Slušalice u IPhonu 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Slušalice u IPhonu 5

21.12.2012 | 20:08
Evo, dobio sa i ja 5-ticu. Odmah sam se uštekao u slušalice i pravo se razočarao. Najavljivali su ih bog zna šta. Koda mi neko sjedi u uhu, meni se nikako ne sviđaju. A vama?
21.12.2012 | 20:27
Sve su im za drek. Jedina vrijednost je mikrofon na njima. Jedino moram priznati kako su one prve koje sam dobio iz iPod 3 i bile nečemu. One uz iPhone 3G, 4G, iPod Nano 4 su sranje, a očito i ove zadnje su očajne. Kupi neke naglavne i uživaj.
21.12.2012 | 20:34
Meni su OK, puno bolje od onih koje sam dobio sa četvorkom...
Naravno, u usporedbi sa naglavnim... Pa zapravo tu i nema usporedbe... Naglavne uvijek pobjeđuju, ali za in ear slušalice, meni nisu loše...
21.12.2012 | 21:13
U odnosu na slabašan zvučnik na dnu telefona, stvarno nisu loše. LOL
21.12.2012 | 21:21
Meni su manje loše od onih prije, ali su i dalje loše.
21.12.2012 | 22:03
Stvarno, mogli bi ih napravit malo bolje.
21.12.2012 | 22:44
Jok, mogli bi ih manje naplačivati. Recimo jedan plastikaner Sennheiser PX10 košta više od duplo manje.
22.12.2012 | 03:58
Ja bih rekao da su puno bolje od onih do sada (iP4 i iP4S). Bas je jači, a i manje se čuju okolo tj. izvan uha (možeš u tramvaju slušat cajke i tako )...
A da bi ih mogli manje naplaćivati - mogli bi!
22.12.2012 | 04:49
Kako su skupe? Pa one dodju uz uredjaje (osim najjeftinijeg iPoda)...

Ne bi Apple odbio 30$ od cijene da mozes kupiti iPod bez njihovih slusalica, tako da su tehnicki gledano gratis

Ne znam nikoga ko bi kupio nove Apple slusalice, a da ih nije dobio uz uredjaj, jer su inferiorne u usporedbi sa ostalim proizvodjacima slusalica.

Mada su te Apple slusalice same po sebi nekim ljudima statusni simbol.

Moj kolega je dobio Bose MIE2i za Bozic, i ne zeli da ih nosi, jer hoce da svako vidi da on koristi Apple

I dao ih meni. Bose sluske, koje su svemirski brod u usporedbi sa Apple igrackom
22.12.2012 | 09:33
Taj toj kolega bi trebao redovno mijeriti tjelesnu temperaturu, a i po potrebi uzimati neki lijek. Svako ko se jedanput ukopča na Bose, kad stavi IPhon slušalice misli da se nalazi u aionu pri spuštanju i permanentno puše u nos. Ako se kod tebe u toj bazi u Afganistanu opet neko probudi sa takvom bolesti molim te informiraj me, jer jedne Bose bi bile ono šta bi uljepšalo moje blagdanske dane.

Pri tome želim i tebi sve najbolje za Božić i Novu Godinu.
22.12.2012 | 09:48
U zadnje vrijeme stalno probavam slusalice i gledam sta bi uzeo da idu u uho a ne preko glave. Probao sam beat od dr.dre pa sam probao ove nove Soul, pa od Sonya pa Philips, uglavnom nema sta nisam probao i dosao sam do zakljucka da su od Apple-a slusalice bomba kao sto sam i na pocetku rekao kad sam kupio Iphone. Sta se prodaje za 100 eura ja ne mogu da vjerujem a jos najgore od svega ljudi su ludi za tim mega razvikanim markama.
Za 30 dolara koliko se prodaju su i vise nego dobre. Cistoca, bas, ma sve mi se apsolutno svidja i sto je najbolje ne ispadaju mi iz usiju.
Sve u svemu za mene su super i bolje od svih gore navedenih.
22.12.2012 | 10:44
Ako slušalice mjerite po jačini bassa, tada je bilo koji kramp od slušalica za vas.
22.12.2012 | 10:51
Ninjago kaže:
U zadnje vrijeme stalno probavam slusalice i gledam sta bi uzeo da idu u uho a ne preko glave. Probao sam beat od dr.dre pa sam probao ove nove Soul, pa od Sonya pa Philips, uglavnom nema sta nisam probao i dosao sam do zakljucka da su od Apple-a slusalice bomba kao sto sam i na pocetku rekao kad sam kupio Iphone. Sta se prodaje za 100 eura ja ne mogu da vjerujem a jos najgore od svega ljudi su ludi za tim mega razvikanim markama.
Za 30 dolara koliko se prodaju su i vise nego dobre. Cistoca, bas, ma sve mi se apsolutno svidja i sto je najbolje ne ispadaju mi iz usiju.
Sve u svemu za mene su super i bolje od svih gore navedenih.

Da se ne ponavljam,potpisujem sve što si napisao,meni predobre.Imam i ja prave Sennheiser,koje doma koristim...ali za po vani iPhone sluške su super,da i ja sam ih kupio dodatno za 35$ jel imam 4S.
22.12.2012 | 15:46
zabac kaže:
Ako slušalice mjerite po jačini bassa, tada je bilo koji kramp od slušalica za vas.

Ja ih po basu ne mjerim niti mi je to prioritet prilikom kupnje.
22.12.2012 | 20:27
Ne ti, @MacSlavko.
22.12.2012 | 21:58
Imam iP4S, kupio sam nove slušalice (za iP5), mislim da su bolje što se tiče ležanja u uhu, a za kvalitetu zvuka, nisu baš vrh vrhova. Imam i Sennheiser xp100-II, Grado SR60i,i svaka služi svojoj namjeni: Apple za šetnju, Sennheiser za MBP, Grado za iMac. Ne bih rekao da su loše, možda preskupe, ako ih kupuješ posebno. Grado me koštao 500 kn, Apple 260. Mislim da se Grado više isplati, jer je više nego duplo bolji, ali s njim mi je na glavi, bezveze šetati gradom.
22.12.2012 | 22:14
meni je zvuk na ovim zadnjim appleovim cisto ok. ali nisam zahtjevan po tom pitanju. problem mi je anatomija jer slusalice koristim samo kada trcim a za tu priliku su ove katastrofa jer nema sanse da ostanu u uhu duze od 4 koraka.
ali opet ne mogu im zamjeriti jer nisu za to predvidjene.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa