FMradio aplikacija za iPhone - record-share opcija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

FMradio aplikacija za iPhone - record-share opcija

26.11.2012 | 14:06
Zanima me postoji li radio aplikacija za iPhone koja može snimati i nakon toga dijeliti taj snimljeni file?
Naime, imam par instaliranih aplikacija (Slooshaj, iRadio, HR streams) koje snimaju, ali nakon toga mogu preslušavati snimku samo unutar aplikacije odnosno nema "share" opcije!
Hvala.
26.11.2012 | 14:47
Tunein moze snimati, neznam dali moze sherati.
26.11.2012 | 16:15
Jedino neka aplikacija nakon JB,apple ne dozvoljava djeljenje multimedie
26.11.2012 | 16:16
Ono što Slooshaj snimi možeš preko iTunesa prebacit na računalo i dalje dijelit kako poželiš. Nije baš ono što tražiš, ali možda posluži.

EDIT:

Može se prebacit na računalo, ali ne funkcionira.
26.11.2012 | 17:51
Aplikacija Slooshaj sasvim lijepo radi, ali na Macu.

Dakle, snimljeni materijal prebaciš na računalo preko iTunesa. Spojiš iPhone i klikneš na list "Apps". Pod Flie sharing u listi nađeš Slooshaj aplikaciju i klikneš na nju. Na desnoj strani tada će se pojaviti snimljeni materijal. Klikneš na jednog i onda na dugme Save to... Spremljenu mp3 datoteku može reproducirati QT Player, VLC Player i editirati Fission, naravno na Macu. Na PCu neće spremiti mp3 vjerojatno zbog dvotočke u nazivu, eh ti windowsi.
26.11.2012 | 18:27
Sank, evo sam upravo testirao tvoju teoriju. U iTunesu sam promijenio ime datoteke (maknuo sam dvotočku) i prebacio na računalo. I radi bez problema.

Eh ti Windowsi. Na Macu za sve treba bar jedan klik mišem manje.
27.11.2012 | 11:45
@Sank - Hvala! U samoj aplikaciji nema te opcije, a potpuno sam zaboravio koliko je iTunes moćna aplikacija!
Uglavnom sve što je bilo potrebno je snimljeno i pohranjeno. Sad još trebam naći neki free software ze edit.
27.11.2012 | 18:47
@Sank - da li možda znaš zašto Fission ne želi importirati aac file snimljen s aplikacijom Slooshaj?!
27.11.2012 | 18:59
metalni kaže:
@Sank - Hvala! U samoj aplikaciji nema te opcije, a potpuno sam zaboravio koliko je iTunes moćna aplikacija!
Uglavnom sve što je bilo potrebno je snimljeno i pohranjeno. Sad još trebam naći neki free software ze edit.

Free audio editor http://audacity.sourceforge.net
27.11.2012 | 19:57
@DrAle - niti audacity ne čita AAC,,,
27.11.2012 | 22:58
metalni kaže:
@Sank - da li možda znaš zašto Fission ne želi importirati aac file snimljen s aplikacijom Slooshaj?!

Nisam skužio tvoje pitanje. Format snimljenog materijala sa Slooshaj nisam provjeravao, ali ima nastavak mp3. Meni na Macu Fission uredno otvara materijal snimljen aplikacijom Slooshaj i nije potreban import. Slooshaj mi je verzije 2.2, a Fission 2.1.

@iAnte, vidiš, nije mi palo napamet da se ime snimljene datoteke prije spremanja može promijeniti kroz iTunes. Hvala na toj informaciji. Mac OS sam zamjeni dvotočku u nazivu prije spremanja pa nema zavrzlame.
28.11.2012 | 10:00
@Sank - dakle, Slooshaj (verzija 2.2.) je snimio datoteke u AAC formatu, a Fission (verzija 2.1.) taj format ne želi importirati!
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke (aac, mp3, wma, ogg), ali to je bilo nakon što sam već snimio tako da sada imam AAC datoteku koju izgleda neću moći editirati kroz Fission. Čini se da Fission ima samo export u AAC, ali nje i import AAC. Šteta, čini mi se dobra aplikacija...
Izgleda da ću morati naći neki konverter iz aac u mp3?!
28.11.2012 | 12:35
metalni kaže:
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke

Gdje si to pronašao? Ja ne mogu naći.
28.11.2012 | 14:04
iAnte kaže:
metalni kaže:
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke

Gdje si to pronašao? Ja ne mogu naći.

Znači, u Favorites klikneš na strelicu desno i onda na novom ekranu klikneš na edit!
28.11.2012 | 18:46
Znači svaku posebno moram označit. Ja sam tražio u postavkama neku opciju za sve.
28.11.2012 | 19:08
@metalni, sad shvaćam, ti si sve snimke napravio u AAC. Nisam ga još probao, ali ovaj editor za AAC mi se čini da je ono što tebi treba:

www.macsome.com/index.html

Nije moćan, ali je besplatan.
29.11.2012 | 14:26
@ Sank - nažalost niti taj converter ne može importirati AAC file. Ipak sam na kraju u Macstoreu uspio pronaći besplatno rješenje. Sad je na redu Fission da sve te snimke posloži. U svakom slučaju hvala na pomoći.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 37 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO