Imenik, slike i sms prebacivanje s 3GS na 4S
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imenik, slike i sms prebacivanje s 3GS na 4S

27.09.2013 | 20:14
Pozdrav, ovako imam trenutno još IP 3GS ali sutra mi dolazi IP 4S pa me zanima šta sve trebam napraviti da Imenik, slike i SmSe i Viber poruke sa starog moba prebacim na novi mob?

U iTunesu mi pod Kontaktima piše da su sinkronizirani s iCloudeom..

Hvala na pomoći, nisam baš vičan s iTunesom i korištenjem.
27.09.2013 | 20:41
Mislim kako SMS-i ne budu isli samo tako. Ostalo se bez problema prebaci. Pita te kad ustekas novi mob, sto s njime. Mene iskustvo uci kako novi mob treba biti postavljen kao novi i onda rucno ide prebacivanje. Naravno, tada ni visesatna postignuca u igricama nece ostati.
27.09.2013 | 20:43
Ma poruke su čak i zanemarive..
Budem onda vidio sutra kad ga spojim šta će reći

Ako bude problema kontaktiram vas tu u ovoj temi
27.09.2013 | 20:44
JA to još nisam trebao raditi, ali od onih koji su prelazili s jednog iP na drugi sam slušao priče da je to kao i s Macom i Migration Assistantom. Syncaš novi iP na stari iTunes i sve je kako je i bilo. Zar nije tako?
27.09.2013 | 20:47
Ako je tako to je super, to mi se sviđa..
Budem sutra vidio.
27.09.2013 | 22:20
Pita te da li si stari korisnik, i kliknes yes i sve napravi sam iTunes.
stari mozes kompletno izbrisat i ako hoces nekom ga darovat
27.09.2013 | 22:23
Naravno, prije toga moraš napraviti sync (i backup?) starog u iTunes.
27.09.2013 | 22:35
1.Stari uredjaj Backup i to encrypted ako zelis da ti upamti i sve passworde koje imas na uredjaju.
2. Novi uredjaj - cim ga spojis na iTunes, pitati ce te da li zelis restore iz backupa kojega si napravio, kazes da zelis i za nekoliko minuta
ces imati identicnu repliku ali na novom hardweru.
( Netko radi set up as new iphone pa tek onda restore, ja ne)
28.09.2013 | 07:31
Oke, tnx momci.

Još nešto da pitam, na starom iOS 5.1.1. sam koristio jailbreak i dodatak SBSettings sa skračenicama za mobilni internet, 3g, WiFi, bluetooth i druge stvari pa me zanima dali u iOS7 ima već integrirano nešto slično jer imam u planu napraviti updare na novi operativni?

I dali mi preporučate stavljanje novog operativnog (ako treba ima nešto što s novim mobitelom trebam napraviti prije updatea molio bi vas da mi napišete.)?

Hvala!
28.09.2013 | 14:46
Vidim da ima Control centar to se traži..

kad sam se odjavio s iClouda danas nestao mi je i imenik i sve šta je bilo povedano s njime tako da kad se logiram s novim mobom na iCloud vjerujem da će povući sve..

Za sad hvala, čekam mob i odma idem na stavljanje iOS7 sada sam detaljnije pročitao i njemu i izgleda jebenica
28.09.2013 | 14:58
Ja sve backup-iram na komp. U stvari, kontakti su mi važni, e-mail ionako stoji u oblaku, programe mogu uvijek potegnuti sa Store-a, a ostalo mi nije niti važno.
28.09.2013 | 18:02
Sve je napisao pero69. Napraviti bacup starog iPhonea, a onda vratiti taj bacup na novi iPhone. Ono što je bilo sinkano na iCloud pojavit će se na novom iPhoneu čim ga se prijavi sa istim Apple ID. Na starom NE brisati sadržaj prije nego ga se odjavi sa iClouda, a najsigurnije je napraviti restore. Ja sam već više puta tako prelazio na novije verzije iPhonea pa i iPada i uvijek mimje sve prošlo bez problema.
28.09.2013 | 21:23
iOS7 je stvarno super, sve radi ljepo, samo imam nekoliko pitanja kako i šta na njemu napraviti..
1.dali je u control centeru moguće stavljanje recimo nekih drugih stavki recimo umijesto štoperice, kalkulatora i kamere staviti recimo prečac za mobilne podatke, 3g mrežu i restart springboard?

2.dali se mogu i gdje umanjiti ikone na ekranu nekako mi djeluju jako velike?

3.kad uključim 3g mrežu dali će mi se IP4 spajati u gradovima gdje je dostupno na 4g ili kako to ide?

4.dali na iOS7 i mom mobitelu ima mogučnosti panoramskog snimanja?
jer kad odem na kameru imam samo snimanje, foto i kvadar..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 25 minuta
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO