Mail-nemoguca prijava
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail-nemoguca prijava

17.06.2013 | 00:32
Ekipa, pozdrav!

Stanje je ovakvo. Frend kupio novi iphone 4s.
Nema account. Ja sam se prijavio sa svojim, poskidali mu aplikacije o odjavip sam se iz njegovog telefona.

Od tada se ja ne mogu prijaviti u svoj mail na telefonu svom. Izbacuje mi da je nemoguce se prijaviti da je netocna lozinka ili korisnicko ime za ipam.gmail.com

A preko safarija se na netu mogu prijaviti ali u racun na
Iphoneu neda.

Znate li u cemu je problem?
17.06.2013 | 01:38
jel si prijavljen preko exchangea ili nogmalno preko gmaila koji se ponudi u izborniku kod prijave novog accounta?

ako je ovo prvo, imao sam problema nakon povlacenja starog backupa. uglavnom iz nekog razloga gmail preko exchangea vise ne radi. mislim da se sada placa... nisam ziher!
probaj pobrisati sa iphonea ovaj account kojeg koristis i instaliraj ga ponovno bas kao gmail.

u svakom slucaju mislim da je slucajnost da se to desilo nakon sto si se prijavio na drugi iphone, posto si tamo koristio apple ID koji nema veze sa gmail mailom. (iako ti je user name gmail adresa, nebitno).
17.06.2013 | 01:45
Preko gmaila bas. Pokusavam sve zivo. i prijavim se u safariju normalno kad upisem gmail pa prijava, al kad ocu stvoriti racun novi u mailu u postavkama kad upisem izbaci mi da je netocno
17.06.2013 | 02:31
e jbg, onda ne znam
na kojoj si verziji iOS-a? ako je iOS7 beta, moguce da je neki bug.
nisam nikada imao takav slucaj a koristim gmail od iOS2.

mozda probat promijeniti pass preko web sucelja pa ponovno napraviti racun na iphoneu... ali sacekaj do sutra, mozda je problem u gmail serverima.
forsiraju njihov gmail app i sa sitnim glupostima ovog tipa u zadnje vrijeme pokusavaju odvuci korisnike od defaultnog mail appa.
17.06.2013 | 10:43
Nene, na 6 zadnjoj sam. Ma nece nista, ko zaklan. Probam nspravit i novi racun onda izbacuje onaj ssl da nemogu nesto bez njega . Pa probam preko popa pa nece ni tamo. Uzas . Skinuo sam gmail aplikaciju i sve normalno radi , ali racun na iphoneu mail ne. Neda prijaviti, neda napraviti novi, nista neda.

Ne razumijem. Zna tko sta bi jos mogao ?
17.06.2013 | 11:10
Meni je Gmail odlazni mail server SMTP -> smtp.gmail.com i onda kad ideš dalje uključen je SSL, autorizacija je lozinkom i port je 465. Pod napredno za dolazni server je uključeno SSL, autorizacija je lozinkom, IMAP prefix je / i port servera je 993. Provjeri te postavke i morao bi proraditi.
17.06.2013 | 15:45
Dali je sta krivo?
image-8df26a3aae9f12fe209929dd85222997.jpg
17.06.2013 | 15:46
Slika
17.06.2013 | 15:47
Slika 1
image-1398accfa65cf8dbbef0b223183763fb.jpg
17.06.2013 | 15:48
Slika 2
image-de4730cbfc18c43cc51891b91e330e70.jpg
17.06.2013 | 19:08
Zna tko?
17.06.2013 | 19:52
provjeri da ti smtp postavke za gmail budu slijedeće:

host name: smtp.gmail.com
username: puna email adresa
password: pass za pristup gmailu

use SSL: ON (uključen)
authentification: Password
server port: 587

što se tiče incoming postavki (to su napredne postavke unutar kreiranog računa) tamo postavke moraju biti ovakve (i po slici koju si objavio to je upravo to):

use SSL: ON
authentification: Password
IMAP Path prefix: /
server port 993
17.06.2013 | 20:09
@Matija
Da sam na tvom mjestu prvo bih uradio reset network settings,onda hard reset telefona i tek tada postavljao mail.
17.06.2013 | 23:04
Hvala decki! Pokusam pa se javim!
17.06.2013 | 23:26
Sve sam podesio kako ste napisali, napavio prvo reset mreznih pa hard reset, upisao sve kako treba...i opet nista. cim postavim dolazne postavke ssl ( ON ) i zelim to spremiti on izbaci
Pošta se ne može učitati. Netočno korisničko ime ili lozinka za "imap.gmail.com".
al fora je sta nije netocno, sve normalno radim u gmailu preko laptopa, u aplikaciju sam danas usao i izasao sto puta s istim mailom i paswordom i nista... on zeza... vec mi je lagano to dop......

Ima možda još kakva ideja šta bi moglo bit ?
18.06.2013 | 15:11
moraš u postavkama sigurnosti ( na gmail računu) isključiti opciju potvrdu u dva koraka, jer je još nisu osposobili da radi na maill app-u i na iOs-u.
Vidjet ćeš da ti piše baš to.
19.06.2013 | 00:06
Nakon nadogradnje na verziju 6.1.3 ni meni mail ne radi.
Supruzi i klincima na verziji prije moje sve radi OK.
Probao sam svašta ali mail izbacuje neispravna lozinka,adresa.
Skinuo Gmail aplikaciju i polako se navikavam iako mi se orginal mail aplikacija više svidjela.

pozdrav
19.06.2013 | 00:56
BigMac kaže:
moraš u postavkama sigurnosti ( na gmail računu) isključiti opciju potvrdu u dva koraka, jer je još nisu osposobili da radi na maill app-u i na iOs-u.
Vidjet ćeš da ti piše baš to.

Ja imam potvrdu u dva koraka i zasad nisam imao problema sa mail app-om u iOS-u...
19.06.2013 | 01:33
a meni je ta potvrda u dva koraka stvarala problem, i na OSX-u i i na iOS-u
19.06.2013 | 13:11
Meni na poslu na wifi-u nemogu npr. isto preko defaultne mail app provjeriti gmail, dok preko gmail app mogu, vjerovatno ima neke veze sa blokiranim portovima ili slično.

Kod kuće sve ok radi.
19.06.2013 | 15:10
ma uvijek je neka sitnica, ali ne postoji obrazac po kojem se ravnati.
kazem vam, namjerne "greskice" da bi koristili njihov app.
20.06.2013 | 09:55
RIJESENOO !
Potvrda u dva koraka je bila problem. Mada ne znam zasto, imam je oduvijek od kad imam gmail.

Hvala Vam! Strucnjaci ste nema sta
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 25 minuta
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO