Zaboravljeni odgovori
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zaboravljeni odgovori

22.12.2012 | 21:42
Please answer your security questions, zaboravio sam koji su odgovori na ova pitanja jel postoji mogučnost kako ih povratit ili izmjenit nemogu ništa kupit preko iPhone dok ne upišem ta dva odgovora
22.12.2012 | 21:49
kratko i jasno, ukoliko nisi u US i nemožeš kontaktirati apple službu putem telefona, NE.
23.12.2012 | 02:51
Otvori Skype, nazove americku sluzbu za korisnike i pricaj s njima najnormalnije. Naravno, trebat ce ti nesto kredita na Skypeu jer nije besplatno zvanje na fiksne linije, ali bolje ista nego nista.
23.12.2012 | 10:23
znači od svega ništa, jel postoji mogučnos mozda sa mailom i li nekako pisanim putem gdje google prevoditelj moze igrat ulogu jel sa engleskim nisam baš tak dobar da bi mogao pričat sa bilo kime
23.12.2012 | 11:34
imal neka dobra duša da bi ih nazove u moje ime naravno uz primjerenu naknadu detalji na pm
23.12.2012 | 15:42
Koliko ti je godina, ako smijem pitati?
23.12.2012 | 15:52
smiješ nije problem 40
23.12.2012 | 19:29
Sorry, srećem u poslu previše vrlo mlade ekipe (15-25) koja ne zna engleski čak niti za najosnovniju usmenu komunikaciju. Prije nego se upustiš u to posredno telefoniranje, ovdje ima podugačak thread od ljudi koji su imali sličan problem i riješili su ga mailom.

It just happened to me and now it is fixed.
Please use this link and choose email.
Apple support will contact you immediately.
expresslane.apple.com/ServiceOptionAction.action
Hope it will help you too.

Ako imaš problem s prevođenjem ili razumijevanjem nekog dijela, javi se.
23.12.2012 | 21:43
ma idem meni osnovno, ali me ubiju stručni nazivi tak da baš nevolim komunicirat čitaj neznam baš dobro, kontaktiro sam ih mailom i odgovoriše mi da baš za takve ko ja , a ima nas puno koji smo zaboravili te odgovore su otvorili security centar koji se bavi baš tom problematikom ako sam ja dobro to razumio evo mail pa ti vidi
Hello Sasa,

Michelle here from iTunes Store Support. I see that you need to have your security questions reset. As I myself need to have my own security questions answered accurately so I can purchase from the iTunes Store as well as update existing apps on my devices, I understand the desire to have correct security questions on your account. I would be more than happy to point you in the correct direction.

For security reasons, you'll need to contact our Account Security team for assistance. You will be in good hands with them, as they will be able to assist you with resetting your security questions.

You can contact the Account Security team from this phone number:

1-800-275-2273

After you have contacted the Account Security team, and have successfully reset your security questions, I would suggest setting up a rescue email. This would set you up in the event that you ever need to reset your security questions again. I see right now that you do not currently have a rescue email set up so I would suggest setting this up for future use. Rescue emails assist you greatly with resetting your security questions in the future.

The article below will assist you with how to complete this:
23.12.2012 | 22:12
Kaže da moraš nazvati taj broj da ti resetiraju pitanja. Također kaže da nakon toga postaviš i tzv. "rescue E-mail adresu", dakle neku rezervnu na koju možeš primiti podatke u slučaju da se ovako nešto opet zakomplicira.

Taj broj ne možeš nazvati ni sa skypea, ni bilo kako drugačije izvan USA, jer se radi o 1800 (0800 bi se reklo kod nas), dakle besplatnom broju.

Napiši im opet mail, ubaci ovo:

Apparently I can't dial a 1-800 number from outside the USA. Is there a non-toll-free number to call? Maybe in Europe?
24.12.2012 | 14:01
poslaše mi ovaj broj da nazovem (44) 0844 209 0611 imam osječaj da opet treba znat engleski
Michelle here from iTunes Store Support. I see that you need to have your security questions reset. As I myself need to have my own security questions answered accurately so I can purchase from the iTunes Store as well as update existing apps on my devices, I understand the desire to have correct security questions on your account. I would be more than happy to point you in the correct direction.

For security reasons, you'll need to contact our Account Security team for assistance. You will be in good hands with them, as they will be able to assist you with resetting your security questions.

You can contact the Account Security team from one of these numbers on this article:

support.apple.com/kb/HE57

I hope this helps. If you have more questions about this issue, please let me know.

I would like to thank you for your understanding. Nothing is more important to us than our customers. Sasa, I want your iTunes experience to be as enjoyable as possible. If you have any further questions or concerns please don’t hesitate to email me again. Take care and enjoy the rest of your day.

Sincerely,
ovaj mail
24.12.2012 | 14:26
S obzirom da u tablici piše da je to broj za Hrvatsku, kupi nešto skype kredita pa nazovi i pravi se blesav, pričaj hrvatski. Ne bi bilo prvi put da ima tamo netko tko priča hrvatski, srpski, bosanski, hercegovački, crnski, gorski...

Pa onda, ako nema, traži nekog da nazove umjesto tebe. Iako bi bilo bolje da to bude netko tko ti je blizu, da si fizički kraj njega kad zove, nego netko odavde s Jabučnjaka.
24.12.2012 | 16:26
ma budem čim prođu ovi praznici jer sad vjerovatno nema niko a i nije mi neka hiča, hvala svejedno pomogo si mi puno
25.12.2012 | 04:25
grga,

sad sam tek vidio ovaj topic.

Ako nista ne rijesis javi se meni na pp, ja cu ti to rijesiti s njima. Imam americki broj, pa ih mogu nazvati...
28.12.2012 | 18:46
evo več dva dana razgovaram sa belgijskom sluzbom za korisnike, preko buraza koji zivi tamo da mi resetiraju odgovore i ništa nemogu, moram se sjetit barem jednog odgovora, da znam odgovore nebi zvao njih za poludit još mi ostaje direktno kontaktirat aplle i američku sluzbu za korisnike mozda s njima bude bolje srece
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 9 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?