IPhone 5 u trgovinama
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IPhone 5 u trgovinama

07.12.2012 | 01:23
Pozdrav, čekam iPhone već punih mjesec dana, pa zanima me da li igdje u zagrebu (ili negdje blizu zgba) ima vip centar u kojem je iPhone 5 raspoloživ?
iii dali ima tko kakvih informacija o dolasku novih količina?
07.12.2012 | 01:38
Ja ga isto tražim već duže vrijeme, u VIP-u se svi drže kao da je dolazak novih količina državna tajna i jako su tajnoviti…
Jedinu iole korisnu informaciju sam dobio u VIP poslovnici u Garden Mall-u, koja je VIP, ali ujedno i nije, neka vrsta franšize i jedina ima broj telefona koji nije broj službe za korisnike, koja je BTW potpuno beskorisna…
Tamo su mi rekli da nove pošiljke ne očekuju prije početka sljedećeg tjedna, a da će i te biti vrlo male. Što je najčudnije, nema ni 4S-a, ni četvorke, prekjučer je u poslovnici u Gajevoj bilo par 4S-a od 64 GB ali su i ti otišli u par sati.
Uglavnom, ako želiš kupiti bilo koji iPhone u VIP-u momentalno to nije moguće...
07.12.2012 | 08:59
Malo su mi čudne cijene na sajtovima naša dva glavna operatera,naime kod T-mobile piše da je cijena uređaja (petice 16 Gb) oko 5200 kn a kod VIP_a je preko 7000 kn ?
07.12.2012 | 10:03
Vip ima tendenciju nabijanja osnovne cijene uređaja kako bi pretplatnicima poskupio otkazivanje pretplate. U slučaju prekidanja pretplate plaća se razlika do pune cijene uređaja ili sve preostale rate, što korisnik izabere...
07.12.2012 | 18:43
jel tko probao kupiti preko vip webshopa? Tamo pise da su dostupni...
07.12.2012 | 20:48
Ja se ne usudim, jer kakvi su kripli, naplatili bi mi telefon i onda bi ga čekao i čekao i čekao...
07.12.2012 | 23:46
Baš tako… Znam ljude koji su ga kupili prije mjesec dana preko web shopa i još im nije stigao…
Isto tako sam primjetio da je VIP povisio cijenu iPhonea 5 za 200 KN u zadnjih dan dva… Sretan Božić i njima…
Rađe ću kupiti otključanog 4S ili 5 ako istog nađem nego što ću se više vezati ugovorno sa tom žgadijom...
08.12.2012 | 02:40
Ja sam u TComu naručio jedan crni od 64GB početkom jedanaestog i još čekam. Bio sam neki dan i rekla je cura tamo da nisu nikad dobili niti jedan takav i da ne zna kad će ih dobiti. Usput, vidim na Njuškalu da ih imaju. Kak tamo imaju ak izvorni dućani nemaju?
08.12.2012 | 12:01
Ja ti radim ko ispomoć u t comu i isto dosad nisam vidio iphone 5 od 64gb, čak jedva da sam vidio (možda nijedan jer se nesjećam sad, mislim da su samo od 16gb bili) 1 iphone 5 od 32gb. A max što vidim su po 2-3 uređaja da dođu u t centar. Prevelika je navala.
08.12.2012 | 12:10
IgorD kaže:
Kak tamo imaju ak izvorni dućani nemaju?

Svi operateri 80% uredjaja prodaju na crnom trzistu jer odmah dobiju zivu lovu. Onih 20% je pokrice pred zakonom da ih imaju u ponudi.
08.12.2012 | 13:30
Ako nekoga zanima, prije sat vremena je bilo petice od 64 GB u VIP-u u gajevoj ulici u Zagrebu...
08.12.2012 | 14:28
Po ovom vremenu si lutao po gradu? Svaka čast.
08.12.2012 | 15:12
Posao ne pita...
10.12.2012 | 10:38
ja sam svog uspio kupit 5.12. u t-centru u rijeci, usao unutra pitat dal imaju izasao s peticom 16gb crni. sad cekam samo da mi ga otkljucaju.. rekli su 3 dana ali eto vec je proslo 5...
10.12.2012 | 11:27
@Davordule, malo je neobično da te tako dugo nisu obavijestili da ti je otključan. Ja sam svoju peticu uzeo prije podne, a navečer isti dan sam dobio SMS poruku da mi je otključan.

Nisam još provjerio jer mi VIP ne želi prodati nanoSIM karticu bez pretplate, zapravo vjerojatno nemaju takvih, a ne znaju kako ju prebacit na vipme. Neće mi bit druge nego opet rezuckat staru ili pitat nekog frenda koji je na vipu i ima peticu.
10.12.2012 | 11:34
upravo sam ih kontaktirao u vezi otkljucavanja i rekli su mi da bi kroz 14 dana mob trebao bit otkljucan, pa cemo vidjet
10.12.2012 | 11:37
Sank kaže:
@Davordule, malo je neobično da te tako dugo nisu obavijestili da ti je otključan. Ja sam svoju peticu uzeo prije podne, a navečer isti dan sam dobio SMS poruku da mi je otključan.

Nisam još provjerio jer mi VIP ne želi prodati nanoSIM karticu bez pretplate, zapravo vjerojatno nemaju takvih, a ne znaju kako ju prebacit na vipme. Neće mi bit druge nego opet rezuckat staru ili pitat nekog frenda koji je na vipu i ima peticu.

To mi je čudno da nemaju prepaid kartica... Tu recimo ima...

webstore.store.com.hr/iPhone.html
10.12.2012 | 18:33
Otključavanje je gotovo trenutno. Ovisi od čovjeka koji hoće/može/želi/ima vremena poslati u Apple zahtjev za otključavanje. Oba svoja iPhone-a su mi otključali u roku 1/2 sata, tj. poslao sam e-mail i nazvao me netko iz T-Mobilea i rekao neka stavim drugu karticu u telefon i to je to. Moj star 3G je čekao dvije godine da ubacim karticu VIP-a. Eto, to su moja iskustva s otključavanjem.
10.12.2012 | 19:03
Borostef kaže:
Sank kaže:

Eto, očito sam pitao pogrešnu osobu u pogrešnom VIP prodajnom centru. Baš su jadni, T-Mobileu nisu ni do kičice.
10.12.2012 | 19:42
ja evo vec peti dan cekam da mi to otkljucaju...
10.12.2012 | 23:31
Sank kaže:
Borostef kaže:
Sank kaže:

Eto, očito sam pitao pogrešnu osobu u pogrešnom VIP prodajnom centru. Baš su jadni, T-Mobileu nisu ni do kičice.

Je li kičica biljka ili organ? U ovom kontekstu prije organ! Ovo dvoje ima veze s trnjem i čičkovima. LOL
11.12.2012 | 11:56
Cijena otključane petice 16GB je u T-mobileu oko 5200 kn, a u Vipu oko 7000 kn jel tako?
11.12.2012 | 16:52
U Austriji je 679€ što je slično kao i u T-Mbileu.
11.12.2012 | 20:51
zabac kaže:
U Austriji je 679€ što je slično kao i u T-Mbileu.

Baš zbog toga i pitam jer mi otac ide tamo pa gledam je li isplativije, nisam bio siguran da li je u T-mobileu otključan model po toj cijeni.
14.12.2012 | 23:09
Evo meni danas stigao iPhone u VIP, dobili su 6 komada danas (Virovitica)...kazu da su poceli dolazit...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 21 minuta
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds