Nađi moj iphone :D
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nađi moj iphone :D

30.01.2013 | 17:27
Evo vidim nema ni jedne teme o ovoj legendarnoj aplikaciji
Da ispricam pricu znaci. U mom razredu uvjek posudujem frendicama svoj iphone da bi one bile cool, no medutim danas je vrag odio šalu i moja frendica nece mi vratit mobitel a ja nezz što da radim da ga vratim. Pitam ja svog kolegu u klupi jel ima on ovu aplikaciju kaze on da ima . Nist prmam se ja posla idem ja zakljucat cejli iphone i stavit poruku vrati mi mobite ak to ne pomogne palim alarm , i tako je i bilo ja ukljucim lost mod i vidim da se kolegica klupi nes cudi i da pise neke sifre a bi usla u iphone al nis ne pomaze i nezeli poslat iphone meni natrag.Ja upalim alarm usred geografije na satu to mi je bilo najsmjesnije iskustvo u ovoj skoli. Frendica se sva prepala prestrasila htjel je stisat zvuk sve nis nije uspjelo i nakraju ju je profesorica potjerala sa sata XD. i vrati ona meni iphone hahahahahah zgodno iskustvo
Evo iskreno svima bi preporucio ovu aplikaciju da je naprave jel je fakat super i odlicno funkcionira na kraju krajeva

I policijs hvata sa tom aplikacijom

Koja su vasa iskustva i sto vi mislite o aplikaciji toj ?
30.01.2013 | 17:54
Prika koliko je tebi godina, ako nije problem odg?
30.01.2013 | 18:06
Nemoj odmah dečka napadati,vidiš da je školarac.Karlo priča ti je simpatična i mogao si je staviti u temu viceva btw. svi mi ti znamo za tu aplikaciju,koristimo je i molimo Boga da nam nikad neće trebati
30.01.2013 | 18:14
Doduše, moram priznati da mi se odavno nije dogodilo da nekom nešto posudim pa mi ova to neće vratiti. Ima tome, brat bratu, jedno 25 godina...

Slažem se, Karlo, priča je simpatična. Uživaj dok su ti to najveće brige na svijetu.
30.01.2013 | 18:34
Meni je sad 16 godina
30.01.2013 | 18:34
Ahhh skola,kako je to davno bilo.Lose mi bude kada pomislim kako sam star

Sine nisi ni svjestan koliko si sretan,uzivaj u svakoj minuti
30.01.2013 | 19:14
Ma pitam dečka zbog ovih izjava da mu netko neželi vratiti njegov mobitel.. ništa loše i nikakvi napadi, čisto me zanimalo u kojoj društvenoj razini se ovdje radi
30.01.2013 | 19:28
Nama je u nešto ranijoj životnoj dobi (14, recimo), to bio glavni način upucavanja komadima. Posudiš digitron pa ga onda ne želiš vratiti. Ili bilježnicu.
30.01.2013 | 20:01
smayoo kaže:
Nama je u nešto ranijoj životnoj dobi (14, recimo), to bio glavni način upucavanja komadima. Posudiš digitron pa ga onda ne želiš vratiti. Ili bilježnicu.

+1

Nisam baš neš star ali mobiteli su tad tek bili nešto rašireni jedva pa tako da bilježnice, gumice, olovke i sl su bile hit
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 27 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO