iTunes 11
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes 11

30.11.2012 | 00:39
Me like it

i.imgur.com/PqNTU.png

Predobar je novi dizajn!
Tema zaključana.
30.11.2012 | 13:22
Izgleda drugačije, ponaša se isto.

Kad pokrenem iTunes, ne mogu koristit računalo idućih pet minuta. Sranje bilo i ostalo.
Tema zaključana.
30.11.2012 | 15:15
Dečki, već postoji otvorena ista tema

www.jabucnjak.hr/forum/mac-os-x/102022-i...1-izasao.html#102094
Tema zaključana.
30.11.2012 | 16:06
iAnte kaže:
Izgleda drugačije, ponaša se isto.

Kad pokrenem iTunes, ne mogu koristit računalo idućih pet minuta. Sranje bilo i ostalo.

Jesi ti restartao komp zadnjih godinu dana?

Kod mene se osjeti drastična razlika između stare i nove verzije, u fluidnosti i odzivu...
Tema zaključana.
30.11.2012 | 16:20
Jos uvijek nisu popravili USB tethering za iPhone 3GS, problem se povlaci jos od verzije 10.7
Tema zaključana.
30.11.2012 | 17:18
Vanjuška kaže:

Jesi ti restartao komp zadnjih godinu dana?

Kod mene se osjeti drastična razlika između stare i nove verzije, u fluidnosti i odzivu...

iTunes je na Windowsu već godinama očajan. Klikneš i nekoliko minuta ti je komp totalno neupotrebljiv. Razlika postoji. Malo je brži, ali i dalje je to loše. Inače je sve što Apple napravi za win sr*nje. Safari npr. Prva dva su bila super, a već je treći bio nikakav.
Tema zaključana.
30.11.2012 | 21:38
Meni komp radi ok, tj laptop, jedino itunes dok se učita kako spada ne mogu na njemu ništa klikat, ostalo sve manje više normalno radi
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
30.11.2012 | 22:55
Safari je sranje i na macu, no cemu cudjenje za windowse? Ne mozes ocekivati da ce se apple tu potruditi. Nikako.
Tema zaključana.
30.11.2012 | 23:13
Uopće se ne čudim. Samo spominjem. Steve Jobs je kao CEO uvijek govorio da Apple radi dobre proizvode i da ne rade ono što sami ne bi koristili. Nije baš istina.

Više me čudi što su uopće radili Safari za win. Ako su ga već radili trebali su se potrudit. Izgleda da im je ušlo u naviku napravit poluproizvod pa za radit milijarde na njemu.
Tema zaključana.
30.11.2012 | 23:15
btw, moze li se itunes nekako setirati da mi nikako ne prikazuje odredjene sekcije kao npr, igrice i jos neke. To zaista nikada u zivotu necu staviti na mobitel pa je poprilicno glupo da me neprekidno siluje i stvara nepreglednost.
Netko je spominjao mogucnost ali je ja nisam skuzio.
Tema zaključana.
30.11.2012 | 23:38
metalni kaže:

Kao što je metalni već napomenuo, ova tema već postoji na gornjem linku, a ne zamerite ovu zaključavam. Ionako iTunes nisu isključivo vezani samo za iPhone, zar ne?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 14 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO