Unlock iphone-a 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unlock iphone-a 4

21.03.2013 | 11:26
Pozz ekipa,
Znaci dosao sam do iphone-a 4. Problem je u tome sto je telefon zakljucan na englesku o2 mrezu... Na telefonu je iOS 6.1 i baseband 4.12.02. Po njuskalu mi gevey kartica ne dolazi u obzir (radi basebanda).

Sad ako ima netko neku ideju na bilokakav nacin otkljucat telefon (facotry, spustanje basebanda itd) ja se pretjerano u to ne kuzim. Znam da ima po internetu milion stranica za unlock iphone-a kojih je 99% scam, tako da ako ima netko nekog frenda ili se sam bavi sa tim bio bi vrlo zahvalan ako se to moze rijesit za neku normalnu cijenu...

E sad kvaka... Zvao sam u englesku i ovi su mi rekli da je telefon reportan kao lost/stolen i da ga oni nemogu/nesmiju otkljucat.
Nadalje zvao sam par ljudi po njuskalu koji se bave time i objasnio sve kao i tu u postu. Svi su 99% sigurni da ga mogu otkljucat ali za 500+kn jedino icentar kaze 100% ali za 720kn :sighgh: (sto je jaaaako skupo)
Ima netko da moze napravit za malo manje $$?
21.03.2013 | 11:34
Nema teorije da ti neko otkljuca tj moze ali prilikom narednog update sigurno ide ponovo lock.Telefon je prijavljen na Black list tako da neces niosta postici,samo je pitanje vremena kada ce ga skroz blokirati.Ti to vrati ako si ga kupio,jer te neko ocito dobro izdigao.A sto se tice cijena koje si naveo za otkljucavanje,to uopste nije puno vec realno.
21.03.2013 | 11:47
hmm, sta se tice blackliste, gdje god probam na netu taj blacklist check po IMEI broju svugdje je ok (dakle nema ga) pitao sam ove na helpdesku od o2 kazu telefon se ne moze upotrebljavati samo u UK drugdje po svijetu ce radit sasvim ok...
21.03.2013 | 11:58
Vidi,ne zelim da se ubjedzujem.Samo ti kazem kako stvari stoje,telefon koji je ukraden se unosi u bazu i nakon nekog vremena se stavlja u proces Blocked.Sto se tice Provjere Black liste ja je placam da bih dobio pravu informaciju,ovo po netu nema veze sa tim.Mogu ti samo predstaviti nacin na koji se to radi a ti ako hoces vjeruj ako ne tvoja stvar.Kada je telefon prijavljen da je ukraden,jedno vrijeme policija prati i biljezi tvoje pozive(nemozes ni predpostaviti koliki je to organizovani kriminal),mozes telefon koristiti i 6 mjeseci i onda samo dobijes poziv od lokalne PU da doneses aparat.Ja sam ti rekao kako stvari stoje,jer nisam jedan aparat takav vidio vec stotinu.Na tebi je da radis kako mislis da treba.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 50 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO