phone 5 bijeli ili crni
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

phone 5 bijeli ili crni

29.11.2012 | 01:50
Pozdrav
Zanima me sta vi mislite koju je boju najbolje izabrati
govore da se na crnom guli boja,da je bijeli vise za pedere
nemam pojma koju bi boju uzeo
Nemojte mi samo govoriti da vidim koja je meni boja najbolja pa da taki uzmem
meni je svedno ali me zanima vase misljenjeB)
Hvala
29.11.2012 | 02:16
Bijela za pedere da li je i bijela veš mašina za pedere a crna za straight ljude ili možda treba ofarbati i zidove u crno jer su bijeli gay?
Kakve crno-bijele gluposti:cheer:

Ako ćemo gledat guljenje boje, mišljenje članova foruma je podjeljeno, nekom se guli nekome ne, (većini da,koliko sam upratio), to je u slučaju crne boje. Što se tiče bijele također se guli ali manje ili se barem ne primjeti toliko.

Ja ću si nekad uskoro uzeti isto 5icu, boja mi nije toliko bitna, tj. nebitna mi je skroz, lijepo izgledaju i jedan i drugi, moža uzmem bijeli jer sad imam tamni uređaj htc, čisto promjene radi.
29.11.2012 | 04:23
To sad neki novi trend? Zar njihove nisu sve dugine boje, cim tako ponosno masu s njima?

Bijela za pedere? lol

Joj, moj susjed ima bijelog dzipa. Pa ja ne smijem ni zamisliti kako on orgija
29.11.2012 | 08:56
Ja ti predlazem da uzmes ovaj pederski!
29.11.2012 | 09:15
Je, bijela je definitivno za pedere. Ako ti je to bitno toliko da pitaš nas za mišljenje, svakako uzmi bijeli!
29.11.2012 | 09:20
Nemoj ništa uzeti dok ovi u applu ne naprave uredjaj dostojan cijene koju nosi. Da je bar zajednica oko apple jedinstvena i da im nitko ne kupuje falsh robu,onda bi i oni drugčije svirali...ovak mogu raditi baš šta hoće,lemiti ramove i sl. gluposti
29.11.2012 | 09:50
pricekaj dok ne izađe 5S pa onda njega uzmi

kak su rekli, bude u 3mj 2013-te
29.11.2012 | 10:00
Ja sam prilicno siguran da ce oni sada stancati nove generacije iPhone puno brze nego inace.

Ako izadje 5S u 03/13, 100% ce novi model i za Bozic 2013. To je jasno ko dan. Previse oni vole pare da bi preskocili shopping peak sezone

Cim ustabile neki proizvodni proces, i odaberu odgovarajuci design, samo im ostaje da ubacuju jace chipove, i eto "novih" iPhone modela koliko hoces

Konektor su zamijenili, velicinu povecali, tu se vise nema sto raditi...

Ja bi osobno vise volio da malo sporije idu hardverski, ali da ubrzaju softversku stranu price. Ali nista od toga jer je iOS besplatan
29.11.2012 | 10:03
Cuj, ak je bijela za pedere, onda ces morati uzeti bijelu!

Moze admin reagirati na ove glupe poruke?
29.11.2012 | 10:07
NeVaLs kaže:
Pozdrav
Zanima me sta vi mislite koju je boju najbolje izabrati
govore da se na crnom guli boja,da je bijeli vise za pedere
nemam pojma koju bi boju uzeo
Nemojte mi samo govoriti da vidim koja je meni boja najbolja pa da taki uzmem
meni je svedno ali me zanima vase misljenjeB)
Hvala

Sram te bilo...ne kaze se pederski, nego gejbijela
29.11.2012 | 11:08
NeVals - ne vidim problem da uzmeš bijeli, kupiš vezelin i odeš na depilaciju šupka.....i dobiješ novu zanimaciju i razbibrigu za ubit ove tmurne dane i povrh toga - interesantno životno iskustvo
29.11.2012 | 14:19
Kakve su to pizdarije i gluposti ? Bijeli za pedere ? Svasta!
Uzmi bijeli, ja ga imam i prezadovoljan sam ! (A imam i zenu i dijete ..)
29.11.2012 | 15:11
The_Cleric kaže:
Kakve su to pizdarije i gluposti ? Bijeli za pedere ? Svasta!
Uzmi bijeli, ja ga imam i prezadovoljan sam ! (A imam i zenu i dijete ..)

čemu uskličnici kolega....pa to je ionako sve normalno i prirodno....

29.11.2012 | 16:15
Normalno? Prirodno? Uobičajeno može biti. Prirodno je da muškarac i žena imaju djecu. Ni najmanje neosuđujem nikoga ali treba gledati stvari onakve kakve jesu.
Meni se mrvicu više sviđa bijeli. I imam djecu
  • mileni
  • Posjetitelj
29.11.2012 | 16:44
U mom kvartu pretuku one koji imaju bijeli iPhone. A ja bih rado bijeli
29.11.2012 | 16:48
U mom selu pop nedjeljom u crkvi proziva s oltara sve koji imaju bijeli iPhone i izbacuje ih iz crkve.

Pa ti sad vidi koji ces uzet.
29.11.2012 | 16:49
LukaSnow kaže:
Normalno? Prirodno? Uobičajeno može biti. Prirodno je da muškarac i žena imaju djecu. Ni najmanje neosuđujem nikoga ali treba gledati stvari onakve kakve jesu.
Meni se mrvicu više sviđa bijeli. I imam djecu

Velis nije prirodno, nego kakvo neprirodno?
Vazno je da ne osudujes nikoga
29.11.2012 | 16:53
ma bijeli ajfon je trendy, nije gej
29.11.2012 | 16:56
mileni kaže:

Jel tuku po guzi ili?
29.11.2012 | 17:39
Sve je to relativno, recimo u Africi je crni iPhone više za pedere dok je bijeli hipsterski. Čak je bila i rasprava u Somaliji oko toga, pa su odlučili da će sve pedere u toj državi označavati crnim iPhoneom
29.11.2012 | 19:40
Ninjago kaže:
mileni kaže:

Jel tuku po guzi ili?

Da, opale te golim! LOL
29.11.2012 | 20:09
Soffoklo kaže:
Sve je to relativno, recimo u Africi je crni iPhone više za pedere dok je bijeli hipsterski. Čak je bila i rasprava u Somaliji oko toga, pa su odlučili da će sve pedere u toj državi označavati crnim iPhoneom

Točno. Ali bijeli nije kod njih toliko hipsterski kao što je crni kod nas, jer nije toliko tanak s obzirom na njihovu prosječnu mršavost, kao što je kod nas crni s obzirom na našu. I onda normalno da su nezadovoljni, posebno zato što moraju izdvojiti 10-15 prosječnih godišnjih plaća za iPhone.
29.11.2012 | 20:13
Ja sam uzeo bijeli.

Ovo mi je prvi bijeli iPhone i moram reći da sam ja prezadovoljan.

Crni mi je bio nekako pre "zagasit", jednostavno me je ostavio potpuno hladnim.
Nakon 3 godine 3GS-a sam htio barem malo osjetiti veselje zbog kupovine nove igračke ali sa crnim nisam doživio nikakav efekt, a kamoli veselje.
Bijeli mi je neusporedivo lijepši, izgleda mi puno finije i stvarno sam prezadovoljan.

Al to je moje mišljenje, o ukusima se tako i tako ne raspravlja.
29.11.2012 | 20:47
Pogledajte sliku koju je pokretač teme stavio kao avatar.

Bijeli iPhone svoj prednji dio pritišće o stražnji dio crnoga. I ne čini mi se baš da to crnome smeta. Prema tome i crni i bijeli su pederi. Ili je možda bijeli muški, a crni ženski, a prije ovog čina su vjenčani u crkvi. Ne vjerujem da su u vanbračnoj vezi. To ne bi bilo u skladu s crkvenim učenjima.

I u jednom i u drugom slučaju bijeli je "muški".

GayPhone.jpg
29.11.2012 | 21:29
Ovo sto sam na piso da je bijeli za pedere to nisam ja reko nego se tako prica ali to mi je nebitno vise mi je bitno dali se crni iphone guli
meni je osobno ljepsi crni
29.11.2012 | 22:18
NeVaLs kaže:
Ovo sto sam na piso da je bijeli za pedere to nisam ja reko nego se tako prica ali to mi je nebitno vise mi je bitno dali se crni iphone guli

Kupujes Iphone za sebe i biraj sta se tebi vise svidja. Ako ti je crni ljepsi onda bez razmisljanja uzmi njega. Ako te strah od grebanja lijepo ga zastiti bumperom ili futrolom i uzivaj!
29.11.2012 | 22:21
NeVaLs
Veliš, ha? A jes ga probo nježnije aplicirat? Jel se onda guli ?
  • mileni
  • Posjetitelj
29.11.2012 | 23:45
NeVaLs kaže:

Ja osobno volim onaj manji model, no deblji (iP4s). Dosta ekipe koristi zastitu, no ja ne volim istu. Nije isti osjecaj. Ne brini se, uzmi crni, stavi zastitu i uzivaj. Po mom misljenju najjeftinija i najbolja zastita:
30.11.2012 | 00:11
dobro da postoje samo dvije boje!
30.11.2012 | 00:54
Neki dan sam gledao Paradu i primjetio sam da ovi "zanimljivi" dečki imaju iPhone. Namjerno ili ne, cijeli film se baš fino pograva sa stereotipima (maximalno ih karikira) i naravno da je tu i iPhone.

Koliko sam primjetio izvan filma, u realnom svijetu izraz gayphone koriste pretežno oni koji izrazito nisu zadovoljni sa svojim telefonom, najčešće s nekim super jeftinim androidom.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa