Imenik, slike i sms prebacivanje s 3GS na 4S
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imenik, slike i sms prebacivanje s 3GS na 4S

27.09.2013 | 20:14
Pozdrav, ovako imam trenutno još IP 3GS ali sutra mi dolazi IP 4S pa me zanima šta sve trebam napraviti da Imenik, slike i SmSe i Viber poruke sa starog moba prebacim na novi mob?

U iTunesu mi pod Kontaktima piše da su sinkronizirani s iCloudeom..

Hvala na pomoći, nisam baš vičan s iTunesom i korištenjem.
27.09.2013 | 20:41
Mislim kako SMS-i ne budu isli samo tako. Ostalo se bez problema prebaci. Pita te kad ustekas novi mob, sto s njime. Mene iskustvo uci kako novi mob treba biti postavljen kao novi i onda rucno ide prebacivanje. Naravno, tada ni visesatna postignuca u igricama nece ostati.
27.09.2013 | 20:43
Ma poruke su čak i zanemarive..
Budem onda vidio sutra kad ga spojim šta će reći

Ako bude problema kontaktiram vas tu u ovoj temi
27.09.2013 | 20:44
JA to još nisam trebao raditi, ali od onih koji su prelazili s jednog iP na drugi sam slušao priče da je to kao i s Macom i Migration Assistantom. Syncaš novi iP na stari iTunes i sve je kako je i bilo. Zar nije tako?
27.09.2013 | 20:47
Ako je tako to je super, to mi se sviđa..
Budem sutra vidio.
27.09.2013 | 22:20
Pita te da li si stari korisnik, i kliknes yes i sve napravi sam iTunes.
stari mozes kompletno izbrisat i ako hoces nekom ga darovat
27.09.2013 | 22:23
Naravno, prije toga moraš napraviti sync (i backup?) starog u iTunes.
27.09.2013 | 22:35
1.Stari uredjaj Backup i to encrypted ako zelis da ti upamti i sve passworde koje imas na uredjaju.
2. Novi uredjaj - cim ga spojis na iTunes, pitati ce te da li zelis restore iz backupa kojega si napravio, kazes da zelis i za nekoliko minuta
ces imati identicnu repliku ali na novom hardweru.
( Netko radi set up as new iphone pa tek onda restore, ja ne)
28.09.2013 | 07:31
Oke, tnx momci.

Još nešto da pitam, na starom iOS 5.1.1. sam koristio jailbreak i dodatak SBSettings sa skračenicama za mobilni internet, 3g, WiFi, bluetooth i druge stvari pa me zanima dali u iOS7 ima već integrirano nešto slično jer imam u planu napraviti updare na novi operativni?

I dali mi preporučate stavljanje novog operativnog (ako treba ima nešto što s novim mobitelom trebam napraviti prije updatea molio bi vas da mi napišete.)?

Hvala!
28.09.2013 | 14:46
Vidim da ima Control centar to se traži..

kad sam se odjavio s iClouda danas nestao mi je i imenik i sve šta je bilo povedano s njime tako da kad se logiram s novim mobom na iCloud vjerujem da će povući sve..

Za sad hvala, čekam mob i odma idem na stavljanje iOS7 sada sam detaljnije pročitao i njemu i izgleda jebenica
28.09.2013 | 14:58
Ja sve backup-iram na komp. U stvari, kontakti su mi važni, e-mail ionako stoji u oblaku, programe mogu uvijek potegnuti sa Store-a, a ostalo mi nije niti važno.
28.09.2013 | 18:02
Sve je napisao pero69. Napraviti bacup starog iPhonea, a onda vratiti taj bacup na novi iPhone. Ono što je bilo sinkano na iCloud pojavit će se na novom iPhoneu čim ga se prijavi sa istim Apple ID. Na starom NE brisati sadržaj prije nego ga se odjavi sa iClouda, a najsigurnije je napraviti restore. Ja sam već više puta tako prelazio na novije verzije iPhonea pa i iPada i uvijek mimje sve prošlo bez problema.
28.09.2013 | 21:23
iOS7 je stvarno super, sve radi ljepo, samo imam nekoliko pitanja kako i šta na njemu napraviti..
1.dali je u control centeru moguće stavljanje recimo nekih drugih stavki recimo umijesto štoperice, kalkulatora i kamere staviti recimo prečac za mobilne podatke, 3g mrežu i restart springboard?

2.dali se mogu i gdje umanjiti ikone na ekranu nekako mi djeluju jako velike?

3.kad uključim 3g mrežu dali će mi se IP4 spajati u gradovima gdje je dostupno na 4g ili kako to ide?

4.dali na iOS7 i mom mobitelu ima mogučnosti panoramskog snimanja?
jer kad odem na kameru imam samo snimanje, foto i kvadar..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 40 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO