Uglavnom,sve pet za uredjaj no
na oglašava mi zvukom da sam dobil mail.
Mislim da je sve počelo kad sam
ugradil googlovu aplikaciju za g mail.
Tek mi javi kad ga upalim....
Hvala unaprijed....
Da,uključen mi je zvuk,tvoju poruku je registeiral...
ali neke ...ispada kao da se uključi ažuriranje kad idem provjeravat mail....tj upalim ga i onda ne objavljeni meil ipak pusti zvuk....neznam se bolje izrazit...no velim jos jedno telefon je ok...imam ga 4 godine i da ga ne ureknem kucam o drvo.....
A zbog čega si instalirao google mail klijent? Jesi li onda maknuo gmail iz Maila? Kako si postavio provjeravanje pošte? Nemam tu aplikaciju od googlea pa ne znam kako funkcionira, ali meni Mail sasvim ok radi sa Google, Yahoo i iCloud mailom pa nemam potrebe za nekakvim dodacima, a i google mail praktički ne koristim jer mu ne vjerujem.
Odi na postavke i odaberi neki jači zvuk ako ne čuješ.
Tamo fino možeš izabrati da čuješ obavijest o dolasku maila i o dolasku sms i mmsa.
Što se tiče Google, to sam smeće izbrisa davno.
Jedino koristim yahoo mail i iCloud.
Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.