mail password na iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mail password na iPhone

19.07.2013 | 03:57
Hakiran mi je mail account koji mi je takodje vezan i za iPhone. Na svim uredjajima sam izlogiran sa istog osim na iphoneu. Kako nemam mogucnosti da promenim password bilo gde drugde nego na samom iphoneu a neznam kako to izvesti pored gomile pokusaja, zanima me da li neko mozda zna kako se to radi i da li je uopste moguce to izvesti?
Hvala unapred
19.07.2013 | 10:37
O kojem mailu se radi, koja domena?
19.07.2013 | 10:52
Nema to baš logike. Po čemu si zaključio da ti je account hackiran? Ako ti je netko upao u account i sad ti ne možeš unutra, onda je to zato što je taj netko već promijenio password. Ako je to tako, onda ne možeš ni s iPhoneom, niti s ičim. Ako pak s iPhoneom normalno pristupaš mailu, primaš nove mailove, šalješ mailove, itd. (probaj sam sebi poslati mail s neke druge adrese, da vidiš da li ćeš ga dobiti), onda ti password nije promijenjen pa to znači da mu *SIGURNO* možeš pristupiti i s nekog drugog uređaja. Ako ti s drugih ne radi, problem je u nečem drugom, vjerojatno u internetskoj vezi.
22.07.2013 | 00:12
Jok.
Mail je u zargonu "preotet" i u tom trenutku mi je na telefonu izlistano 24 maila da je taj neko poslao mojim kontaktima trazeci nekakvu pozajmicu za lecenje ili sta vec. Ja sam neko vreme to sve mogao posmatrati na svom iPhoneu i jednako tako odgovarati na mailove nekim ljudima koji su se pitali da li mi je mail preuzet iz razloga jer dobijaju cudne mailove. Medjutim nakon par sati i sa telefona me izbacilo. No mislio sam da cu bar uspeti za to vreme da ukinem nalog i da ga totalno unistim medjutim nisam ni to uspeo i tako da je sad nalog na milost i nemilost nekakvom idijotu ili masini cemu li vec.
Ispunjavao sam naloge koji su navodno nepotpuni da bi mi resetovali pasvord, a direktna poruka podrsci da se uputi nepostoji ili je ja bar nisam nasoa. Srecom ostali su mi mailovi na telefonu tako da bar mogu da saljem jednom po jednom da se radi o preotetom nalogu i da poruke koje dobijaju su lazne.
Ako nista drugo bar sam sad 100% siguran da sam sa Microsoftom definitivno zavrsio po pitanju svih proizvora i usliga.
22.07.2013 | 00:28
Ha, dobro... To jest, nije, ali eto, jbg.
24.07.2013 | 21:02
@ kanc
Jedino riješenje ti je ovako ..
otvori još jedan mail i kad dođeš na "oteti" imaš postavke gdje kažeš da ti pošalju reset passworda na taj koji si otvorijo.
Zatim kad dobiješ mail, uradi reset.... preko tog maila.
Valjda će pomoć---
26.07.2013 | 23:05
Neizvodljivo je pristupiti "otetom" mailu na bilo koji nacin a i onaj ko je preuzeo sve je izmenio tako da ne vredi. Ja sam zapravo i trazio da mi na alternativni mail posalju reset pasworda al nevredi kad je sve izmenjeno i taj alternativni mail je obrisan iz postavki problematicnog maila. Sve sto sam mogao da uradim jeste da "dignem ruke" i oprostim se konacno od svih Microsoftovig servisa, programa i usluga.
Uglavnom hvala svima
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 47 minuta
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO