zvuk za obavijesti na ios 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

zvuk za obavijesti na ios 7

08.10.2013 | 14:17
ej ljudiii..pozdravicc
molim vas podhitno treban nekog ako mi moze pomoći...prije mozda par dana sam instalirala ios7 iman iphone 4S i sve mi je ok ostalo osim toga sto su mi tonovi za obavijesti (pod time mislim tonovi za whats up,viber,messenger,mail..) nestali!
MORAM NAPOMENUTI da u postavkama i tom centru za obavijesti mi piše da je SVE uključeno ali jednostavno mi ne zvoni kad mi npr dode poruka na whats up..
probala sam ih isključiti i ponovno uključiti te opcije te restartati mob ali opet isto od obavijesti nista....e da i kad udem u whats up ili bilo sto od ovih opcija koje sam nabrojala gjde mi nema vise zvuka,pojavljuje mi se obavijest kao u oblačicu citiram:"ZA KORIŠTENJE PROSLJEĐENIH OBAVIJESTI SPOJITE UREĐAJ NA ITUNES" naravno ja sam se spojila i updatean je itunes i sve da odgovara softveru na mobu ali kad se prispojin nema nikakvih opcija koje bi ukljucivale to da tamo namjestim ta zvona!!!
AKO NETKO IMA SLIČAN PROBLEM ILI ZNA O CEMU SE RADI JAKO BIH BILA ZAHVALNA DA MI POMOGNE...BILO KAKVA POMOC JE DOBRODOŠLA..hvala unaprijed:)
08.10.2013 | 15:04
Velika slova se koriste kada neko povisuje ton(urla,svadja se....) tak da skini ruku sa capslock dugmeta.

Svi ostali zvukovi funkcionisu,SMS,zvono,muzika...?
08.10.2013 | 15:08
ajme glupo je ispalo kao htjela sam to naglasiti a neda ispadne koda se derem...ahahahaha sry na tome nisam nista krivo mislila...
da da drugo sve normalno
08.10.2013 | 15:09
p.s. skinuta ruka sa capslocka
08.10.2013 | 15:13
Uradi hard reset (pritisni home + power dok se ne iskljuvi i ne pojavi jabuka onda pusti),vidi da li radi pa javi.
08.10.2013 | 15:20
ej jesam i nista se nije dogodilo..ne dolaze mi
već sam ja to i prije probala ali nista...mislim da ima to neke veze s tim itunes obavijesti sto mi se pojavljuje ali bas ne kuzim kako to tamo napraviti..
e i fala ti puno sto si odg
08.10.2013 | 15:25
Cudno,jesi li nakon zadnjeg restore povlacila backup ili set as new? Prvo sam pomislio da je stisan zvuk ali sve ostalo radi Pogledaj u notification da li je sve ukljuceno,ne u zvukovima vec pod notification
08.10.2013 | 15:37
u notifikacijama je sve uključeno što i mene cijelo vrijeme čudi...
a ovo prvo baš nisam skuzila
08.10.2013 | 15:39
Jesi li ikada radila restore na iPhone,brisala sve i stavljala neki iOS,ili si radila OTA update na iOS7
08.10.2013 | 16:26
Ej ne nisam nikad nista brisala ni nista nego sam samo ono isla u azuriranje siftera u postavkama gdje mi se samo pojavi kad dode neki novi softver i samo tako i odmah mi se instalirao
08.10.2013 | 17:27
kazem ti na mobu je stvarno sve namješteno baš neznam zasto neće da zvoni..a najviše mi to vuče na tu obavijest sto mi se pojavi da kao moran ukljuciti itunes i tamo namjestiti ali nemam pojma kako bi to tamo trebala namjestit jer tamo uopće nema tih opcija (ili barem ja nzn za njih)
08.10.2013 | 17:50
Aj probaj skinut aplikaciju ipusher, i probaj vidjeti dali ti push radi kako treba.
08.10.2013 | 18:22
ok iden skinuti to
08.10.2013 | 19:01
Evo cak mi se i za to pali ova obavijest
Pa za poludit
image-70637eff31370aa3956b6975433762bd.jpg
08.10.2013 | 19:02
Evo ili tipa za whats up
image-2e01b870ba0a9b55436800e5f2f72fae.jpg
08.10.2013 | 19:03
E i za ovaj pusher jos mi kao pise loading..
Tako da valjda ce se izloadati
08.10.2013 | 19:36
dok ti piše loading ako si ga pokrenula, push ti ne radi kako treba.

jeli koristiš xsim ili nešto slično, ili je iphone tvornički otključan?
08.10.2013 | 20:05
Ne kuzim bas sto to znaci xsim
Ali pretpostavljam da je tvornicki otkljucan..mislim nista nisam mjenjala ni nista otkad sam ga kupila u tcom-u
08.10.2013 | 20:19
izašao je novi iTunes, 11.1.1 imaš li ga na računalu?
08.10.2013 | 20:22
Da da iman njega sam updateala kad i ios 7.0.2.
08.10.2013 | 20:39
najbolje ti je da ga vratis na fabricke postavke i onda ponovo sve instaliras.
08.10.2013 | 20:55
a sto mislite mozda sa novim updateom kad bude na softveru se sve to vrati?
Ako ne stvarno nzn...
08.10.2013 | 21:02
Uradi restore i sve ponovo podesi to je 15 minuta posla.
08.10.2013 | 22:00
Saint mi mos reci kako da to napravim? Di je to? U postavkama?
I dal ce mi se kad ti napravim sve pobrisati ili?
Mislin na slike i to..?
08.10.2013 | 22:18
Skopcaj telefon sa racunarom,uradi backup svih podataka,za svaki slucaj spasi jos negdje slike i ostale bitne stvari.Kada to sredis samo na prvoj strani iTunesa kliknes na opciju restore i to je to,sve brise sa telefona tj vraca na fabricke postavke.Ako nisi nebi bilo lose da ukljucis i iCloud na telefonu i spasis kontakte slike .... i onda uradis restore.Jer ocito je nesto zablesavio iOS rijetko ali zna se desiti.
08.10.2013 | 22:35
Ok fala ti puno
08.10.2013 | 22:49
E samo jos jedno pitanjce imam icloud
Ali nisu mi sve slike na njemu prebacene neznan kako da ih sve spremim na to :/
Sve ostalo kontakti i to je
08.10.2013 | 23:23
iCloud sam spasava fotografije ako je ukljucena opcija e sad koliko ih spasava to nisam siguran(mislim na GB) u svakom slucaju spasi i na racunar.
09.10.2013 | 10:55
A da probaš otići u settings, general, reset, erase all content and settings, pa kada se restarta i pita te kako dalje stisni set as new. Naravno, uključi location services, iCloud i to je to. Ako ti nije jaikbreakan povući će ti kontakte i slike s "oblaka", a ti fino sama ponovo podesiš mobitel na postavke koje si imala. I naravno, opet instaliraš aplikacije koje si skinula, to ti pamti pa ne brini ako si neku platila da ćeš morat opet.
To ti je "najčišći" ilitiga naj čistiji način.
09.10.2013 | 11:00
I ako si mobitel kupila u T-Comu s nekakvom pretplatom onda ti je zaključan. Sjetila bi se da ti je otključan, jer to tražiš pri kupnji i sam
aparat dođe puno skuplje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 26 minuta
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO