Instaliranje aplikacija sa "Kompa" na "iPhone"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Instaliranje aplikacija sa "Kompa" na "iPhone"

03.08.2013 | 23:23
Napokon i ja JailBrejkao mob:D

Sada me zanima skinio sam aplikacije na komp koje su kompaktibilne sa iOS-om 4.2.1 tipa (Viber,Messenger,Facebook) i sada me zanima kako da ih instaliram na iPhone
03.08.2013 | 23:31
sinkas ih preko itunesa. one se same instaliraju
04.08.2013 | 01:25
ako mozda neces preko iTunesa-a...mozes i programom'iFunBox'....
www.i-funbox.com
04.08.2013 | 02:01
I pokusao sam preko iFunBOxa i preko iToolsa i uvjek error:(

I molio bih nekoga da mi napise korake kako da to napravim:(( hvala puno
04.08.2013 | 04:53
Googlaj "AppSync". Moras to imati instalirno za tvoj iOS.
04.08.2013 | 14:36
Evo probao sam sa ovim tutorialom

www.redmondpie.com/appsync-4.2-for-ios-4...-available-on-cydia/

I izbacuje mi gresku:(

04.08.2013 | 15:54
Pa traži bilo koji repo gdje ima taj app sync
04.08.2013 | 18:07
"Repo"
Sta je to??? O.o
04.08.2013 | 21:05
Makni jailbrake i vidi je li ide.
04.08.2013 | 21:25
repo je repository, serveri di se hostaju aplkacije za cydiu
04.08.2013 | 22:14
Kak da maknem JailBrejk iss? Kad mi to on omogučava?

De pomozitee iss
05.08.2013 | 10:31
Kao i neki ljudi ovdje videni i ti bi trebao "manit se corava posla" i uzet android ili bilo sto drugo a ostavit iPhone i mir. Bez uvrede. Pozz
05.08.2013 | 13:31
The_Cleric kaže:
Kao i neki ljudi ovdje videni i ti bi trebao "manit se corava posla" i uzet android ili bilo sto drugo a ostavit iPhone i mir. Bez uvrede. Pozz

Apsolutno se slažem. iPhone definitivno nije jeftina igračka za one koji nemaju para da umjesto da popiju kafu kupe kakvu aplikaciju. Na Google Play barem ima hrpa besplatnih aplikacija, a valjda se među njima može naći i štogod korisnog
05.08.2013 | 13:47
Kad trazim pomoc onda mi je potrebna pomoc a ne vaša glupa misljenja da izvinete..

Hvala drlovric
05.08.2013 | 13:50
Android ima hrpu odlicnih aplikacija, i prilicno sam siguran da sve sto je dobro postoji na obje platforme (ili u obliku jednako kvalitetnog ekvivalenta). Jako je malo ekskluziva...

Istina na Play Store je i hrpa smeca, ali sve vise toga je i u AppStore. Nemoguce je imati stotine hiljada kvalitetnih aplikacija

Ja na iPhone nemam nista piratsko. Cak ga nisam htio ni JB, i teskog srca priznajem da 4G radi brze bez JB

Kupim sto mi se svidja, samo mi ide na zivce ovaj Freemium koncept. Takve aplikacije iz principa zaobilazim u sirokom luku.

Kronicno mi nedostaje Caller Fix ID, jer nikako se dogovoriti sa mrezama na Bliskom Istoku. U kojem god formatu da snimim kontakte, njima ne pase. Nikako ustimati da prikazuje ime kada primim poziv i SMS. Radi ili jedno ili drugo.

Cydia tweak je to odradjivao perfektno.

Ima li neko legalno rjesenje za taj problem?
05.08.2013 | 14:34
Nažalost,Nema legalnog riješenja za taj problem barem kako ja znam:((
Ima jedino kada se JB pa preko Cydie da se instalira

CallerID-Format Fix FW 3.x

Ili za bilo koji veci FW pa tako i za 6.x barem kako znam:(

I da još jedno pitanje vezano uz moju temu..

Kako da napravim APPSync za iOS 4.2.1 pošto je problem sa hackulo.us

(

Lp.
05.08.2013 | 16:00
The_Cleric kaže:

I mislis da bi se problem rijesio? Mislis da je Android imun na rootanje i greske koje generira. Koliko sam citao, rootanje je jos gore nego jailbreak-anje jer uz malo nepaznje ode mast u propast.
05.08.2013 | 16:03
Sudeci po znanju Sanka i mene, definitivno mogu reci da nasa misljenja nisu glupa, iako ih ti mozes tumaciti kako hoces. Kao drugo cini mi se da ne trazis pomoc nego da ti se kao malom djetetu sve nacrta i pokaze. Pored ovog odlicnog foruma postoji isto tako odlicni pretrazivac imenom Google koji sluzi sa puno vise stvari nego za sto ga ti koristis. A jos interesantnija stvar je da znas da nema leg rjesenje za Caller fix a neznas sloziti App Sync?!?!
Nebilo ti tesko malo prosurfaj pa kad treba malo pomoci svi ovdje ce to rado uciniti. Ili uzmi mobitel pa daj nekome da ti to uradi jer tebe sam proces ocigledno uopce ne zanima vec zelis samo krajnji "proizvod". Vidis mi ovdje volimo i onaj dio procesa. Izvinite na dugom postu. Pozdravlja vas Ivan
05.08.2013 | 16:05
Zabac u pravu si . Znam da je root-anje zajebano ali sam to naveo kao primjer. Ima i odlicni Siemens C35 za uzivanje.
05.08.2013 | 16:27
Eeeee, kad se sjetim. A T28?
05.08.2013 | 16:46
Znam ljudi znam,Ali pretrazio sam google i što god nađem moram upisati u cydiu onaj hackulo.us a to neradi:(
Zato sam i trazio pomoc no dobro.

Jest da root je više [cenzura] nego JB Tako da

Što se tice ovog JB moba i to sve pokusavam sam ali nemam bas neka iskustva zato sam i tu.

Pozdravlja vas Robi
05.08.2013 | 20:12
Evo sada sam Napravio APPSync sa ovime

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=50254

ali i dalje mi nece na iTunesu instalirati
05.08.2013 | 20:28
Koji error piše?
06.08.2013 | 01:36
i na iTunesu i u iFunBox-u samo zašteka

06.08.2013 | 15:52
Moraš svakako pripaziti da aplikacija koju instaliraš zaista može raditi na iOS 4.2.1. Ako ćemo iskreno, takvih je sve manje. Ukoliko aplikacija traži višu verziju iOS onda ili se neće dati instalirati ili ako i prođe instalacija neće se htjeti pokrenuti.

Pored toga, ako si skinuo aplikacije sa neta, znači one koje nisi ti kupio pa nemaju tvoj potpis, a to vrijedi čak i za besplatne, onda moraju biti crackane, a ne od nekog korisnika koji ih je kupio na svoj Apple ID jer opet neće raditi. Jabučnjak pak ne podržava piratstvo i zato tu svaka druga pomoć prestaje.
06.08.2013 | 19:53
Trebao bi napraviti custom firmware i podignuti software na 6.1.1 recimo pa bi ti sve radilo. E sad, tu pocinju problemi, neznamo koji iphone imas, koji mrezu imas odnosno dali zavisis od unlocka ili ne. Nedavno sam upgrade-ao jedan 3gs jer mi se korisnik zalio da zaista aplikacija na 4.2.1 ima jako malo ili uopce nema a tu je i problem koji Sank opisuje ( mi smo ona dva sa glupim misljenjima , svakako bi software morao podignuti jer nema smisla vise biti na 4.2.1.
Napisi podatke o telefonu,baseband dali trebas unlock itd
06.08.2013 | 21:41
iPhone 3g
Mreža T-Mobile HR
Kapacitet 6,9 GB
Verzija 4.2.1 (8C148)
Operater T-Mobile HR 9.0
Model MB490CR
Modem Firmware 05.15.04

Eto ako to trazis
07.08.2013 | 00:01
A da kupis barem 3GS? Ovaj ostavi kao MP3 svirac.
07.08.2013 | 02:54
Hvala "Svima" na pomoci.

Istalirao sam Facebook,Messenger i Viber

To je sve što mi je trebalo:)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 43 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, BigMac, Ender, Jedro, MacSin, Riba, Anonimci (416)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds

Provided by iJoomla SEO