ime mreze na iphonu a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ime mreze na iphonu a

30.11.2013 | 15:07
ovako mene zanima da li se moze promjniti ime mreze,meni na iphonu pise T-mobile HR a svima pise HT HR,pa me zanima da li se to moze nekako promijeniti,puno hvala!
30.11.2013 | 16:04
Ja sam pisao sto zelim umjesto naziva mreze dok sam imao JB na iPhone. Nemas taj feature by default.
30.11.2013 | 16:20
na njemackoj kartici se mi to isto dogada,pise mi o2 a mora fonic,trazim sve po suda za taj problem,probao sam i sa resetom mreznih postavki...
30.11.2013 | 16:34
izberes manuelno mrezu koju hoces i to je to
30.11.2013 | 23:05
probao sam i to i nejde,mislim da je problem u kartici probao sam sa drugom karticom od i odma pise t-ht,ima ljeka da ju sredim?
01.12.2013 | 00:44
zamijeni sim u t-mobile i pisat će t-ht
a zašto ti je uopće bitno šta piše??
t ht ili t mobile hr isti kua
01.12.2013 | 01:30
Niti oni sami ne znaju kako se zovu, mozda ce vec do godine pisati T-Mobile ponovo.
01.12.2013 | 09:28
Spoji ga na komp, moralo bi raditi. Na novim iPhone-ima ide preko WiFI-a, a na starima prekožice. iP 4 sam morao spojiti na komp, dok je iP 5 to sam napravio.
01.12.2013 | 19:33
dok ga spojim sto moram napraviti?
01.12.2013 | 19:41
vvinkov1 kaže:
dok ga spojim sto moram napraviti?

Nista jer je to do operatera, ne do korisnika. I meni je od tri cellular uredjaja na zadnjem pokazao oznaku HT cak nekoliko tjedana nakon sto se pojavila na prvom uredjaju. Zasto te to muci, to nema veze sa funkcionalnoscu uredjaja?
06.04.2014 | 07:09
Imam isti "problem". Ista stvar je sa tri nano sima i pretplatničkim brojevima u firmi, a u okviru VPN-a koji imamo ugovoren s HT-om. Ostali pretplatnički brojevi u okviru tog VPN-a u firmi a koje klasične sim kartice (koriste se uz neke druge mobilne aparate) su prošle jeseni dobili novi vizualni logo na ekranima tih, drugih mobitela, dok je s pretplatničkim brojevima koji koriste nano kartice HT-a ostao stari logo. Pokušavao ovo riješiti s korsničkom podrškom i službom HT-a; prvo "daljinski" gdje sam resetirao iPhone, resetirao mrežne postavke, oni nešto petljali s njihove strane (isključivali i uključivali nešto na svojoj strani) no ništa nije pomoglo. Neki dan me nazvali dvaput iz službe za poslovne korisnike, jer je to valjda negdje ostalo "nerješeno" u njihovim evidencijama, te me obavijestili da je problem u STARIM nano karticama te da centar u Sisku sad ima nove nano kartice (moš' mislit') i da odem i zamijenim iste. Napravio to, ali nikakve promjene nema.. Sve je ostalo po starom. BTW, na korvertama u kojoj su bile te "nove" nano kartice i dalje je logo T Mobilea
Inače, mislim da to ustvari ne bi trebalo imati veze sa samim sim karticama. Znam nekoliko primjera gdje su korisnici sjekli stare, klasične sim kartice (stare puno godina) jer nisu htjeli mijenjati sim kartice kod operatera pa je prošle jeseni i na tim karticama - u redovnom postupku HT-a, proradio novi vizualni identitet i na tim iPhonima redovno stoji HT na displayu a ne više T-Mobile HR..
Ideja???
06.04.2014 | 07:48
Zašto je to uopće problem? Kakve veze ima što piše koja je mreža?
07.04.2014 | 05:52
Zato sam to i stavio pod navodnike.. I nije nešto od životne važnosti. No, riječ je o tome da u ht-u ne znaju kako riješiti ovu tehničku sitnicu..
07.04.2014 | 06:55
Nekako imam osjećaj kako i nije do T-HT-a.
Starije iPhone koji su recimo otključani i kad se ubaci kartica drugog operatera, tada traži spajanje na iTunes. To vrijedi samo prvi puta za novog operatera. Valjda povuče podatke o operateru i zapamti. Ne znam kad se radi Restore, dali treba postupak ponoviti. Za nove iPhone, to se odradi preko mreže (Wi-Fi).
Kad sam kupio iP5 u T-Comu, tada je djelatnik spojio telefon ma njihov AP i aktivirao ga je.
07.04.2014 | 07:08
Umjesto da mi piše ko svima isto ja bi se baš pravio važan da mi piše drugačije. But that's me..
07.04.2014 | 17:05
Good point Yonkis!
07.04.2014 | 21:11
Koristio sam stari sim sigurno preko 3+ godine, i uvijek na iphoneu je pisalo HT ERONET, kada sam uzeo nano sim, samo piše ERONET
01.05.2014 | 09:15
Isti slučaj imam i ja već nekoliko tjedana i baš sam "zapeo" za to da mi piše HT HR. Frend koji ima iPhone 4 (iOS 7.1.1) uredno "vidi" HT HR a ja na iPhone 5S (iOS 7.1.1.) vidim T-Mobile HR. Novi SIM bi trebao riješiti problem jer sama SIM kartica "nadvladava" naziv mreže na uređaju - tako recimo "bonbon" piše umjesto T-Mobile ili HT HR ili pak tomato umjesto HR VIP. Kako mi je rekla jako ljubazna teta koja me nazvala, poslat će mi novi Nano SIM sa novim "T" brandom koja će riješiti problem. Nadam se da će uskoro stići pa javim kako je prošlo...
01.05.2014 | 10:36
Proći će onako kako priželjkuješ. Meni je nedavno takav, nano sim riješio prikaz HT HR na ekranu.
01.05.2014 | 11:06
Ja sam u 12.mj. dobio novi micro SIM sa iPhoneom 4s iz Web shopa i piše mi T-mobile HR. Prije sam imao 3gs i karticu staru koju godinu i na njoj mi se bilo promjenilo u HT HR kad su mjenjali ime. Ne znam da ih i ja idem davit da mi daju novu karticu kad je i ova poprilično nova?
01.05.2014 | 12:02
Nema veze s karticom, vec s postavkana koje se pitegnu s neta i to prvi puta. Mislim da treba restore napeaviti ili samo sync s iTunesom. Nisam siguran.
01.05.2014 | 18:14
Nisi mi dao mira pa sam ga restorao upravo - nope, i dalje T-Mobile HR...
02.05.2014 | 19:32
Onda stvarno ne znam!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO