Pitanje wifi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pitanje wifi

07.05.2013 | 21:32
Zasto stalno iphone kada ga palim iz sleep modea nije vec spojen na wifi, nego stalno trosi mb za face poruke i to? znam da moram neki put cekat sekundu dve, ali zadnjih tjedaan dana moram u settignse i paliti wifi. iso sam i na forget this network i sve i restarto ali nis. i cini mi se da se dogada svakog mjeseca kad imam preko 400 mb ostalo ( od 512) nije valjda nes u softveru da namjerno toris megabajte??????
07.05.2013 | 22:12
Obrati paznju na naziv Topica-a koji otvaras.WiFi bi trebalo znaciti nesto??? Vec se pisalo o tome u par navrata na forumu,sa zadnjim verzijama iOS-a kada telefon ide u sleep i WiFi se gasi zbog ustede baterije.Iskljuci 3G data je jedina varijanta.
07.05.2013 | 22:35
Dakle, ispada da sam pametno napravio što nisam nikad napravio update dalje od 6.0.2?
07.05.2013 | 23:30
Ispricavam se na topicu, novi sam pa neznam di je sve to zakopano, a i bio sam prefrustriran u tom trenutku za pronalazenje.

Ali zas kad se ugasi se nikad ne upali dovoljno brzo, nego moram cekat 5 min da se sam ukljuci -.-

@smayoo, izgleda da da
07.05.2013 | 23:53
To je vec problem,uradi hard reset,pa reset network settings pa opet hard reset pa probaj da li je bolje.U principu na WiFi bi se trabao nakaciti za max par sekundi
08.05.2013 | 22:29
evo dns je normalno funkcioniralo, ali uvijek mi se na pocetku mjeseca tako pocne ponasat pa si onda zadajaem misli dal je stvarno zbog mreze, nes u softveru, haha, viidt cemo kako ce dalje funkcionirat
09.05.2013 | 00:09
smayoo kaže:
Dakle, ispada da sam pametno napravio što nisam nikad napravio update dalje od 6.0.2?

Čitam po forumima da je tako od iOS 5... Nisam detaljno istraživao, ali tako ljudi kažu...
Neki čak pišu da je oduvijek tako... Iz osobnog iskustva nemogu govoriti o "oduvijek", ali znam da mi se tako ponašao iPhone 4 na iOS 5, a i iPhone 5 otkad ga imam...
Kad ga "budiš" uvijek na sekundu, dvije piše 3G, a tek onda se pojavljuje WIFI, navodno tako čuvaju bateriju, iako u tome ne vidim velike logike...
09.05.2013 | 09:48
Aha, onda je i kod mene tako. To je OK, sekundu-dvije. Ako stvarno štedi bateriju.
19.09.2013 | 20:22
mi moze netko pomoc nova sam ovdje tako da ne znam gdje da napisem ovo . uglavnom iphone 4 mi ne zeli upalit internet tocnije ne dopusta mi da pritisnem tipku da se wifi ukljuci
19.09.2013 | 20:26
Uradi hard reset(home + power dugme dok se ne ugasi i ne upali-pojavi jabuka onda pusti)onda probaj ako ne uspije javi da pravimo dalje.

Dobro nam dosla
19.09.2013 | 20:34
Što znači sleep mod kod iPhonea? Kod računala mi je jasno (neaktivno stanje, ali pripravan za trenutni start).
19.09.2013 | 20:48
Joj tebe,ne mogu da vjerujem da ti to pitas,iphone je konstantno u sleep modu kada mu je ugasen ekran.To je to,i dugme se se zove sleep-power
19.09.2013 | 21:37
To mi baš ne zvući kao sleep mode, no nema veze,, Kod mene se na trenutak pojavi 3G ili LTE i onda Wi-Fi (ali to ovisi koliko je dugo bio u "sleep" modu,koji pita nema slova). Ne vjerujem da to poždere toliko prometa. Više bi sumnjao na lošu/zagušenu/prvi kanal sa smetnjama mrežu.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 21 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO