Koji Call recorder ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji Call recorder ?

05.02.2013 | 15:13
Kao sta se vidi i u naslovu teme trebao bi mi dobar snimac poziva za iphone 4s jailbrekan.
Ali snimac koji moze snimati odlazne i dolazne pozive. Probao sam par al nikako naici na pravi.

Hvala
05.02.2013 | 17:38
Navodno je zakonom zabranjeno to raditi e sad .....
05.02.2013 | 18:18
Iskemijaj s nekim flah playerom koji ima ulaz i spoji između telefona i slušalica.
Zar ovo nije to što tražiš?
itunes.apple.com/us/app/call-recording/id380717589?mt=8
Neme ga u CRO dučanu, ali ...
05.02.2013 | 18:36
saint kaže:

Nije zabranjeno snimati vlastite razgovore. Snimku - ako sugovorniku unaprijed ne najaviš da se razgovor snima - ne smiješ upotrebljavati ni za što osim kao npr. osobni podsjetnik o tome što si s kim razgovarao. Ako na početku snimanja jasno kažeš da se razgovor snima i sugovornik se suglasi s tim, kasnije taj snimak ima pravnu snagu potpisanog ugovora, odnosno izjave.
05.02.2013 | 18:44
smayoo kaže:
saint kaže:

Nije zabranjeno snimati vlastite razgovore. Snimku - ako sugovorniku unaprijed ne najaviš da se razgovor snima - ne smiješ upotrebljavati ni za što osim kao npr. osobni podsjetnik o tome što si s kim razgovarao. Ako na početku snimanja jasno kažeš da se razgovor snima i sugovornik se suglasi s tim, kasnije taj snimak ima pravnu snagu potpisanog ugovora, odnosno izjave.

To je točno, ali istražiteljima i takve snimke (bez pristanka druge strane) itekako dobro dođu.
05.02.2013 | 18:45
Naravno potrebno mi je u osobne svrhe jer imam probleme sa poslovnim ljudima koji puno toga kazu i obecaju a onda "zaborave" te mislim da bi na ovaj nacin dosao tome na kraj. Naravno da bi njima reka da se svaki poziv snima
Aa ovaj sta nema u cro storu? Kako bi mogao doci do njega ?
Hvala
05.02.2013 | 19:15
Registriraj se na USA ili koji drugi dućan (poštanski broj, adresa, predbroj i telefon moraju biti "točni"). Znaći, to ne možeš bezveze natipkati, ostalo izmisli.
Prijavi se u USA dučan, kreni kupovati besplatni app i onda registraciju napravi, tada imaš (ne)mogućnost odabrati način plačanja koji je "None".
05.02.2013 | 19:45
U principu ti to za tu svrhu neće pomoći. Ali će ti pomoći da s tobom prestanu komunicirati (pa, dakle, i poslovati) svi oni koji namjerno muljaju i obećavaju ono što znaju da neće ispoštovati. A to je možda još i bolje.
05.02.2013 | 23:52
Hvala
06.02.2013 | 05:30
Sada sam bio na US Storeu i skinuo taj Call Recording, ali ga necu staviti na iPhone zbog jaaaako negativnih recenzija.
Ja to sta tebi treba radim sa diktafonom. Bubnem ga pored sluske i radi ko zmaj.
i da, to mi sluzi za dokaz samom sebi da nisam lud, jer preslusam neki vazan dogovor i vidim stvarnu situaciju. Naravno da ostane samo za mene niti sam to ikada spomenuo ikome takvom, ali dobro je znati stvarni tijek dogovora i tko je sta rekao..
Screen-176c4736aa374db3d7160ca433b3d28e.png
06.02.2013 | 16:07
Op op hvala sta si me upozoria na to. Ja san ovih dana tia bas napraviti acc i skinit
Tu aplikaciju. Hmm pa se niko nije sitianapraviti tako nesto, znam da nijr lako i sve.
Nista sad dalje triban trazit.
06.02.2013 | 16:30
Ma nije problem da se nitko nije sjetio, nego sto se to ne smije. Zakonom! To je jednostavno isprogramirati, a kao dokaz tome je da sam svojevremeno na SonyEriccssonu T 610 imao tu mogucnost i radila je savrseno. Dakle, 2006. godine!!! na Symbianu!
Ako otkrijes sta takvog funkcionalnog molio bih te da javis. Do tada, diktafon
06.02.2013 | 16:35
T610 nije imao symbian
06.02.2013 | 16:37
Nakon 2 minute googlanja, nadjem ovo:

getphonetap.com/

appadvice.com/appguides/show/call-recording

itunes.apple.com/us/app/call-recording-pro/id439516456?mt=8

Nije valjda da nista od ovoga ne radi? :/
06.02.2013 | 17:08
@saint
Ma dobro, koji god

@drlovric
Hm, zanimljivo, i hvala. Cini mi se da sam to sve vec isprobavao i da je u igri neki link pa nesto internetom pa zapinje itd. Ali u svakom slucaju me veseli probati i pronaci rjesenje. Ne toliko koliko mi stvarno treba nego mi je rajc rijesiti taj misterij.
07.02.2013 | 19:18
To nista ne radi. I nece u doglednosti. Kada bude svi ce znati.

drlovric kaže:
Nakon 2 minute googlanja, nadjem ovo:

getphonetap.com/

appadvice.com/appguides/show/call-recording

itunes.apple.com/us/app/call-recording-pro/id439516456?mt=8

Nije valjda da nista od ovoga ne radi? :/
07.02.2013 | 20:58
Znam i ja da ima nokia ugradeni snimc.
Ja cu nastaviti traziti a ako nezko prije toga nadje nek tu posta.
07.02.2013 | 21:57
Beli kaže:
Ma nije problem da se nitko nije sjetio, nego sto se to ne smije. Zakonom!

Ma, otkud ti to? Kojim to zakonom? Objasnio sam već, gore, pri vrhu threada...
08.02.2013 | 04:07
Beli nisi u pravu!

Razgovori se SMIJU snimati, uz prethodnu obavijest na pocetku poziva.

Ja sam zvao puno Support service (i vani i kod nas), pa svi me obavijeste da se razgovor moze snimati radi poboljsanja usluge i slicnih stvari.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 35 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, rusty, tino1, yvann11, ZeljkoB, Anonimci (617)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO