iPhone 5S boje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5S boje

12.09.2013 | 10:56
Kad je izašao iP5, komentari su bili da je bijeli gay, a crni straight. Zanima me kakva su sad mišljenja? Dakle, "svemirsko" ( ) sivi, srebrni i zlatni? Koji je za "koje"?
12.09.2013 | 11:23
Poznavajuči naše ljude ovo i nije daleko od istine, s time da će uz naveden profil zlatni iphone imati svaka sponzoruša i šuša u selu kao i svaki "gangsta" frajer koj drži dosebe i svi "nogometaši" i tatini sinovi. Svemirsko sivi možda pokoj šminker dok će sivi kupovati poslovnjaci i svi ostali.

http:// http://webcafe.net.hr/2013/09/11/0400007.63.jpg
12.09.2013 | 11:36
Predrasuda - majka svih okova
  • User
  • Posjetitelj
12.09.2013 | 11:38

Što se mene tiče, bitno je što je unutra. Najvjerojatnije bi uzeo crn... svemirsko sivi, ali da mi netko pokloni jedan od ova druga dva ne bi se niti malo bunio niti bi ga zamijenio za drugu boju

EDIT: Vidim da me Soffoklo preduhitrio s linkom na vikalici, al nek stoji.
12.09.2013 | 13:29
Soffoklo, slažem se. Tko se oslobodi vlastitih predrasuda, oslobodio se svih zemaljskih okova. Ali ne možeš reći da su te predrasude nastale potpuno bez osnove. Ja sam se uvijek čudio "zlatnim" tipkama za svjetlo, utičnicama, kupaonskim i kuhinjskim slavinama, itd. i pitao sam se tko to uopće kupuje. I onda sam, s vremenom upoznao određen broj ljudi koji ne samo da to kupuje, nego baš to hoće i ništa drugo. Što misliš, koliko među njima ima ljudi koji ne upadaju u neku od skupina koje je naveo lutherush?
12.09.2013 | 14:18
Bez uvrede bilo kome, ali činjenica je da zlatni 5s bude novi statusni simbol kojeg pripadnici ranije navedenih skupina najviše budu i kupovali. Nažalost većina tih ljudi ni ne koristi smartphone već samo slanje i primanje poruka i zvanje i facebook.
12.09.2013 | 14:46
Jony Ive je dizajnirao i zlatne earbuds, doduše za dobrotvornu aukciju, ali zamislite kombinaciju uz "zlatni" iPhone
tumblr_msy6f28Ru81qa6tsko1_500.png

appleinsider.com/articles/13/09/09/apple...-earpods-for-charity
12.09.2013 | 15:27

Happy Plugs

01-12d5a7519b1ca103c7301e2811f6ad7a.jpg
12.09.2013 | 16:03
@smayoo, @lutherush i sam imam predrasuda prema svačemu i osobno ne znam nikoga tko nema, a i onih malo što sam bez predrasuda našao u raznim spisima da su po ovoj Zemlji hodali spadaju u neprovjerene podatke
Na žalost činjenica je da mnogi imaju, kupuju, dobiju, nebitno, nešto što im služi kao statusni simbol, kompenzator nesigurnosti i sl. ali isto tako mene taj "zlatni" iPhone najviše asocira na ovakve stvari:

Audio komponente koje su u tzv. "champagne" boji nekada bile oznaka višeg razreda tih komponenti, ali na žalost uvijek dođu razne "vrane" koje se love na tu svjetlucavost i učine nešto kičem.

Sjećam se kad sam nabavio bijeli iPhone 4, reakcije 50% ljudi bile su podsmjeh i komentar da je to pederski, a za neke ženski uređaj. Naravno zbog svoje boje. Sad ako bi ( srećom pa nemam tu potrebu ) nabavio ovaj "zlatni" iPhone znam da bih opet doživio podsmjeh i najvjerojatnije komentare da sam svodnik

Naravno da nema nikakvih vrijeđanja ili zamjerki s moje strane
12.09.2013 | 16:05
Ja kupio bijeli telefon baš zbog takvih debilnih komentara i predrasuda... i sad kad budem kupovao 5S kupit ću zlatni, jer što bi svi ti jadni ljudi bez života radili, kad nebi komentirali mene i moj telefon
12.09.2013 | 21:11
Osobno sam korisnik kojem boja uređaja nije bitna već mi je bitno kaj se nalazi ispod plastike/aluminija i koje funkcije ima. Isto je i sa ostalim proizvodima. Brand i dizajn su mi skoro pa nebitni, bitno mi je da zadovoljava sve moje potrebe, no rad u T-COMu me dosta približio ljudima i pružil da upoznam razne profile korisnika pa je tako i za 4s bilo dosta upita dal se sa njime može na fejs ili je to samo za bijeli
12.09.2013 | 21:24
12.09.2013 | 22:08
Meni se taj zlatni baš sviđa. Ne vidim razlog zašto bi taj model više ili manje bio statusni simbol od ostalih. Ta nije napravljen od čistog zlata da je nešto vrijedniji od ostalih.
12.09.2013 | 22:13
Emanuel kaže:
Ja kupio bijeli telefon baš zbog takvih debilnih komentara i predrasuda... i sad kad budem kupovao 5S kupit ću zlatni, jer što bi svi ti jadni ljudi bez života radili, kad nebi komentirali mene i moj telefon

Potpisujem!

Zapravo samo da nadodam, da sam ja bijeli iPhone uzeo samo zato jer imam talk bijeli auto pa da mi paše boja mobitela uz auto
12.09.2013 | 22:36
Jbg, kad sam ja seljo s crnim autom... Da je barem svemirsko sivi...
12.09.2013 | 23:22
Onda je za nas sa zelenim autom zeleni 5c
12.09.2013 | 23:58
Sad se mislim da sam još dobro prošao što mi je auto crni. Svojedobno sam vozio Opela govno-smeđe boje... Što bih, jadan, tada...
  • User
  • Posjetitelj
13.09.2013 | 00:09
Ja nemam auto pa zato valjda ni iPhone
13.09.2013 | 00:31
Ali da imaš, sigurno bi bio zlatni Genscher s bijelim coflekima koji vise naokolo po šajbi, i onda passent zlatni iPhone 5S, zar ne?
  • User
  • Posjetitelj
13.09.2013 | 01:24
smayoo kaže:
Ali da imaš, sigurno bi bio zlatni Genscher s bijelim coflekima koji vise naokolo po šajbi, i onda passent zlatni iPhone 5S, zar ne?

Blizu si. Umjesto bacanja para na cofleke, radije ću si i stakla dat pozlatit! Šta ću gledat cestu kad imam Apple Maps, zlatni standard navigacijskih rješenja
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
13.09.2013 | 02:45
Sivi. A ionako ću ga (kao i sve ostale) prešpricati u narančasto, narančasta je moja omiljena boja.
13.09.2013 | 07:54
User kaže:
smayoo kaže:

Blizu si. Umjesto bacanja para na cofleke, radije ću si i stakla dat pozlatit! Šta ću gledat cestu kad imam Apple Maps, zlatni standard navigacijskih rješenja

Što me podsjeti na ovo što sam neki dan uhvatio:
pink.jpg
13.09.2013 | 08:02
Kad mi ipsdne zub (od jednicice do četvorke), dati ću si napraviti zlatni! Meni je to super.
13.09.2013 | 08:08
HardcoreMAC kaže:
Sivi. A ionako ću ga (kao i sve ostale) prešpricati u narančasto, narančasta je moja omiljena boja.

Ha! Iskonovac!
13.09.2013 | 10:14
lutherush kaže:
....no rad u T-COMu me dosta približio ljudima i pružil da upoznam razne profile korisnika pa je tako i za 4s bilo dosta upita dal se sa njime može na fejs ili je to samo za bijeli

Majko mila......ma brijem da si to sad izmislio samo da nas nasmiješ. Ako je to stvarno istina, onda je to neki teži kalibar
13.09.2013 | 10:42
JOHN kaže:
lutherush kaže:
....no rad u T-COMu me dosta približio ljudima i pružil da upoznam razne profile korisnika pa je tako i za 4s bilo dosta upita dal se sa njime može na fejs ili je to samo za bijeli

Majko mila......ma brijem da si to sad izmislio samo da nas nasmiješ. Ako je to stvarno istina, onda je to neki teži kalibar

Jok. Trebaš vidjeti kakvih sve ljudi ima. Samsung Galaxy S4 white je bolji nego black jer je white sa boljim zaslonom, a objašnjenje on studira informatiku A to su još najlakši primjeri. Bilo slučajeva kad lik neželi iphone jer mu prijatelj koj ima android kaže da bez apple računala ne može glazbu prebaciti na njega.
13.09.2013 | 12:38
lutherush kaže:
JOHN kaže:
lutherush kaže:

Jok. Trebaš vidjeti kakvih sve ljudi ima. Samsung Galaxy S4 white je bolji nego black jer je white sa boljim zaslonom, a objašnjenje on studira informatiku A to su još najlakši primjeri. Bilo slučajeva kad lik neželi iphone jer mu prijatelj koj ima android kaže da bez apple računala ne može glazbu prebaciti na njega.

Ovo mogu potvrditi iz prve ruke. I ja imam čast raditi svakodnevno s takvim lumenima... tipa - donese laptop i žali se da neće na net preko sticka. Upalim, pokrenem, sve radi... kako kod tebe hoće a kod mene neće? Hoću da me odmah spojiš s inženjerom u HTu jer želim znati zašto mi jučer u 6 popodne nije radio USB stick!?
13.09.2013 | 12:40
Sank kaže:
Emanuel kaže:

Potpisujem!

Zapravo samo da nadodam, da sam ja bijeli iPhone uzeo samo zato jer imam talk bijeli auto pa da mi paše boja mobitela uz auto

Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 46 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, BigMac, Ender, Jedro, MacSin, Riba, Anonimci (430)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO