iPhone slomljeni ekran
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone slomljeni ekran

26.02.2013 | 22:52
Evo ovako,
imam iPhone 4 sa razbijenim ekranom i zanima me gdje u Zagrebu (može i preko oglasnika) mogu najjeftinije kupiti taj sklop LCD+touch a da je kvalitetan kao i original ili da je originalan.
27.02.2013 | 01:01
imas njuskalo za 250 kn...
ili e bay ako si u mogucnosti za 200 kn ....
27.02.2013 | 14:57
Moj savjet ti je da odeš u iKliniku, Fallerovo šetalište 2

Tamo je prijatelj popravio smrskani ekran. Došlo ga nekih 400kn ako se ne varam, a posao su odradili super i to u 30 min.

Oglase bi ja zaobišao osim ako znaš šta kupuješ. Ima nekih ekrana koji baš nisu retina, a prodaju se pod iste!
28.02.2013 | 00:36
Čuj njega njuškalo, mogao si biti još određeniji heh

Tnx JOHN na savjetu
25.03.2013 | 10:43
jel ima neko pouzdanog prodavatelja na njuškalu ili na ebay za ekran slomila mi čerkica na četvorci, a puno mi dat 650 kn za drugi jel je ošola i home tipka i senzor koji gasi ekran prilikom poziva pa bi ja to sam izmjenjo gledam te filmiče nije neki veliki problem
25.03.2013 | 13:44
grgaa kaže:
jel ima neko pouzdanog prodavatelja na njuškalu ili na ebay za ekran slomila mi čerkica na četvorci, a puno mi dat 650 kn za drugi jel je ošola i home tipka i senzor koji gasi ekran prilikom poziva pa bi ja to sam izmjenjo gledam te filmiče nije neki veliki problem

strice mani se njuskala JOHN ti je rekao sve ,pola ih je na njuskalu varalice !!!!
25.03.2013 | 17:12
ma to je meni sve jasno samo mi se ne daje 650 kn za ekran a dobim isti đon, jel paše ekran sa 4s na 4
26.03.2013 | 15:19
kupio na ebay i home buton i proximity senzora pa čemo vidit sta če doč, sveukupno 300kn sa dostavom, javim rezultate
26.03.2013 | 15:28
Aj super. Samo se nadam da ti nije uvaljan non retina ekran!
Ja sam se recimo ne tako nedavno upustio na kompletno unutarnje čišćenje vlastitog laptopa(Toshiba Tecra) i izmjenu termalne paste, to je bila najveća greška, ikad!!!! Sve je vrlo osjetljivo, treba točno znati proceduru rastavljanja jer se laptop može rastavit na više načina, a recimo samo je jedan za sklapanje itd.

Neznam kako je za odraditi ajfon ali bojim se da to nije toliko jednostavno koliko se čini na ekranu. U svakom slučaju držim ti fige i javi nam svoja iskustva u detaljima.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 50 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO