Imenik, slike i sms prebacivanje s 3GS na 4S
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imenik, slike i sms prebacivanje s 3GS na 4S

27.09.2013 | 20:14
Pozdrav, ovako imam trenutno još IP 3GS ali sutra mi dolazi IP 4S pa me zanima šta sve trebam napraviti da Imenik, slike i SmSe i Viber poruke sa starog moba prebacim na novi mob?

U iTunesu mi pod Kontaktima piše da su sinkronizirani s iCloudeom..

Hvala na pomoći, nisam baš vičan s iTunesom i korištenjem.
27.09.2013 | 20:41
Mislim kako SMS-i ne budu isli samo tako. Ostalo se bez problema prebaci. Pita te kad ustekas novi mob, sto s njime. Mene iskustvo uci kako novi mob treba biti postavljen kao novi i onda rucno ide prebacivanje. Naravno, tada ni visesatna postignuca u igricama nece ostati.
27.09.2013 | 20:43
Ma poruke su čak i zanemarive..
Budem onda vidio sutra kad ga spojim šta će reći

Ako bude problema kontaktiram vas tu u ovoj temi
27.09.2013 | 20:44
JA to još nisam trebao raditi, ali od onih koji su prelazili s jednog iP na drugi sam slušao priče da je to kao i s Macom i Migration Assistantom. Syncaš novi iP na stari iTunes i sve je kako je i bilo. Zar nije tako?
27.09.2013 | 20:47
Ako je tako to je super, to mi se sviđa..
Budem sutra vidio.
27.09.2013 | 22:20
Pita te da li si stari korisnik, i kliknes yes i sve napravi sam iTunes.
stari mozes kompletno izbrisat i ako hoces nekom ga darovat
27.09.2013 | 22:23
Naravno, prije toga moraš napraviti sync (i backup?) starog u iTunes.
27.09.2013 | 22:35
1.Stari uredjaj Backup i to encrypted ako zelis da ti upamti i sve passworde koje imas na uredjaju.
2. Novi uredjaj - cim ga spojis na iTunes, pitati ce te da li zelis restore iz backupa kojega si napravio, kazes da zelis i za nekoliko minuta
ces imati identicnu repliku ali na novom hardweru.
( Netko radi set up as new iphone pa tek onda restore, ja ne)
28.09.2013 | 07:31
Oke, tnx momci.

Još nešto da pitam, na starom iOS 5.1.1. sam koristio jailbreak i dodatak SBSettings sa skračenicama za mobilni internet, 3g, WiFi, bluetooth i druge stvari pa me zanima dali u iOS7 ima već integrirano nešto slično jer imam u planu napraviti updare na novi operativni?

I dali mi preporučate stavljanje novog operativnog (ako treba ima nešto što s novim mobitelom trebam napraviti prije updatea molio bi vas da mi napišete.)?

Hvala!
28.09.2013 | 14:46
Vidim da ima Control centar to se traži..

kad sam se odjavio s iClouda danas nestao mi je i imenik i sve šta je bilo povedano s njime tako da kad se logiram s novim mobom na iCloud vjerujem da će povući sve..

Za sad hvala, čekam mob i odma idem na stavljanje iOS7 sada sam detaljnije pročitao i njemu i izgleda jebenica
28.09.2013 | 14:58
Ja sve backup-iram na komp. U stvari, kontakti su mi važni, e-mail ionako stoji u oblaku, programe mogu uvijek potegnuti sa Store-a, a ostalo mi nije niti važno.
28.09.2013 | 18:02
Sve je napisao pero69. Napraviti bacup starog iPhonea, a onda vratiti taj bacup na novi iPhone. Ono što je bilo sinkano na iCloud pojavit će se na novom iPhoneu čim ga se prijavi sa istim Apple ID. Na starom NE brisati sadržaj prije nego ga se odjavi sa iClouda, a najsigurnije je napraviti restore. Ja sam već više puta tako prelazio na novije verzije iPhonea pa i iPada i uvijek mimje sve prošlo bez problema.
28.09.2013 | 21:23
iOS7 je stvarno super, sve radi ljepo, samo imam nekoliko pitanja kako i šta na njemu napraviti..
1.dali je u control centeru moguće stavljanje recimo nekih drugih stavki recimo umijesto štoperice, kalkulatora i kamere staviti recimo prečac za mobilne podatke, 3g mrežu i restart springboard?

2.dali se mogu i gdje umanjiti ikone na ekranu nekako mi djeluju jako velike?

3.kad uključim 3g mrežu dali će mi se IP4 spajati u gradovima gdje je dostupno na 4g ili kako to ide?

4.dali na iOS7 i mom mobitelu ima mogučnosti panoramskog snimanja?
jer kad odem na kameru imam samo snimanje, foto i kvadar..
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 22 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Maxxy, Riba, temeljnik, tino1, Anonimci (621)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO