iPhone 4 -problemi s mailom i baterijom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 -problemi s mailom i baterijom

12.09.2013 | 17:47
Pozdrav. Imam iPhone 4, 16GB star 2, 5 god. Do prije cca mjesec dana radio je odlično (na starom operativnom sustavu, napominjem zbog teksta koji slijedi). Onda se iznenada počeo gasiti sam od sebe, iako je npr. baterija bila na 50%. Nakon takvog gašenja, nekad se mogao odmah upaliti ( i opet pokaže bateriju npr. 47%) a nekad ne. Sad ga punim cijelu vječnost, a baterija se prazni brzinom svjetlosti (neovisno je li spojen na net, radi li 3G i sl.) Prije par dana sam ga konačno updejtala na iOS6, i sad mi ne radi gmail (mail server "imap.gmail.com" ne reagira). Probala sam preko google app-a, preko Prijave, ali ni to ne ide-pogreška autoidentifikacije. Spajanje na server nije moguće. Prema ovdje pronađenom savjetu, provjerila sam imam li aktiviranu dvostruku sigurnost na mailu-nemam. Molim pomoć. Hvala.
12.09.2013 | 19:33
Da sam na tvom mjestu ja bih uradio restore i set as new.Iz tvog texta sam shvatio da si radila update a ne clean install.
12.09.2013 | 20:19
Problem s baterijom zvuči kao klasični problem neispravne baterije (ćelija u kratkom spoju).
12.09.2013 | 23:43
Nemora znaciti,moze se desiti da neka app pravi probleme tj radi u pozadini a to se najcesce dogadja kada se povlaci backup nakon restore.
12.09.2013 | 23:57
Ti znaš puno bolje iPhone probleme. Meni je samo opis da se baterija puni beskrajno dugo, a isprazni za čas, da mob rikne na 50% baterije, i onda se nekad ni ne da upaliti - zvuči kao jedna ćelija baterije u kratkom spoju.
13.09.2013 | 20:15
Jučer sam zvala službu za korisnike svog operatera, gdje su mi savjetovali da napravim reset mrežnih postavki. Jesam, mail i dalje ne radi. A ovo za bateriju- mogu li ga odnijeti na nekakav servis, jel se to da popraviti ili mi sljedi kupnja novog?
13.09.2013 | 20:42
Sve se da popraviti, ali je pitanje isplativosti.
13.09.2013 | 21:06
A da prvo uradis sta sam ti rekao ili ako ti je draze bacati novac nosi na servis.Valjda korisnik treba da proba sve sam prije servisa ili grijesim.
14.09.2013 | 15:15
Mail opet radi!Nakon stotina pročitanih savjeta (vrlo različitih i nekome tko je prilično neupućen u tehniku jako apstraktnih) napravila sam najjednostavniju stvar- izbrisala sam račun i ponovo ga (u roku 1 min) ponovo unijela u mob. Doduše, nehotice sam izbrisala Bilješke, ali preživjet ću. Sad mi ostaje samo baterija.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 21 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO