Ios 7 na iphone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ios 7 na iphone 5

14.12.2013 | 13:44
Pozdrav, zanima me je li trebam raditi sigurnosnu kopiju prilikom stavljanja iosa 7 na iphone 5. Hoce li mi se nesto izbrisati?
14.12.2013 | 13:46
Uvijek napravi sigurnosnu kopiju, za svaki slučaj.
16.12.2013 | 23:10
nemoj stavljati ios7..
16.12.2013 | 23:22
zasto? iOS 7 je na iP 5 vise nego odlican.Nije svima potreban JB
17.12.2013 | 20:22
Ne znam, imam iOS 7 od 2. bete i uzasno mi je zao sto nisam vratio na 6 dok sam jos mogao.. Doduse radi se o ip4s ali ios7 uzima duplo vise rama..
17.12.2013 | 20:41
A ako mene pitaš, iOS 7 nije baš ni neko dizajnersko remek djelo… Upravo suprotno.
Od tolike bjeline me zna uhvatiti snježno sljepilo…
17.12.2013 | 21:09
rak21 kaže:
Ne znam, imam iOS 7 od 2. bete i uzasno mi je zao sto nisam vratio na 6 dok sam jos mogao.. Doduse radi se o ip4s ali ios7 uzima duplo vise rama..

iOS 7 na 4S je granica upotrebljivosti (apple poceo raditi istu stvar kao android) dok je na iP 5 iOS 7 vise nego odlican,stabilan,brz....
17.12.2013 | 23:46
Meni je iOS 7 puno bolji od 6ice, a i na 4S mi radi vrlo dobro. Ne bih rekao da je to na granici upotrebljivosti. Daleko je bolje od toga. To bi se vjerojatno moglo reći za iOS 7 na iP4...
18.12.2013 | 00:08
Na zalost kada se ukljuce animacije na 4s dobije se taj famozni lag koji se vezuje za android.Realno na iP4 je krsh,bas se pati telefon.
18.12.2013 | 00:18
Najveći problem su nadobudni korisnici koji brže bolje guraju najnoviji software na sve čim izađe. Umjesto da pričekaju pa vide kako će se ponašati na pojedinom telefonu.

To me uvijek podsjeti na one koji stavljaju win 7 na kante koje rade dobro samo sa XP. I onda ih stalno slušati kako kukaju kak je sve sporo, pa nešt tu ne valja, da inst. možda ponovo bla bla
18.12.2013 | 00:41
Slazem se
18.12.2013 | 00:47
Zato ja svoj iPhone 4 držim na iOS 5. Radi kao prvi dan. Iz mog iskustva je istina da update ubija telefon. Da imam na njemu iOS 7 sad bi kupovao novi telefon.
18.12.2013 | 00:53
Update ne ubija telefon,samo tvoj novcanik.Update te tjera da uzmes novi uredjaj i tako u krug
18.12.2013 | 06:39
iAnte kaže:
Zato ja svoj iPhone 4 držim na iOS 5. Radi kao prvi dan. Iz mog iskustva je istina da update ubija telefon. Da imam na njemu iOS 7 sad bi kupovao novi telefon.

Ja recimo znam jako puno apps koje mi trebaju a nece uopce raditi na iOS5. Sta cemo sad?
18.12.2013 | 11:20
drlovric kaže:
iAnte kaže:

Ja recimo znam jako puno apps koje mi trebaju a nece uopce raditi na iOS5. Sta cemo sad?

Pa ti ćeš onda napraviti upgrade.

Ima aplikacija koje ne rade na iOS 5. Ima ih dosta. Ali one koje ja koristim (i želim koristiti) rade na petici. Mislim da samo dvije aplikacije koje sam želio nisu radile. Ali postoje druge koje rade istu stvar a čiji developeri misle i na mene.
18.12.2013 | 18:39
Ne kuzim u cemu je fora s tim ubijanjem bar sto se tice modela 4s.
Radi sasvim dobro na 7.0.4. Nista losije od verzije 5 i 6.
18.12.2013 | 20:12
JOHN kaže:
Ne kuzim u cemu je fora s tim ubijanjem bar sto se tice modela 4s.
Radi sasvim dobro na 7.0.4. Nista losije od verzije 5 i 6.

Brzina i fluidnost sustava su jos i u redu ali sam OS7 zauzima previse mb i onda ostaje premalo slobodne memorije za aplikacije što rezultira stalnim reloadanjima.

Evo npr; skoro uvijek su mi upaljeni FB, msngr i chrome. Na iOS6 sam te tri aplikacije vrtio usporedno bez problema a bilo je rama za jos koju pride. Sad na iOS7 se prebacim iz FB u chrome i kad se vratim u FB reloada sve nanovo.. Za popizdit.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 20 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Riba, rusty, temeljnik, tino1, Yonkis, Anonimci (854)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO