Koji Call recorder ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koji Call recorder ?

05.02.2013 | 15:13
Kao sta se vidi i u naslovu teme trebao bi mi dobar snimac poziva za iphone 4s jailbrekan.
Ali snimac koji moze snimati odlazne i dolazne pozive. Probao sam par al nikako naici na pravi.

Hvala
05.02.2013 | 17:38
Navodno je zakonom zabranjeno to raditi e sad .....
05.02.2013 | 18:18
Iskemijaj s nekim flah playerom koji ima ulaz i spoji između telefona i slušalica.
Zar ovo nije to što tražiš?
itunes.apple.com/us/app/call-recording/id380717589?mt=8
Neme ga u CRO dučanu, ali ...
05.02.2013 | 18:36
saint kaže:

Nije zabranjeno snimati vlastite razgovore. Snimku - ako sugovorniku unaprijed ne najaviš da se razgovor snima - ne smiješ upotrebljavati ni za što osim kao npr. osobni podsjetnik o tome što si s kim razgovarao. Ako na početku snimanja jasno kažeš da se razgovor snima i sugovornik se suglasi s tim, kasnije taj snimak ima pravnu snagu potpisanog ugovora, odnosno izjave.
05.02.2013 | 18:44
smayoo kaže:
saint kaže:

Nije zabranjeno snimati vlastite razgovore. Snimku - ako sugovorniku unaprijed ne najaviš da se razgovor snima - ne smiješ upotrebljavati ni za što osim kao npr. osobni podsjetnik o tome što si s kim razgovarao. Ako na početku snimanja jasno kažeš da se razgovor snima i sugovornik se suglasi s tim, kasnije taj snimak ima pravnu snagu potpisanog ugovora, odnosno izjave.

To je točno, ali istražiteljima i takve snimke (bez pristanka druge strane) itekako dobro dođu.
05.02.2013 | 18:45
Naravno potrebno mi je u osobne svrhe jer imam probleme sa poslovnim ljudima koji puno toga kazu i obecaju a onda "zaborave" te mislim da bi na ovaj nacin dosao tome na kraj. Naravno da bi njima reka da se svaki poziv snima
Aa ovaj sta nema u cro storu? Kako bi mogao doci do njega ?
Hvala
05.02.2013 | 19:15
Registriraj se na USA ili koji drugi dućan (poštanski broj, adresa, predbroj i telefon moraju biti "točni"). Znaći, to ne možeš bezveze natipkati, ostalo izmisli.
Prijavi se u USA dučan, kreni kupovati besplatni app i onda registraciju napravi, tada imaš (ne)mogućnost odabrati način plačanja koji je "None".
05.02.2013 | 19:45
U principu ti to za tu svrhu neće pomoći. Ali će ti pomoći da s tobom prestanu komunicirati (pa, dakle, i poslovati) svi oni koji namjerno muljaju i obećavaju ono što znaju da neće ispoštovati. A to je možda još i bolje.
05.02.2013 | 23:52
Hvala
06.02.2013 | 05:30
Sada sam bio na US Storeu i skinuo taj Call Recording, ali ga necu staviti na iPhone zbog jaaaako negativnih recenzija.
Ja to sta tebi treba radim sa diktafonom. Bubnem ga pored sluske i radi ko zmaj.
i da, to mi sluzi za dokaz samom sebi da nisam lud, jer preslusam neki vazan dogovor i vidim stvarnu situaciju. Naravno da ostane samo za mene niti sam to ikada spomenuo ikome takvom, ali dobro je znati stvarni tijek dogovora i tko je sta rekao..
Screen-176c4736aa374db3d7160ca433b3d28e.png
06.02.2013 | 16:07
Op op hvala sta si me upozoria na to. Ja san ovih dana tia bas napraviti acc i skinit
Tu aplikaciju. Hmm pa se niko nije sitianapraviti tako nesto, znam da nijr lako i sve.
Nista sad dalje triban trazit.
06.02.2013 | 16:30
Ma nije problem da se nitko nije sjetio, nego sto se to ne smije. Zakonom! To je jednostavno isprogramirati, a kao dokaz tome je da sam svojevremeno na SonyEriccssonu T 610 imao tu mogucnost i radila je savrseno. Dakle, 2006. godine!!! na Symbianu!
Ako otkrijes sta takvog funkcionalnog molio bih te da javis. Do tada, diktafon
06.02.2013 | 16:35
T610 nije imao symbian
06.02.2013 | 16:37
Nakon 2 minute googlanja, nadjem ovo:

getphonetap.com/

appadvice.com/appguides/show/call-recording

itunes.apple.com/us/app/call-recording-pro/id439516456?mt=8

Nije valjda da nista od ovoga ne radi? :/
06.02.2013 | 17:08
@saint
Ma dobro, koji god

@drlovric
Hm, zanimljivo, i hvala. Cini mi se da sam to sve vec isprobavao i da je u igri neki link pa nesto internetom pa zapinje itd. Ali u svakom slucaju me veseli probati i pronaci rjesenje. Ne toliko koliko mi stvarno treba nego mi je rajc rijesiti taj misterij.
07.02.2013 | 19:18
To nista ne radi. I nece u doglednosti. Kada bude svi ce znati.

drlovric kaže:
Nakon 2 minute googlanja, nadjem ovo:

getphonetap.com/

appadvice.com/appguides/show/call-recording

itunes.apple.com/us/app/call-recording-pro/id439516456?mt=8

Nije valjda da nista od ovoga ne radi? :/
07.02.2013 | 20:58
Znam i ja da ima nokia ugradeni snimc.
Ja cu nastaviti traziti a ako nezko prije toga nadje nek tu posta.
07.02.2013 | 21:57
Beli kaže:
Ma nije problem da se nitko nije sjetio, nego sto se to ne smije. Zakonom!

Ma, otkud ti to? Kojim to zakonom? Objasnio sam već, gore, pri vrhu threada...
08.02.2013 | 04:07
Beli nisi u pravu!

Razgovori se SMIJU snimati, uz prethodnu obavijest na pocetku poziva.

Ja sam zvao puno Support service (i vani i kod nas), pa svi me obavijeste da se razgovor moze snimati radi poboljsanja usluge i slicnih stvari.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 27 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO