Nestali kontakti na iphone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nestali kontakti na iphone

31.12.2012 | 18:34
Moram priznat da to sve malo prebrzo ide za moje godine. Ovako korak po korak pomalo lovim stvari koje mi trebaju ili me zanimaju. Ovo ću probati ovih dana "uglazbiti" i sebi na komp. Najljepša ti dala.
31.12.2012 | 20:32
jzelko kaže:
Nisi odgovorio jesi li probao onako kako sam napisao. Prvo, iCloud ako je uključen , neda se spajati na komp sa kontaktima.
Zato sam ga isključio i obavio navedeno. Trebalo bi i tebi raditi. Ti si svoga tela gospodar. Radi kak hoćeš.

Ne da sam ga isključio na iPhone,nego sam i obrisao acc i opet ništa,što god da probam nije kako je kod vas na slikama i nema niti jednog drugog backup_a nigdje.Nisam početnik i mogu prihvatiti i da ja nešto zahebem,ali da sam sam pobrisao starije backup_e to nisam,jer da i jesam kod te radnje te svaki sistem pita s yes i no da potvrdiš tako značajnu radnju.Ne klikćem napamet na te poruke s yes i no nego ih uvjek pažljivo pročitam.U cijeloj priči mi je muka zbog nekih bitnih kontakata vezano s bolesti oca koji je na samrti,ali si ne mogu pomoći.
Uglavnim nazivam brojeve i sortiram ih u kontakte.....znam samo jedno,da je ovaj zadnji iPhone koji imam,prelazim na android definitivno a kad se to desi ovaj 4S neide u nikakvu prodaju ili nekome za poklon,nego ide pod čekić S guštom ću ga razbiti.
31.12.2012 | 21:59
Nemogu ti reć, kolko mi je žao. Baš nemaš sreće.
31.12.2012 | 22:38
I meni je svakako žao za to što ti se dogodilo i događa se i nema baš nikakve veze sa srećom
31.12.2012 | 23:42
Sank kaže:
I meni je svakako žao za to što ti se dogodilo i događa se i nema baš nikakve veze sa srećom

Slažem se da to nema veze sa srećom.Mogli bi reći da nemaš sreće da ti nestane struje baš dok flešaš bios na windowsima.Izgleda da me netko ebe namjerno,jel sam malo poznatiji na forumima od tebe Sank i uvalio mi je neki virus ili nešto da mi namjerno to napravi.Dok mi prođu osobni problemi,budem si dignuo sistem ponovo,pa nek onda taj lagano jede govna.
01.01.2013 | 05:25
@ cariblanko, sretna ti Nova i više sreće. Usput sjetio sam se još jedne stvari, jesi li restartao mob pa onda pokušao napraviti opisano. ?
02.01.2013 | 08:09
A jel imaš bilo kakav Time Machine ili neki drugi backup od Maca sa kojim si sinkronizirao iPhone?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 35 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO