Slušalice
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Slušalice

16.06.2013 | 16:46
Pozdrav,pokvarile su mi se slušalice koje sam dobio uz iphone 5. Još uvijek se dobro čuje na njima ali ona tipka sama prekida pjesme i pokrece ih. Dali se garancija za iphone odnosi i na slušalice ili ne? hvala unaprijed na pomoći
16.06.2013 | 17:16
Koliko znam ne,ali te nista ne kosta da probas reklamirati.Naravno ako nema fizickih ostecenja na slusalicama.
16.06.2013 | 17:21
Garancija se odnosi na sve. iPhone, slušalice, USB kabel i punjač. Osim ako na novim garancijama nije drugačije navedeno. Prije je za sve vrijedila garancija od godinu dana.
16.06.2013 | 17:42
Za punjač vrijedi jer su mi zamijenli s novim.
16.06.2013 | 19:53
Meni su mijenjali sve. Slušalice su se bile raspale, kabel je promijenio boju i popucao na krajevima, a na iPhoneu nije radila home tipka. Više puta se ovo događalo. Toliko o Apple kvaliteti. Tako da govorim iz iskustva, garancija vrijedi za sve što je bilo u kutiji.
16.06.2013 | 20:13
pa sta ti radis s tim iphoneom i slusalicama da ti se raspadne tako brzo, da ih mozda malo pazis i cuvas?
17.06.2013 | 10:27
@stefanjos siguran sam da slušalice i kabel mogu trajati tisuću godina ako se nikad ne izvade iz kutije. Ali ako ih koristiš, onda se događa što se događa. Malo proguglaj, vidjet ćeš da to nisu baš neuobičajeni problemi. A šta se tiče iPhonea, ne trebaš ga ni izvadit iz kutije. Njima već u tvornici ne radi home tipka. Također nije baš neuobičajen problem.
17.06.2013 | 18:30
Treba stvari čuvati. Gledam klince po tramvaju, iPhone u đepu, kabel od slušalica zapetljan u Gordijski čvor. Nije mi jasno, jedva stavi slušalice u uš i ne smeta mu/joj što pod vratom ima kuglu od kabela.
Meni je nakon 5 godina stari kabel za iPhone popucao kood konektora jer se izolacija skrutila. Slušalice su izdurale 4 godine, jedino je izolacija malo požutjela. Slušalice od iP5 imaju kutiju i ne vidim problem čuvati ih.
18.06.2013 | 12:49
Kad si sam zaslužiš i kupiš, onda to i čuvaš. I meni sve traje godinama. Kad dobiš, onda si malo manje pažljiv ili te jednostavno boli .......
18.06.2013 | 22:27
Meni se odljepila ona gumica oko samih slušalica nakon skoro svakodnevnog korištenja 2 godine.
19.06.2013 | 06:13
Brutalna je istina da su Apple slusalice (pogotovo stariji model) obicno plasticno smece. I po kvaliteti zvuka i po kvaliteti izrade.

Ja sam kupio ove, da imam za gym:

www.amazon.com/gp/product/B00264GYMG/ref...00?ie=UTF8&psc=1

I zasad sam prezadovoljan. Udobne su i osjetno kvalitetnijeg zvuka od Apple.

Jel neko probao trcati sa Apple sluskama u usima? Kao na Apple reklamama...

Imam i Bose koje su ipak visa klasa ali nemaju mic, pa ih ne koristim svaki dan...
19.06.2013 | 06:36
Ja trčim svaki dan do 10 km s Apple slušalicama u ušima. Za ove koje se dobivaju uz iPhone 4 i 4S ne mogu dati prolaznu ocjenu, ali zato za one skuplje, kod nas su 669 kuna a vani 70$ - mogu reć sve najbolje.
19.06.2013 | 12:57
stare sluske, za ip3x i ip4x, su bile dno i nikada ih nisam vadio iz kutije nakon 3G-a, tako da nemam ni iskustva oko trajnosti.
ove nove su sigurno bolje, pogoto zvuk, ali meni to ispada iz usiju prililom brzeg hodanja. kamo li trcanja.
za bilo kakav javci muving, samo in ear dude.
21.06.2013 | 07:18
@Kloba:

Jesi stvarno platio gotovo 700kn za Apple slusalice?
21.06.2013 | 10:10
Ne. Dobio sam ih. Ali bi vjerojatno i platio da nisam...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 25 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO