Slušalice
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Slušalice

16.06.2013 | 16:46
Pozdrav,pokvarile su mi se slušalice koje sam dobio uz iphone 5. Još uvijek se dobro čuje na njima ali ona tipka sama prekida pjesme i pokrece ih. Dali se garancija za iphone odnosi i na slušalice ili ne? hvala unaprijed na pomoći
16.06.2013 | 17:16
Koliko znam ne,ali te nista ne kosta da probas reklamirati.Naravno ako nema fizickih ostecenja na slusalicama.
16.06.2013 | 17:21
Garancija se odnosi na sve. iPhone, slušalice, USB kabel i punjač. Osim ako na novim garancijama nije drugačije navedeno. Prije je za sve vrijedila garancija od godinu dana.
16.06.2013 | 17:42
Za punjač vrijedi jer su mi zamijenli s novim.
16.06.2013 | 19:53
Meni su mijenjali sve. Slušalice su se bile raspale, kabel je promijenio boju i popucao na krajevima, a na iPhoneu nije radila home tipka. Više puta se ovo događalo. Toliko o Apple kvaliteti. Tako da govorim iz iskustva, garancija vrijedi za sve što je bilo u kutiji.
16.06.2013 | 20:13
pa sta ti radis s tim iphoneom i slusalicama da ti se raspadne tako brzo, da ih mozda malo pazis i cuvas?
17.06.2013 | 10:27
@stefanjos siguran sam da slušalice i kabel mogu trajati tisuću godina ako se nikad ne izvade iz kutije. Ali ako ih koristiš, onda se događa što se događa. Malo proguglaj, vidjet ćeš da to nisu baš neuobičajeni problemi. A šta se tiče iPhonea, ne trebaš ga ni izvadit iz kutije. Njima već u tvornici ne radi home tipka. Također nije baš neuobičajen problem.
17.06.2013 | 18:30
Treba stvari čuvati. Gledam klince po tramvaju, iPhone u đepu, kabel od slušalica zapetljan u Gordijski čvor. Nije mi jasno, jedva stavi slušalice u uš i ne smeta mu/joj što pod vratom ima kuglu od kabela.
Meni je nakon 5 godina stari kabel za iPhone popucao kood konektora jer se izolacija skrutila. Slušalice su izdurale 4 godine, jedino je izolacija malo požutjela. Slušalice od iP5 imaju kutiju i ne vidim problem čuvati ih.
18.06.2013 | 12:49
Kad si sam zaslužiš i kupiš, onda to i čuvaš. I meni sve traje godinama. Kad dobiš, onda si malo manje pažljiv ili te jednostavno boli .......
18.06.2013 | 22:27
Meni se odljepila ona gumica oko samih slušalica nakon skoro svakodnevnog korištenja 2 godine.
19.06.2013 | 06:13
Brutalna je istina da su Apple slusalice (pogotovo stariji model) obicno plasticno smece. I po kvaliteti zvuka i po kvaliteti izrade.

Ja sam kupio ove, da imam za gym:

www.amazon.com/gp/product/B00264GYMG/ref...00?ie=UTF8&psc=1

I zasad sam prezadovoljan. Udobne su i osjetno kvalitetnijeg zvuka od Apple.

Jel neko probao trcati sa Apple sluskama u usima? Kao na Apple reklamama...

Imam i Bose koje su ipak visa klasa ali nemaju mic, pa ih ne koristim svaki dan...
19.06.2013 | 06:36
Ja trčim svaki dan do 10 km s Apple slušalicama u ušima. Za ove koje se dobivaju uz iPhone 4 i 4S ne mogu dati prolaznu ocjenu, ali zato za one skuplje, kod nas su 669 kuna a vani 70$ - mogu reć sve najbolje.
19.06.2013 | 12:57
stare sluske, za ip3x i ip4x, su bile dno i nikada ih nisam vadio iz kutije nakon 3G-a, tako da nemam ni iskustva oko trajnosti.
ove nove su sigurno bolje, pogoto zvuk, ali meni to ispada iz usiju prililom brzeg hodanja. kamo li trcanja.
za bilo kakav javci muving, samo in ear dude.
21.06.2013 | 07:18
@Kloba:

Jesi stvarno platio gotovo 700kn za Apple slusalice?
21.06.2013 | 10:10
Ne. Dobio sam ih. Ali bi vjerojatno i platio da nisam...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 31 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO