iphone 3g spajanje peko i tunesa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g spajanje peko i tunesa

06.01.2013 | 15:30
evo naime imam 2 iphona 3g i na jednom imam sve aplikacije skinute ranije a na ovom drugom nemam nista jer imam 4.2.1 ios na oba uredaja
i sad me znaima dali je moguce spojiti oba iphona na i tines i prebacit aplikacije na 2.?
06.01.2013 | 16:12
Da, ako su oba na istom nalogu
06.01.2013 | 16:54
Staviš isti korisnički račun iliti acc od App store na oba uređaja, i na iTunes isto tako, i to je to
06.01.2013 | 17:04
Zar sam ja rekao nesto drugo ?????
07.01.2013 | 00:20
aha i sta onda??? samo prebacim npr facebook na drugi ili?
07.01.2013 | 03:24
Jesi saint samo sam tio da zvuči jednostavnije sorry na prepravljanju

Pa označiš app koje želiš da se sinkroniziraju sa tim iphoneom, iako mislim da će ti se oba jednako sinkronizirati kad ih spojiš onda
07.01.2013 | 10:53
Aplikacije se ne mogu prebaciti s jednog iPhonea na drugi preko iTunesa čak ni backupom i restoreom, jer iTunesi u backup spremaju samo podatke aplikacija, ali ne i same aplikacije.

Pretpostavlam da si mislio na to s obzirom da se na iOS 4.2.1 može instalirati sve manje aplikacija jer traže viši iOS?

Ako to nije problem, a onda, kao što je Saint već napisao, samo se sa istim Apple ID prijavi na App Store na ovaj drugi iPhone pa sa storea skini željene aplikacije. One iste koje si već platio neće ti ponovo naplatiti, a sve što si ikad kupio ili skinuo free vidiš na iTunes pod purchased, ali u tvom slučaju samo na računalu, jer na iOS 4 nema te mogućnosti.
07.01.2013 | 12:28
eh da problem je u iosu obadva su na 4.2.1 ali je jedan iphone star i kada sam njega imo instaliro sam aplikacije a ovaj noviji nemogu na njega instalirat te aplikacije jer mi trazi bolji ios pa sam mislio dali je moguce da ih preko itunesa sinkroniziram pa da na oba imam ze aplikacije?? i pritom da ne ostetim aplikacije sa drugog iphona
hvala
07.01.2013 | 14:09
Na žalost preko iTunesa nikako jer čak i da preneseš aplikacije sa starog iPhonea, iTunesi zapravo skinu posljednje verzije sa neta, a ne sa iPhonea. No, možda je moguće s kakvim alternativnim programom koji zamjenjuje iTunes pa bi trebalo malo potražit po internetu. Ako na nešto naletim javim ili možda ima netko da je već radio nešto slično pa ti se javi ovdje na forumu.
07.01.2013 | 14:41
imam onaj i funbox dali je to dobar?
07.01.2013 | 17:01
Probao sam na brzinu sa DiskAidom, iExplorerom i iFunboxom sve na iMacu ne na PCu, ali s ni jednim nisam uspio prebaciti aplikaciju u ipa formatu da bi se mogla instalirati na drugi iPhone. Radio sam na brzinu i bez čitanja što i kako pa ne tvrdim da se ne može, ali definitivno neće ići bez kemijanja. Probao sam s mojim starim iPhone 3G sa iOS 4.2.1 koji je jailbreakan ali instalirane su samo neke originalne aplikacije kupljene na iTunes Storeu.
07.01.2013 | 17:54
Daklem, za stare iPhone sa starim iOS 4.2.1 i starijim, problem je što se većina aplikacija dostupnih na iTunes Storeu više ne može instalirati jer traže noviju verziju iOSa najčešće 4.3 ili više. Jedna od solucija koju sam upravo provjerio jest slijedeća:

Instalirajte na svoje računalo iFunbox posljednju moguću verziju. Ja sam na svoj iMac instalirao iFunbox Version 1.0.0777. S obzirom da ja u svom backupu imam spremljene svoje originalne aplikacije još negdje iz tog doba uspješno sam na svoj stari iPhone 3G sa iOS 4.2.1 instalirao neke aplikacije na slijedeći način:

Zatvorio iTunes i pokrenuo iFunbox, spojio iPhone i kad se pojavio odabrao u lijevom stupcu folder User Applications. Zatim sam kliknuo na Dugme Install App i u otvorenom prozoru odabrao jednu app iz mog backupa na disku. Nakon kratkog vremena app je instalirana, probao i radi.

Ukoliko nemate backup starih verzija aplikacija morat ćete ih potražiti na netu.
07.01.2013 | 21:32
aha sad cu probat...
a jeste vi mozda iz zagreba???
07.01.2013 | 23:37
Ja sam iz Rijeke, no otkrio sam program koji bi ti mogao pomoći da prebaciš aplikacije s jednog iPhoena na drugi a zove se

Xilisoft iPhone Magic, a možeš ga skinuti s ovih stranica za PC ili Mac: www.xilisoft.com/iphone-magic.html

To je komercijalan program, ali možda će biti dovoljan demo period da si to prebaciš. ja sam uspio s iPhonea na Mac prebaciti jednu app, onda je izbrisati i opet vratiti nazad s ovim programom i sve je prošlo uredno.
09.01.2013 | 03:07
javljam za ovo preko ifunboxa znaci odem na mannig app data i instal map i izaberem aplikaciju i instaliram je i pojavi mi se na iphonu i onda ju zelim otvorit ali me izbaci iz nje
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 11 minuta
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO