// Obrisite!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

// Obrisite!

01.10.2013 | 20:22
// Obrisite!
01.10.2013 | 20:41
Da, greška koja je meni oduzela puuuno živaca i vremena.
Uglavnom, morati ćeš download-ati restore firmware i napraviti custom ipsw, a prije restorea s custom ipsw mob treba staviti u pwn-ed mode.

Ima jaaako puno uputa na webu, pa nema smisla da sada prepisujem... proguglaj malo...
01.10.2013 | 20:49
// Obrisite!
01.10.2013 | 21:40
Zdravac kaže:
Uglavnom, morati ćeš download-ati restore firmware i napraviti custom ipsw, a prije restorea s custom ipsw mob treba staviti u pwn-ed mode.

Ima jaaako puno uputa na webu, pa nema smisla da sada prepisujem... proguglaj malo...

Izvini sto pitam ali sta ti je pwn-ed mode?????

Mozda si mislio DFU mode????

@AnthonY47x
Neka ti nebude mrsko malo pogledaj po forumu,siguran sam da ces naci sve potrebne informacije za cca 20 sec
01.10.2013 | 21:40
AnthonY47x kaže:
Moze link ako nije problem, jer vec pokusavam cijeli dan, i nista.. :/

Skini si program tinyumbrella,odaberi svoj iphone i klikni na "exit recovery".
Meni je pomoglo neki dan sa istim modelom iPhonea i istom greškom.
01.10.2013 | 22:19
// Obrisite!
02.10.2013 | 21:03
// Obrisite!
02.10.2013 | 21:32
saint kaže:
Zdravac kaže:

Da, DFU mode, ali kad je uređaj pod greškom 1015, nemoguće je ući u DFU mod na klasičan način, nego se mora sa PWNAge Tool, sa kojim se i radi custom ipsw.

S obzirom da se app zove PWNAge, zato sam napisao "pwn-ed"
02.10.2013 | 21:36
Osvjezavanjem neces nista postici,napisao sam ti da malo pogledas po forumu ali ti je ocito mrsko.Zamisli kada bi svako ko ima iPhone dosao na forum i postavio 100000 puta isto pitanje a mi davali 1000000 iste odgovore na sta bi licio forum.Ubaci telefon u DFU mode i probaj restore ako nebude islo onda vjerovatno imas iPad BB na telefonu.Ako je tako onda uradi custom FW i uradi restore.Alati koji ti trebaju Mac Pwnage tool, Win redsn0w.Sta i kako da radis imas vec 100 puta napisano na forumu.

PS. Ne radi refresh jer cu pobrisati cijeli thread
02.10.2013 | 21:39
AnthonY47x kaže:
Sry za DP (Moderatori izbrisite ga) ,,

zaslike.com/files/pvrg49lbay78c7kio1iz.jpg - Evo slika ako nekom nije jasno, znaci jedino sto vidim na iPhoneu je ovo, i nista ne mogu, probo sam ovaj "tinyumbrella" , ali msm da nije to to.. :/

Najbrži savjet ti je da skineš firmware 3.1.3 sa ove adrese
www.idownloadblog.com/download/
...i napravi restore!

Nakon toga skini tyniumbrela sa istog linka dolje i s tom app ga možeš onda izbaciti iz recovery moda.

Bitno je da imaš 3.1.3 verziju FW, a ne 4.2.1
02.10.2013 | 21:42
Zdravac kaže:
saint kaže:
Zdravac kaže:

Da, DFU mode, ali kad je uređaj pod greškom 1015, nemoguće je ući u DFU mod na klasičan način, nego se mora sa PWNAge Tool, sa kojim se i radi custom ipsw.

S obzirom da se app zove PWNAge, zato sam napisao "pwn-ed"

Error 1015 je vezan za Host file i iPad BB u vecini slucajeva.Korisnici koji imaju problema sa ulazkom u DFU mode obicno koriste Pwnage ali je skroz svejedno da li je to na pamet ili preko redsnow ili bilo kojeg alata vazno je da se udje u DFU a ne u recovery mode.Pitao sam te jer nisam nikada cuo za taj mode pa reko da nesto novo ne naucim kad ono izvedenica iz DFU
02.10.2013 | 21:48
// Obrisite!
02.10.2013 | 21:50
Pa covjece vec smo ti napisali,mislim da je najbolja opcija za tebe da odneses telefon u neki servis platis 10 eura da ti to naprave.To je 10 minuta posla.
02.10.2013 | 22:14
AnthonY47x kaže:
Nego, dali zna netko rijesenje? Ne radim inace sa apple-om, pa ne znam kako to funkcionira, pa ako netko zna rijesenje volio bi da mi kaze. unaprijed hvala!

Pa dobro, da li si kliknio na link koji sam ti ostavio?
Da li si skinio 3.1.3?
Da li si napravio restore sa tim 3.1.3 FW?
Da li si skinio tyniumbrella?
Da li si ga s tim programom izbacio iz recovery moda?

Šta još jasnije treba napisati? Pa valjda možeš izguglat kako odabereš downloadani ipsw za restore u iTunesima!!!!!!
02.10.2013 | 22:52
// Obrisite!
02.10.2013 | 23:44
Niko se ne ljuti na tebe ali neces da slusas niti da citas.Razumijem da ti je sve nepoznato ali kako kazes danima pokusavas da sredis problem.Mogao si izdvojiti par minuta da malo procitas po forumu sta i kako,sve bi ti bilo jasno.Klikni shift + potrazi azuriranje i onda izaberes IPSW koji si napravio sa nekim od alata.Nisi ni probao ubaciti telefon u DFU mode.
02.10.2013 | 23:58
// Obrisite!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 38 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO