iphone 5 pozadinsko ovjetljenje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 5 pozadinsko ovjetljenje

16.12.2012 | 14:05
Može li netko potvrditi dali je vam je npr, kod neke crne slike ili pozadine, svjetlija boja pri dnu ekrana, za nekakvu nijansu, u odnosu prema vrhu ekrana? (iphone 5)
16.12.2012 | 15:20
A kako da dobijem crnu sliku?
16.12.2012 | 15:22
Sad sam pokrenuo fotoaparat i poklopio objektiv dlanom pa sam dobio skroz crni ekran. Crnilo je jednoliko, ne primjećujem da je crniji pri dnu.
16.12.2012 | 15:30
Backlight bleed. Strani forumi su puni pritužbi. Ista stvar je bila s iPadom 2 ako se ne varam. Apple to vjerojatno neće priznat kao razlog za zamjenu uređaja.
16.12.2012 | 15:55
najbolje bi bilo instalirati Dead Spotter iz appstorea i onda usporediti, ja na mom vidim promjenu boje u donjem dijelu ekrana, znaći nijansa boje je uvijek svijetlija za neki mali postotak, vidi se npr kod google maps aplikacije, kod izbornika za odabir vrste mape i slično, kao neka linija koja ima drukčiju nijansu boje.. vidljivo je i kad se pregledavaju slike, onda ostanu crni rubovi u gornjem i donjem dijelu ekrana, i sad vidi se da ona crna boja nije baš indentično crna u gornjem i donjem dijelu.. donji dio je uvijek malo svijeltliji, naručito ako se osvjetljenje stavi na 100%.
16.12.2012 | 17:29
Evo, gledam i ne vidim... Možda se opet radi o tome da ja ne vidim nešto što netko drugi vidi i užasno mu je važno (retina, HFR...), ali ne vidim.
16.12.2012 | 22:09
Ja sam pak primjetio kad je bijeli ekran i kad tapkam po njemu da titra
17.12.2012 | 01:51
Ja, kao ni Smayoo, ne primjećujem nikakvu razliku u svjetlini.
17.12.2012 | 14:20
evo uspio sam slikati tu svijetliju liniju,koja se npr vidi kod google maps aplikacije..

prostor te linije oznaćen je crvenim kvadratom.

http://s14.postimage.org/me7wczke8/backlight_bleed.jpg
17.12.2012 | 15:46
Vidim je na tvojoj slici, ne vidim je na svom iPhoneu. Ali, i da je vidim, ne bi me uznemiravalo. Zašto ti je to tako bitno?
17.12.2012 | 20:02
Zato jer djeli dlaku na 4 dijela, eto zato!
Neki bi rekli, cjepidlači! LOL
17.12.2012 | 20:58
Možda sam ja perfekcionist, pa sam izabrao apple, koji se pokazao kao sve osim neperfektan, ovo mi je treća petica, prva dva oba mrtvi pixeli po ekranu, ogrebotine, oštećenja i udubljenja. Pa žalosno da mi nikad ni jedan uređaj out of box u životu nije doša oštećen,a još i defektan po smislu funcionalnosti, ljudi su sve više ogorčeni i razočarani,prosurfajte malo po netu. I da ne smetaju me toliko ta oštećnja i ogrebotine,udubljenja, samo tražim ureadan i ispravan display, a u 3 promijenjna uređaja nisam ga uspio dobiti, prejadno je.
17.12.2012 | 21:41
Ja sam valjda rođen pod sretnom zvjezdom pa svaki put ubodem iPhone bez falingi od prve Morat ću početi igrati LOTO i BINGO!
17.12.2012 | 21:45
Je, imao sam 3G i 3GS a sad 4 i svi OK. Bit će i da treba imati i sreće. Ali istina je, što dalje to gore. Možda sad zato i sele proizvodnju kompjutera u Ameriku.
17.12.2012 | 23:53
vrda08, a možda je ipak stvar u tome da si sitničav?
18.12.2012 | 00:04
smayoo kaže:

-
18.12.2012 | 00:04
smayoo kaže:

smayoo,možda,a ti apple-fanboy?
18.12.2012 | 00:10
Nije nesto ste bi te trebalo pretjereano zabrinjavati(uvijek mozes izbrisati google maps ) salim se naravno i dobro te razumijem,jer kada puknes tolike pare naravno da hoces da je sve kako treba.Greske se dogadjaju i uvijek ce biti tako,da apple nije poceo sve vise grijesiti,jeste jbg glad za parama cini cuda.
18.12.2012 | 00:55
vrda08 kaže:
smayoo kaže:

Hvala ti, popravio si mi dan!!!

Jao, kad ovo pokažem drugima... Ajoj, suze mi idu od smijeha, ne vidim pisat...

Zaozbiljno: nisam, naprotiv, neusporedivo sam više kritičan prema Appleu, a osobito prema iPhoneu, od većine jabučara. Mogao bih sad ovdje nabrojati najmanje 10 manjkavosti koje me vrlo ozbiljno ljute na tako skupom uređaju. Ali to što je nijansa crne malo drugačija na dnu, nego na vrhu ekrana - sigurno nije jedna od njih.
18.12.2012 | 15:21
smayoo kaže:
vrda08 kaže:
smayoo kaže:

Hvala ti, popravio si mi dan!!!

Jao, kad ovo pokažem drugima... Ajoj, suze mi idu od smijeha, ne vidim pisat...

Zaozbiljno: nisam, naprotiv, neusporedivo sam više kritičan prema Appleu, a osobito prema iPhoneu, od većine jabučara. Mogao bih sad ovdje nabrojati najmanje 10 manjkavosti koje me vrlo ozbiljno ljute na tako skupom uređaju. Ali to što je nijansa crne malo drugačija na dnu, nego na vrhu ekrana - sigurno nije jedna od njih.

ok stari, smiri se
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa