Siri na 3gs-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Siri na 3gs-u

05.02.2013 | 22:06
kako staviti siri na 3gs? probao sam ali nako instalacije ne radi jel zna tko

www.evasi0n.com/ ako kome treba JB za 6.0-6.1 iOS
05.02.2013 | 22:24
To je uzas od posla,u vecini slucajeva telefon za trokira da moras raditi restore.Svi serveri koje ubacujes rade dan dva.Vjeruj vise loseg nego dobrog,nije vrijedno maltretiranja
05.02.2013 | 23:26
igor87 kaže:
kako staviti siri na 3gs? probao sam ali nako instalacije ne radi jel zna tko

www.evasi0n.com/ ako kome treba JB za 6.0-6.1 iOS

Bio ti je na iOS 5.1.1 odličan tweak, repo, nesičam se, zvao se Sara, naaajbolja alternativa za siri! Šteta što sam updatea dalje a nisam sprem shsh...
05.02.2013 | 23:48
Saint je u pravu. Maloprije sam se igrao s tim na prvom iPadu iOS 5.1.1.
Nakon 10 minuta sam vratio na staro iz razloga što mi pola aplikacija nije radilo, ali Siri je!!

Ako baš želiš probati evo link
06.02.2013 | 00:32
to znam da ima za 5.1.1 imao sam i radilo mi je odlično ali sad imam iOS 6.1 pa me zanima jel ima šta za njega jel ova za 5.1.1 i 6.0.1 neće da rade na 6.1
06.02.2013 | 01:14
ma dodajte source
repo.siriport.ru
i instalirajte SiriPort (original) za ios5 ili 6!
savršeno radi na iphone 4 5.1.1
nista ne steka, a koristim vec 3 mjeseca
i netreba nikakve portove ubacivati
06.02.2013 | 08:26
mbijelic1 kaže:
ma dodajte source
repo.siriport.ru

Za taj sam čuo i vidio na jutubu, hvaljen je dosta.
Budem i ja čisto isprobao čim stignem iz gužve izać.
06.02.2013 | 10:02
Siri radi dobro samo u Apple reklamama
06.02.2013 | 10:38
ova je dobra
06.02.2013 | 17:22
mbijelic1 kaže:
ma dodajte source
repo.siriport.ru

Imaju li kakve upute?

drlovric kaže:
Siri radi dobro samo u Apple reklamama

True story
06.02.2013 | 17:57

Već bilo, ali ne šteti malo osvježiti pamćenje.
06.02.2013 | 18:23

SAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
^^
06.02.2013 | 18:46
theblack4 kaže:
mbijelic1 kaže:
ma dodajte source
repo.siriport.ru

Imaju li kakve upute?

Pa to su upute, neznam sta ti jos nije jasno
06.02.2013 | 19:57
Budem vidio. Ova sara me je malo razočarala.. prije je bila bolja

BTW: jel ima taj siriport.ru za pisanje? Da mu ne moraš priča sve
06.02.2013 | 20:07
upravo isprobano na 3gd-u ne valja ništa
06.02.2013 | 20:27
Meni je pri reboot-u zapeo... -.-

Edit:
Super, infinite loop dobio pa ajmo na restore i blabla bla -.-
06.02.2013 | 21:56
theblack4 kaže:
Meni je pri reboot-u zapeo... -.-

Edit:
Super, infinite loop dobio pa ajmo na restore i blabla bla -.-

to se i meni prvi put dogodilo ali drugi puta je sve prošlo ok ali onda žali truda jer ta SARA ( SIRI ) ništa ne valja, dugo joj treba da odgovori, a i one jednostavne naredbe tipa otvori sms ili nazovi nemože odraditi nego samo vrti vrti i itd
06.02.2013 | 22:08
Ja sam lijepo napisao
06.02.2013 | 22:13
Sara je meni ok bila, samo nekad ne zna odgovorit pa napiše
<html>
Onaj ru siri užas. Niš od tog rađe.
Jailbrake, scena 1, 3. put... iiii akcija
07.02.2013 | 15:48
onaj ruski port je znao cak i ok radit ali je tolko usporio 4 da bi 3gs krepo
07.02.2013 | 15:53
Ma i sara je, odlična i sad al bugovita a ne usporuje uređaj
09.02.2013 | 01:20
a ostalom rade stavi google search i skines tweak now now meni puno bolje
14.02.2013 | 00:57
Evo vam još jedne upute za Siri na 3GS i 4, ko želi isprobavati. Ali vjerujem da i to šteka i užasno zeza uređaj, pogotovo 3GS za kojeg je to još sve u BETA fazi da napomenem ko ne bude čitao sve.
14.02.2013 | 04:32
Jeste li vi sigurni da zelite nepoznatom (valjda ruskom) serveru dozvoliti potpuni pristup vasem uredjaju?

I to da bi dobili nesto sto lici na Siri (koja by the way, ne radi idealno ni na originalno podrzanim uredjajima).

14.02.2013 | 09:35
Ja iskreno ne, probao sam sa Sarom koja mi je čak odlična bila, no šteka na iOS 6.1, probao sam jedan ruski ovdje naveden i završio na infinity bootloop-u i dalje mi ne treba, hvala ^^

To je za one koji žele i vole pa nek izvole
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 56 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO