Igra li neko Tapped out
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Igra li neko Tapped out

18.11.2013 | 18:33
Igra li neko Tapped out??? Ja sam se zarazio da valja
18.11.2013 | 21:37
saint kaže:
Igra li neko Tapped out??? Ja sam se zarazio da valja

Još kad bi priložio link ili nešto...

Vidim da si postao u iPhone podforum, otišao u App Store i tamo nema Tapped out. Ima SImpsons TO, Rush Hout TO i još milijun sličnih.
AKo si mislio na SImpsone, daj detalje što je tako dobro, meni na prvi pogled izgleda kao klasična verzija Farmwillea.
18.11.2013 | 21:42
Evo itunes.apple.com/ca/app/the-simpsons-tapped-out/id497595276

Igrica je super,sisitem poput ostalih igrica na ovaj fol.Gradis grad jer ga je Homer unistio,zadatci,uredjenje prijatelji.Super za ubijanje dosade
19.11.2013 | 00:24
Aaaaaa ubit cu te.... Instalirala samo da vidim o cemu je rijec i evo me na level 6 Kako do krafni, ostala sam na 2?
19.11.2013 | 05:50
Karen Walker kaže:
Aaaaaa ubit cu te.... Instalirala samo da vidim o cemu je rijec i evo me na level 6 Kako do krafni, ostala sam na 2?

Pretpostavljam da je to jos jedan freemium projekt u nizu, i da ces za te krafne ipak morati da potegnes do svoje kreditne kartice

Ili da cekas 17h:59min da se nesto "izgradi" u medjuvremenu
19.11.2013 | 08:58
Prava navlakuša
19.11.2013 | 10:35
Prvo Smayoo s tetrisom, sad ti s ovim... ostavite me na miru!!!
19.11.2013 | 11:16
igra je super,moj nick je bihsaint pa dodajte
19.11.2013 | 13:20
Eto i mene... Zarazno...
19.11.2013 | 13:33
Dodao sam te
19.11.2013 | 19:25
Sorry Emanuel, nisam uspjela doci do tetrisa
A da li netko igra Reapera?
20.11.2013 | 10:23
Kako si me navukao...
Sinoc isao skinuti da vidim sta je to, sreca da se ipad ispraznio da mogu ici spavati
Uglavnom Saint stavio sam te za susjeda (ili sta vec ), pa mozete i mene drugi. Nick mi je dariocolovic
20.11.2013 | 15:15
Shit...
Nije mi trebalo da se navucem još i na ovo
20.11.2013 | 15:21
E da, nick je fifilipovic
20.11.2013 | 23:10
Hahah ja sam cak i na poslu i uz kuhanje rucka igrala
Karenwlkr pa me dodajte
21.11.2013 | 11:56
Jebomepas ako razumijem koja je draž igre?

Klikam kao budala, svako malo iskače neki tekst, pročitam, napravim što mi kaže, klikam dalje. Nije baš neki izazov, čak brijem da sam još na Tutorial levelu...

Dao sam kćeri da igra dalje, ak će joj se dati, ja se držim drugih

Eto, pa da bude i jedno kontra mišljenje
24.11.2013 | 16:50
I ja sam poceo s obnovom Springfielda.

Dodajte me - ante021
24.11.2013 | 17:34
Ne znam ni ja u cemu je draz, inace ne volim takve igrice, ali ova me navukla....

Dvije stvari na koje sam slucajno naletjela:
1. Homeru zadas task i kliknes na njega da ti otvori njegov status i onda 10ak puta uzastopce klikas po Homeru pa dobijes neki kip i 10 krafni

2. Kad kupis grebalicu, grebes ovim redom: srednja, lijeva, desna i uvijek dobijes 3 iste slike
01.12.2013 | 16:12
evo moze i mene za prijatelja ko hoce - gordan051
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 22 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO