Pitanje wifi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pitanje wifi

07.05.2013 | 21:32
Zasto stalno iphone kada ga palim iz sleep modea nije vec spojen na wifi, nego stalno trosi mb za face poruke i to? znam da moram neki put cekat sekundu dve, ali zadnjih tjedaan dana moram u settignse i paliti wifi. iso sam i na forget this network i sve i restarto ali nis. i cini mi se da se dogada svakog mjeseca kad imam preko 400 mb ostalo ( od 512) nije valjda nes u softveru da namjerno toris megabajte??????
07.05.2013 | 22:12
Obrati paznju na naziv Topica-a koji otvaras.WiFi bi trebalo znaciti nesto??? Vec se pisalo o tome u par navrata na forumu,sa zadnjim verzijama iOS-a kada telefon ide u sleep i WiFi se gasi zbog ustede baterije.Iskljuci 3G data je jedina varijanta.
07.05.2013 | 22:35
Dakle, ispada da sam pametno napravio što nisam nikad napravio update dalje od 6.0.2?
07.05.2013 | 23:30
Ispricavam se na topicu, novi sam pa neznam di je sve to zakopano, a i bio sam prefrustriran u tom trenutku za pronalazenje.

Ali zas kad se ugasi se nikad ne upali dovoljno brzo, nego moram cekat 5 min da se sam ukljuci -.-

@smayoo, izgleda da da
07.05.2013 | 23:53
To je vec problem,uradi hard reset,pa reset network settings pa opet hard reset pa probaj da li je bolje.U principu na WiFi bi se trabao nakaciti za max par sekundi
08.05.2013 | 22:29
evo dns je normalno funkcioniralo, ali uvijek mi se na pocetku mjeseca tako pocne ponasat pa si onda zadajaem misli dal je stvarno zbog mreze, nes u softveru, haha, viidt cemo kako ce dalje funkcionirat
09.05.2013 | 00:09
smayoo kaže:
Dakle, ispada da sam pametno napravio što nisam nikad napravio update dalje od 6.0.2?

Čitam po forumima da je tako od iOS 5... Nisam detaljno istraživao, ali tako ljudi kažu...
Neki čak pišu da je oduvijek tako... Iz osobnog iskustva nemogu govoriti o "oduvijek", ali znam da mi se tako ponašao iPhone 4 na iOS 5, a i iPhone 5 otkad ga imam...
Kad ga "budiš" uvijek na sekundu, dvije piše 3G, a tek onda se pojavljuje WIFI, navodno tako čuvaju bateriju, iako u tome ne vidim velike logike...
09.05.2013 | 09:48
Aha, onda je i kod mene tako. To je OK, sekundu-dvije. Ako stvarno štedi bateriju.
19.09.2013 | 20:22
mi moze netko pomoc nova sam ovdje tako da ne znam gdje da napisem ovo . uglavnom iphone 4 mi ne zeli upalit internet tocnije ne dopusta mi da pritisnem tipku da se wifi ukljuci
19.09.2013 | 20:26
Uradi hard reset(home + power dugme dok se ne ugasi i ne upali-pojavi jabuka onda pusti)onda probaj ako ne uspije javi da pravimo dalje.

Dobro nam dosla
19.09.2013 | 20:34
Što znači sleep mod kod iPhonea? Kod računala mi je jasno (neaktivno stanje, ali pripravan za trenutni start).
19.09.2013 | 20:48
Joj tebe,ne mogu da vjerujem da ti to pitas,iphone je konstantno u sleep modu kada mu je ugasen ekran.To je to,i dugme se se zove sleep-power
19.09.2013 | 21:37
To mi baš ne zvući kao sleep mode, no nema veze,, Kod mene se na trenutak pojavi 3G ili LTE i onda Wi-Fi (ali to ovisi koliko je dugo bio u "sleep" modu,koji pita nema slova). Ne vjerujem da to poždere toliko prometa. Više bi sumnjao na lošu/zagušenu/prvi kanal sa smetnjama mrežu.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 30 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Maxxy, Riba, temeljnik, tino1, Anonimci (563)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.10 Seconds

Provided by iJoomla SEO