crte u stilu barcode-a preko cijelog zaslona..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

crte u stilu barcode-a preko cijelog zaslona..

17.09.2013 | 08:55
imam iphone 3 ...mobitel ima vec koju godinu tako da ne znam dal je ovo njegov the end ili sta se dogodilo al sinoc je bilo sve ok,u jednom trenutku sam uzela iphone u ruku i vidjela preko cijelog zaslona sive crte (izgleda ko veliki bar code....jel postoji netko kome se to dogodilo da mi zna reci dali je velika steta i dal se isplati popraviti ili je to možda kraj mog iphonea....
17.09.2013 | 09:16
Oni koji servisiraju iPhone će znati reći pouzdano, ali taj simptom znači da se izgubio kontakt određenih stupaca LCD matrice. Možda crkava display, a možda je samo problem u kontaktu.
17.09.2013 | 10:09
Evo smayoo ti je sve odgovorio najvjerojatnije crkao LCD!
17.09.2013 | 10:12
Ako si u Zagrebu javi se na PM pa ti odgovorim detaljnije i riješim eventualno servis ako hoćeš
17.09.2013 | 11:20
u rijeci sam...al imam prijatelja koji dolazi za 15 dana iz chikaga pa mi se ponudio da mi uzme iz amerike iphone...da li je istina ako ga uzme u apple storeu da je mobitel odkljucan i kod nas...jer tako su mi danas rekli u tcomu
17.09.2013 | 12:05
Ako ga uzme u storeu, trebao bi biti otključan.
17.09.2013 | 12:25
super onda...jer sad je isaso taj 5c koji je nis para....
17.09.2013 | 12:29
Blago tebi...
17.09.2013 | 13:14
da...ako je to stvarno tako onda sam za 15 dana sretnica....ako nije jadna mi majka...
17.09.2013 | 13:49
Pa ako mu ne ponude mobitel za 99$ uz neke ugovore da potpisuje onda ce kostati 400-500 i bice factory unlocked.

Ne bi trebao biti problem objasniti to trgovcu
17.09.2013 | 14:26
da,da...krivo sam procitala...on je oko 5oo dolara bez ugovora i odkljucan...opek ok...najjeftinija cetvorka koju sam nasla je 2000kn...i to polovna...tako da mi je ovo u biti super...ista cijena,bolji mobitel i puno bolja baterija sta mi je dosta bitno
17.09.2013 | 17:20
2000K nije jednako 500$ (2900kn)!
17.09.2013 | 17:34
zabac kaže:

E, jesi sitnicav
17.09.2013 | 19:43
Otisao Display,samo zamjena
17.09.2013 | 19:56
zabac kaže:

Ako sudimo po nicku,onda novac nije problem kontas zabac
17.09.2013 | 20:41
Tocno! Kuna po kuna i sakupi se. LOL
17.09.2013 | 23:48
sta ne bi trebalo bit 2500...ne znam koliko je tocno dolar...nije ni bitno...opet moramo uzet u obzir da to i nije tako velika lova za taj uredjaj... na ebayu su puno skuplji od toga...neznam...mislim da mi je bolje dat malo vise novaca za noviji i bolji mobitel nego uzet polovni iph4 za 2000kn...jeftinije od tog nisaam nasla,a i nerado bi uzela polovni iphone...
btw koja je tocno poveznica izmedju mog nicka i love???? jer cucnemtiga je doslo od cucu mucu...
17.09.2013 | 23:58
Ako imas mogucnosti svakako preporucujem nov telefon
18.09.2013 | 10:20
@cucnemtiga - mislim da bi poveznica u tvom nicku, što momci gore navode, bila: cucnem ti ga
18.09.2013 | 12:35
haha,,,,da od mog nika cucu mucu doslo je do cucnem ti ga...jos uvijek ne znam kakve veze to ima s parama...haha
18.09.2013 | 12:42
Ma pusti ih... Perverznjaci...
18.09.2013 | 12:52
haha...ma sve 5...samo nisam uspjela bas to povezat....mislim da mi je bolje dat 1000 kn vise pa da imam dobar novi uređaj nego da kupijem polovne tko za u kojem su stanju....a iphone je iphone...nema do njega...barem meni....ne patim od toga jer do sad sam imala 3,al mislim da bolje da kupim novi ako imam mogusnost ostat na svojem broju i mrezi i bez ugovora dat 2,3 tisuce kuna nego na ugovor...kod nas je sami uređaj bolesno skup....a tehnologija ide naprijed i bolje uzet nesto novije... ja mislim bar tako....a karakteristike za 5c zadovoljavaju sve moje potrebe...i ima jacu bateriju od 5 sta mi je dosta bitno
18.09.2013 | 13:29
kupi novi kada imas mogucnost, mislim da je diskusiji kraj haha
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 23 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO