mail password na iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mail password na iPhone

19.07.2013 | 03:57
Hakiran mi je mail account koji mi je takodje vezan i za iPhone. Na svim uredjajima sam izlogiran sa istog osim na iphoneu. Kako nemam mogucnosti da promenim password bilo gde drugde nego na samom iphoneu a neznam kako to izvesti pored gomile pokusaja, zanima me da li neko mozda zna kako se to radi i da li je uopste moguce to izvesti?
Hvala unapred
19.07.2013 | 10:37
O kojem mailu se radi, koja domena?
19.07.2013 | 10:52
Nema to baš logike. Po čemu si zaključio da ti je account hackiran? Ako ti je netko upao u account i sad ti ne možeš unutra, onda je to zato što je taj netko već promijenio password. Ako je to tako, onda ne možeš ni s iPhoneom, niti s ičim. Ako pak s iPhoneom normalno pristupaš mailu, primaš nove mailove, šalješ mailove, itd. (probaj sam sebi poslati mail s neke druge adrese, da vidiš da li ćeš ga dobiti), onda ti password nije promijenjen pa to znači da mu *SIGURNO* možeš pristupiti i s nekog drugog uređaja. Ako ti s drugih ne radi, problem je u nečem drugom, vjerojatno u internetskoj vezi.
22.07.2013 | 00:12
Jok.
Mail je u zargonu "preotet" i u tom trenutku mi je na telefonu izlistano 24 maila da je taj neko poslao mojim kontaktima trazeci nekakvu pozajmicu za lecenje ili sta vec. Ja sam neko vreme to sve mogao posmatrati na svom iPhoneu i jednako tako odgovarati na mailove nekim ljudima koji su se pitali da li mi je mail preuzet iz razloga jer dobijaju cudne mailove. Medjutim nakon par sati i sa telefona me izbacilo. No mislio sam da cu bar uspeti za to vreme da ukinem nalog i da ga totalno unistim medjutim nisam ni to uspeo i tako da je sad nalog na milost i nemilost nekakvom idijotu ili masini cemu li vec.
Ispunjavao sam naloge koji su navodno nepotpuni da bi mi resetovali pasvord, a direktna poruka podrsci da se uputi nepostoji ili je ja bar nisam nasoa. Srecom ostali su mi mailovi na telefonu tako da bar mogu da saljem jednom po jednom da se radi o preotetom nalogu i da poruke koje dobijaju su lazne.
Ako nista drugo bar sam sad 100% siguran da sam sa Microsoftom definitivno zavrsio po pitanju svih proizvora i usliga.
22.07.2013 | 00:28
Ha, dobro... To jest, nije, ali eto, jbg.
24.07.2013 | 21:02
@ kanc
Jedino riješenje ti je ovako ..
otvori još jedan mail i kad dođeš na "oteti" imaš postavke gdje kažeš da ti pošalju reset passworda na taj koji si otvorijo.
Zatim kad dobiješ mail, uradi reset.... preko tog maila.
Valjda će pomoć---
26.07.2013 | 23:05
Neizvodljivo je pristupiti "otetom" mailu na bilo koji nacin a i onaj ko je preuzeo sve je izmenio tako da ne vredi. Ja sam zapravo i trazio da mi na alternativni mail posalju reset pasworda al nevredi kad je sve izmenjeno i taj alternativni mail je obrisan iz postavki problematicnog maila. Sve sto sam mogao da uradim jeste da "dignem ruke" i oprostim se konacno od svih Microsoftovig servisa, programa i usluga.
Uglavnom hvala svima
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 48 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO