IPhone 5 u trgovinama
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IPhone 5 u trgovinama

07.12.2012 | 01:23
Pozdrav, čekam iPhone već punih mjesec dana, pa zanima me da li igdje u zagrebu (ili negdje blizu zgba) ima vip centar u kojem je iPhone 5 raspoloživ?
iii dali ima tko kakvih informacija o dolasku novih količina?
07.12.2012 | 01:38
Ja ga isto tražim već duže vrijeme, u VIP-u se svi drže kao da je dolazak novih količina državna tajna i jako su tajnoviti…
Jedinu iole korisnu informaciju sam dobio u VIP poslovnici u Garden Mall-u, koja je VIP, ali ujedno i nije, neka vrsta franšize i jedina ima broj telefona koji nije broj službe za korisnike, koja je BTW potpuno beskorisna…
Tamo su mi rekli da nove pošiljke ne očekuju prije početka sljedećeg tjedna, a da će i te biti vrlo male. Što je najčudnije, nema ni 4S-a, ni četvorke, prekjučer je u poslovnici u Gajevoj bilo par 4S-a od 64 GB ali su i ti otišli u par sati.
Uglavnom, ako želiš kupiti bilo koji iPhone u VIP-u momentalno to nije moguće...
07.12.2012 | 08:59
Malo su mi čudne cijene na sajtovima naša dva glavna operatera,naime kod T-mobile piše da je cijena uređaja (petice 16 Gb) oko 5200 kn a kod VIP_a je preko 7000 kn ?
07.12.2012 | 10:03
Vip ima tendenciju nabijanja osnovne cijene uređaja kako bi pretplatnicima poskupio otkazivanje pretplate. U slučaju prekidanja pretplate plaća se razlika do pune cijene uređaja ili sve preostale rate, što korisnik izabere...
07.12.2012 | 18:43
jel tko probao kupiti preko vip webshopa? Tamo pise da su dostupni...
07.12.2012 | 20:48
Ja se ne usudim, jer kakvi su kripli, naplatili bi mi telefon i onda bi ga čekao i čekao i čekao...
07.12.2012 | 23:46
Baš tako… Znam ljude koji su ga kupili prije mjesec dana preko web shopa i još im nije stigao…
Isto tako sam primjetio da je VIP povisio cijenu iPhonea 5 za 200 KN u zadnjih dan dva… Sretan Božić i njima…
Rađe ću kupiti otključanog 4S ili 5 ako istog nađem nego što ću se više vezati ugovorno sa tom žgadijom...
08.12.2012 | 02:40
Ja sam u TComu naručio jedan crni od 64GB početkom jedanaestog i još čekam. Bio sam neki dan i rekla je cura tamo da nisu nikad dobili niti jedan takav i da ne zna kad će ih dobiti. Usput, vidim na Njuškalu da ih imaju. Kak tamo imaju ak izvorni dućani nemaju?
08.12.2012 | 12:01
Ja ti radim ko ispomoć u t comu i isto dosad nisam vidio iphone 5 od 64gb, čak jedva da sam vidio (možda nijedan jer se nesjećam sad, mislim da su samo od 16gb bili) 1 iphone 5 od 32gb. A max što vidim su po 2-3 uređaja da dođu u t centar. Prevelika je navala.
08.12.2012 | 12:10
IgorD kaže:
Kak tamo imaju ak izvorni dućani nemaju?

Svi operateri 80% uredjaja prodaju na crnom trzistu jer odmah dobiju zivu lovu. Onih 20% je pokrice pred zakonom da ih imaju u ponudi.
08.12.2012 | 13:30
Ako nekoga zanima, prije sat vremena je bilo petice od 64 GB u VIP-u u gajevoj ulici u Zagrebu...
08.12.2012 | 14:28
Po ovom vremenu si lutao po gradu? Svaka čast.
08.12.2012 | 15:12
Posao ne pita...
10.12.2012 | 10:38
ja sam svog uspio kupit 5.12. u t-centru u rijeci, usao unutra pitat dal imaju izasao s peticom 16gb crni. sad cekam samo da mi ga otkljucaju.. rekli su 3 dana ali eto vec je proslo 5...
10.12.2012 | 11:27
@Davordule, malo je neobično da te tako dugo nisu obavijestili da ti je otključan. Ja sam svoju peticu uzeo prije podne, a navečer isti dan sam dobio SMS poruku da mi je otključan.

Nisam još provjerio jer mi VIP ne želi prodati nanoSIM karticu bez pretplate, zapravo vjerojatno nemaju takvih, a ne znaju kako ju prebacit na vipme. Neće mi bit druge nego opet rezuckat staru ili pitat nekog frenda koji je na vipu i ima peticu.
10.12.2012 | 11:34
upravo sam ih kontaktirao u vezi otkljucavanja i rekli su mi da bi kroz 14 dana mob trebao bit otkljucan, pa cemo vidjet
10.12.2012 | 11:37
Sank kaže:
@Davordule, malo je neobično da te tako dugo nisu obavijestili da ti je otključan. Ja sam svoju peticu uzeo prije podne, a navečer isti dan sam dobio SMS poruku da mi je otključan.

Nisam još provjerio jer mi VIP ne želi prodati nanoSIM karticu bez pretplate, zapravo vjerojatno nemaju takvih, a ne znaju kako ju prebacit na vipme. Neće mi bit druge nego opet rezuckat staru ili pitat nekog frenda koji je na vipu i ima peticu.

To mi je čudno da nemaju prepaid kartica... Tu recimo ima...

webstore.store.com.hr/iPhone.html
10.12.2012 | 18:33
Otključavanje je gotovo trenutno. Ovisi od čovjeka koji hoće/može/želi/ima vremena poslati u Apple zahtjev za otključavanje. Oba svoja iPhone-a su mi otključali u roku 1/2 sata, tj. poslao sam e-mail i nazvao me netko iz T-Mobilea i rekao neka stavim drugu karticu u telefon i to je to. Moj star 3G je čekao dvije godine da ubacim karticu VIP-a. Eto, to su moja iskustva s otključavanjem.
10.12.2012 | 19:03
Borostef kaže:
Sank kaže:

Eto, očito sam pitao pogrešnu osobu u pogrešnom VIP prodajnom centru. Baš su jadni, T-Mobileu nisu ni do kičice.
10.12.2012 | 19:42
ja evo vec peti dan cekam da mi to otkljucaju...
10.12.2012 | 23:31
Sank kaže:
Borostef kaže:
Sank kaže:

Eto, očito sam pitao pogrešnu osobu u pogrešnom VIP prodajnom centru. Baš su jadni, T-Mobileu nisu ni do kičice.

Je li kičica biljka ili organ? U ovom kontekstu prije organ! Ovo dvoje ima veze s trnjem i čičkovima. LOL
11.12.2012 | 11:56
Cijena otključane petice 16GB je u T-mobileu oko 5200 kn, a u Vipu oko 7000 kn jel tako?
11.12.2012 | 16:52
U Austriji je 679€ što je slično kao i u T-Mbileu.
11.12.2012 | 20:51
zabac kaže:
U Austriji je 679€ što je slično kao i u T-Mbileu.

Baš zbog toga i pitam jer mi otac ide tamo pa gledam je li isplativije, nisam bio siguran da li je u T-mobileu otključan model po toj cijeni.
14.12.2012 | 23:09
Evo meni danas stigao iPhone u VIP, dobili su 6 komada danas (Virovitica)...kazu da su poceli dolazit...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 48 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO