nestale slike s iphone 4s...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

nestale slike s iphone 4s...

08.01.2013 | 16:21
ma to se jednom desilo, valjda nece opet. samo sam primjetio i bilo mi veoma glupo. ne saljem ja puno sms-ova ili poruka, ali kontam sta ako nekad krenem u svaleranje, morat cu drugi telefon kupovati. a na njenom telefonu su sami njene mail adrese, a na mom moje. stvarno ne kontam kako se to desilo. ali jeste. a ne bi trebalo.
08.01.2013 | 16:59
Znači sad je sve ok, ali eto ti više nisi siguran u sve to? Pa napisao sam ti kako se desilo i to je sigurno zato jer treba paziti na koje se adrese prima poruke. Nakon prijave iMessagea na Apple ID, ako su različiti onda se više ne mogu pomiješati mail adrese, a čak i ako je ostala koja tvoja adresa na njezinom iPhoneu nakon što si iMessage prijavio na njen Apple ID onda ih slobodno možeš izbrisati da joj ne padne slučajno napamet da te prisluškuje

Evo upravo sam otkrio da ja mojoj ženi nisam nanovo postavio FaceTime i iMesage na njenom novom iPhoneu 5. Zaboravio sam, a samo vraćanje sigurnosne kopije to ne vraća. Sad sam joj to sredio tako da sam to prijavio na njezin Apple ID, maknuo sam svoje e-mail adrese i ostavio samo njene, premda na iPhoneu nisu potrebne i to je to. Sve opet radi kako treba. Naime, čim prijaviš svoj Apple ID na recimo iTunes Storeu, onda ti on odmah isti predlaže i za sve ostalo dok se ne upiše neki drugi.
08.01.2013 | 17:50
mala greska te moze braka kostati . hehehehe
08.01.2013 | 20:23
I pitanje je dali dobijes drugu sansu.
08.01.2013 | 20:54
Sank kaže:
Idi u postavke iMessagea na svom i njenom iPhoneu i dobro provjeri ispred kojih su mail adresa kvačice za primanje iMessagea pa ih sve poskidaj jer na iPhoneu je dovoljno da je prijavljen samo broj!, a valjda imate svaki svoj mobilni broj, pa ti se više neće mješati porukice.
.

Eto sam si priznao da je dovoljan samo i broj telefona,koliko ja znam kad se spoji iPhone na iTunes onda se može sve viditi;broj telefona,sreijski broj,IMEI udid itd.Kako takav pametan software ne može usporediti kontakte,programe,podatke,sms i vidjeti da je na njega spojen drugi telefon koji nema niti blizu slične podatke,pa mu postati nekakav "master alarm" da će se dogoditi nešto čudno.Jel nije normalno da netko ide sinkronizirati 70 novih kontakata koji nema a ide brisati svojih 100.....ista je stvar s sms ili raznim dokumentima,koji su na ta telefona dijameralno suprotni!Ovak sve ostaje na yes i no koje velika većina niti ne čita a čovjek se može i zaebati i da shvati da je nešto sinkronizirao s tuđeg računa a ne svog,tek kad je prekasno,jel nije gledao acc nego je kliknuo na sinkronizaciju.
Mogu oni reći da nisu oni krivi jel su vas pitali,ali to su prevažni podaci da bi samo tako mogli otići u vjetar.
08.01.2013 | 22:16
cariblanco kaže:
Eto sam si priznao da je dovoljan samo i broj telefona...

Da, za iMessage i FaceTime na iPhoneu, ne u nekom drugom kontekstu.

...koliko ja znam kad se spoji iPhone na iTunes onda se može sve viditi;broj telefona,sreijski broj,IMEI udid itd.

Je taj dio znaš dobro, moram priznati

Kako takav pametan software ne može usporediti kontakte,programe,podatke,sms i vidjeti da je na njega spojen drugi telefon koji nema niti blizu slične podatke,pa mu postati nekakav "master alarm" da će se dogoditi nešto čudno.Jel nije normalno da netko ide sinkronizirati 70 novih kontakata koji nema a ide brisati svojih 100.....

Nemoj zamjeriti, ali tvoja prva pretpostavka da je iTunes pametan software je potpuno pogrešna jer nema pametnih računala ni softwarea, pa čak ni pametni telefoni nisu zaista pametni jer biti pametan znači moći misliti. S obzirom da oni nisu pametni, onda netko mora biti pametan, a to jedino može biti korisnik, ili možda ipak ne? Ako je, dakle, u iTunesima postavljeno da se priključeni uređaji AUTOMATSKI sinkroniziraju, onda je pametnome za očekivati da neće puno pitanja postavljati jer valjda AUTOMATSKI znači niš ne pitaj nego radi! Jer kakva bi to automatika bila kad bi stalno prekidala proces i postavljala pitanja?!? E, sad ako je još k tome uključena opcija da se iTunesi automatski pokreću kod priključivanja iĐiđe.....

ista je stvar s sms ili raznim dokumentima,koji su na ta telefona dijameralno suprotni!Ovak sve ostaje na yes i no koje velika većina niti ne čita a čovjek se može i zaebati i da shvati da je nešto sinkronizirao s tuđeg računa a ne svog,tek kad je prekasno,jel nije gledao acc nego je kliknuo na sinkronizaciju.
Mogu oni reći da nisu oni krivi jel su vas pitali,ali to su prevažni podaci da bi samo tako mogli otići u vjetar.

Mislim da ovaj dio ne treba komentara, eto sam si napisao, ljudi ne čitaju, dakle i ne misle, očekuju od tehnike da bude pametna umjesto njih i onda kad se dogodi katastrofa sve je drugo krivo, bedasto i bezveze, a samo su oni uvijek u pravu... Mašala!
09.01.2013 | 20:58
LOL za ono "pametan",pa nisi valjda mislio da sam to bukvalno mislio.Od postanka računala do dan danas nije se u tom pogledu još ništa revolucionarno desilo,osim što su nekad računala računala stotinu ili tisuću operacija u sekundi a danas računaju milijarde operacija u sekundi.Puno to ga se s računalima da napraviti....neću nabrajati ali jedan primjer,da se da napraviti i simulacija nuklearne eksplozije.I sad da taj ebeni iTunes ne može komparirati ono što vidi na telefonu i ono što će biti nakon njegove sinkonizacije,pa reagirati primjereno u tom slučaju,to ne mogu shvatiti.U biti on se pravi "pametan pa mi nešto sinkonizira,kao da sam ja invalid pa neznam nešto u iTunesu pobrisati ili dodati.Šta želim reći,zašto ja u iTunesu ne vidim sve svoje(kontakte,sms,mail_ove,slike,aplikacije,dokumente)i da jednostavno kad kliknem recimo na slike,označim one koje ne želim i njih pobrišem.Ista stvar je i s kontaktima,sms,mail poruke i sl.Ja u iTunesu vidim samo ime slike a nema ni preview_a.Kako to da razni proizvođaći telefona poput sony,samsunga imaju i svoje neke programe iz kojeg se sve vidi i može se poslati mail,sms i dodavati i brisati šta poželite.Jedino je to SF za iTunes na mac_u da se pol stvari ne vidi i da nemate slobodu samostalno odlučivati,šta želite dodati ili izbrisati.
Dakle nek se iTunes prestane praviti pametan i da punu slobodu korisnicima šta žele na svom telefonu.Tada bi prastale svi problemi i ovakve bezpotrebne diskusije.
18.01.2014 | 12:35
Zadnje postove sam obrisao jer je u pogresnoj temi postavljeno pitanje,otvorena nova tema od iPhone4kr
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 22 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, miomika, Riba, tino1, Anonimci (672)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO