phone 5 bijeli ili crni
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

phone 5 bijeli ili crni

29.11.2012 | 01:50
Pozdrav
Zanima me sta vi mislite koju je boju najbolje izabrati
govore da se na crnom guli boja,da je bijeli vise za pedere
nemam pojma koju bi boju uzeo
Nemojte mi samo govoriti da vidim koja je meni boja najbolja pa da taki uzmem
meni je svedno ali me zanima vase misljenjeB)
Hvala
29.11.2012 | 02:16
Bijela za pedere da li je i bijela veš mašina za pedere a crna za straight ljude ili možda treba ofarbati i zidove u crno jer su bijeli gay?
Kakve crno-bijele gluposti:cheer:

Ako ćemo gledat guljenje boje, mišljenje članova foruma je podjeljeno, nekom se guli nekome ne, (većini da,koliko sam upratio), to je u slučaju crne boje. Što se tiče bijele također se guli ali manje ili se barem ne primjeti toliko.

Ja ću si nekad uskoro uzeti isto 5icu, boja mi nije toliko bitna, tj. nebitna mi je skroz, lijepo izgledaju i jedan i drugi, moža uzmem bijeli jer sad imam tamni uređaj htc, čisto promjene radi.
29.11.2012 | 04:23
To sad neki novi trend? Zar njihove nisu sve dugine boje, cim tako ponosno masu s njima?

Bijela za pedere? lol

Joj, moj susjed ima bijelog dzipa. Pa ja ne smijem ni zamisliti kako on orgija
29.11.2012 | 08:56
Ja ti predlazem da uzmes ovaj pederski!
29.11.2012 | 09:15
Je, bijela je definitivno za pedere. Ako ti je to bitno toliko da pitaš nas za mišljenje, svakako uzmi bijeli!
29.11.2012 | 09:20
Nemoj ništa uzeti dok ovi u applu ne naprave uredjaj dostojan cijene koju nosi. Da je bar zajednica oko apple jedinstvena i da im nitko ne kupuje falsh robu,onda bi i oni drugčije svirali...ovak mogu raditi baš šta hoće,lemiti ramove i sl. gluposti
29.11.2012 | 09:50
pricekaj dok ne izađe 5S pa onda njega uzmi

kak su rekli, bude u 3mj 2013-te
29.11.2012 | 10:00
Ja sam prilicno siguran da ce oni sada stancati nove generacije iPhone puno brze nego inace.

Ako izadje 5S u 03/13, 100% ce novi model i za Bozic 2013. To je jasno ko dan. Previse oni vole pare da bi preskocili shopping peak sezone

Cim ustabile neki proizvodni proces, i odaberu odgovarajuci design, samo im ostaje da ubacuju jace chipove, i eto "novih" iPhone modela koliko hoces

Konektor su zamijenili, velicinu povecali, tu se vise nema sto raditi...

Ja bi osobno vise volio da malo sporije idu hardverski, ali da ubrzaju softversku stranu price. Ali nista od toga jer je iOS besplatan
29.11.2012 | 10:03
Cuj, ak je bijela za pedere, onda ces morati uzeti bijelu!

Moze admin reagirati na ove glupe poruke?
29.11.2012 | 10:07
NeVaLs kaže:
Pozdrav
Zanima me sta vi mislite koju je boju najbolje izabrati
govore da se na crnom guli boja,da je bijeli vise za pedere
nemam pojma koju bi boju uzeo
Nemojte mi samo govoriti da vidim koja je meni boja najbolja pa da taki uzmem
meni je svedno ali me zanima vase misljenjeB)
Hvala

Sram te bilo...ne kaze se pederski, nego gejbijela
29.11.2012 | 11:08
NeVals - ne vidim problem da uzmeš bijeli, kupiš vezelin i odeš na depilaciju šupka.....i dobiješ novu zanimaciju i razbibrigu za ubit ove tmurne dane i povrh toga - interesantno životno iskustvo
29.11.2012 | 14:19
Kakve su to pizdarije i gluposti ? Bijeli za pedere ? Svasta!
Uzmi bijeli, ja ga imam i prezadovoljan sam ! (A imam i zenu i dijete ..)
29.11.2012 | 15:11
The_Cleric kaže:
Kakve su to pizdarije i gluposti ? Bijeli za pedere ? Svasta!
Uzmi bijeli, ja ga imam i prezadovoljan sam ! (A imam i zenu i dijete ..)

čemu uskličnici kolega....pa to je ionako sve normalno i prirodno....

29.11.2012 | 16:15
Normalno? Prirodno? Uobičajeno može biti. Prirodno je da muškarac i žena imaju djecu. Ni najmanje neosuđujem nikoga ali treba gledati stvari onakve kakve jesu.
Meni se mrvicu više sviđa bijeli. I imam djecu
  • mileni
  • Posjetitelj
29.11.2012 | 16:44
U mom kvartu pretuku one koji imaju bijeli iPhone. A ja bih rado bijeli
29.11.2012 | 16:48
U mom selu pop nedjeljom u crkvi proziva s oltara sve koji imaju bijeli iPhone i izbacuje ih iz crkve.

Pa ti sad vidi koji ces uzet.
29.11.2012 | 16:49
LukaSnow kaže:
Normalno? Prirodno? Uobičajeno može biti. Prirodno je da muškarac i žena imaju djecu. Ni najmanje neosuđujem nikoga ali treba gledati stvari onakve kakve jesu.
Meni se mrvicu više sviđa bijeli. I imam djecu

Velis nije prirodno, nego kakvo neprirodno?
Vazno je da ne osudujes nikoga
29.11.2012 | 16:53
ma bijeli ajfon je trendy, nije gej
29.11.2012 | 16:56
mileni kaže:

Jel tuku po guzi ili?
29.11.2012 | 17:39
Sve je to relativno, recimo u Africi je crni iPhone više za pedere dok je bijeli hipsterski. Čak je bila i rasprava u Somaliji oko toga, pa su odlučili da će sve pedere u toj državi označavati crnim iPhoneom
29.11.2012 | 19:40
Ninjago kaže:
mileni kaže:

Jel tuku po guzi ili?

Da, opale te golim! LOL
29.11.2012 | 20:09
Soffoklo kaže:
Sve je to relativno, recimo u Africi je crni iPhone više za pedere dok je bijeli hipsterski. Čak je bila i rasprava u Somaliji oko toga, pa su odlučili da će sve pedere u toj državi označavati crnim iPhoneom

Točno. Ali bijeli nije kod njih toliko hipsterski kao što je crni kod nas, jer nije toliko tanak s obzirom na njihovu prosječnu mršavost, kao što je kod nas crni s obzirom na našu. I onda normalno da su nezadovoljni, posebno zato što moraju izdvojiti 10-15 prosječnih godišnjih plaća za iPhone.
29.11.2012 | 20:13
Ja sam uzeo bijeli.

Ovo mi je prvi bijeli iPhone i moram reći da sam ja prezadovoljan.

Crni mi je bio nekako pre "zagasit", jednostavno me je ostavio potpuno hladnim.
Nakon 3 godine 3GS-a sam htio barem malo osjetiti veselje zbog kupovine nove igračke ali sa crnim nisam doživio nikakav efekt, a kamoli veselje.
Bijeli mi je neusporedivo lijepši, izgleda mi puno finije i stvarno sam prezadovoljan.

Al to je moje mišljenje, o ukusima se tako i tako ne raspravlja.
29.11.2012 | 20:47
Pogledajte sliku koju je pokretač teme stavio kao avatar.

Bijeli iPhone svoj prednji dio pritišće o stražnji dio crnoga. I ne čini mi se baš da to crnome smeta. Prema tome i crni i bijeli su pederi. Ili je možda bijeli muški, a crni ženski, a prije ovog čina su vjenčani u crkvi. Ne vjerujem da su u vanbračnoj vezi. To ne bi bilo u skladu s crkvenim učenjima.

I u jednom i u drugom slučaju bijeli je "muški".

GayPhone.jpg
29.11.2012 | 21:29
Ovo sto sam na piso da je bijeli za pedere to nisam ja reko nego se tako prica ali to mi je nebitno vise mi je bitno dali se crni iphone guli
meni je osobno ljepsi crni
29.11.2012 | 22:18
NeVaLs kaže:
Ovo sto sam na piso da je bijeli za pedere to nisam ja reko nego se tako prica ali to mi je nebitno vise mi je bitno dali se crni iphone guli

Kupujes Iphone za sebe i biraj sta se tebi vise svidja. Ako ti je crni ljepsi onda bez razmisljanja uzmi njega. Ako te strah od grebanja lijepo ga zastiti bumperom ili futrolom i uzivaj!
29.11.2012 | 22:21
NeVaLs
Veliš, ha? A jes ga probo nježnije aplicirat? Jel se onda guli ?
  • mileni
  • Posjetitelj
29.11.2012 | 23:45
NeVaLs kaže:

Ja osobno volim onaj manji model, no deblji (iP4s). Dosta ekipe koristi zastitu, no ja ne volim istu. Nije isti osjecaj. Ne brini se, uzmi crni, stavi zastitu i uzivaj. Po mom misljenju najjeftinija i najbolja zastita:
30.11.2012 | 00:11
dobro da postoje samo dvije boje!
30.11.2012 | 00:54
Neki dan sam gledao Paradu i primjetio sam da ovi "zanimljivi" dečki imaju iPhone. Namjerno ili ne, cijeli film se baš fino pograva sa stereotipima (maximalno ih karikira) i naravno da je tu i iPhone.

Koliko sam primjetio izvan filma, u realnom svijetu izraz gayphone koriste pretežno oni koji izrazito nisu zadovoljni sa svojim telefonom, najčešće s nekim super jeftinim androidom.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 27 minuta
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, iAnte, Joseph, ninom, pontmax1, Riba, rusty, Anonimci (313)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO