FMradio aplikacija za iPhone - record-share opcija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

FMradio aplikacija za iPhone - record-share opcija

26.11.2012 | 14:06
Zanima me postoji li radio aplikacija za iPhone koja može snimati i nakon toga dijeliti taj snimljeni file?
Naime, imam par instaliranih aplikacija (Slooshaj, iRadio, HR streams) koje snimaju, ali nakon toga mogu preslušavati snimku samo unutar aplikacije odnosno nema "share" opcije!
Hvala.
26.11.2012 | 14:47
Tunein moze snimati, neznam dali moze sherati.
26.11.2012 | 16:15
Jedino neka aplikacija nakon JB,apple ne dozvoljava djeljenje multimedie
26.11.2012 | 16:16
Ono što Slooshaj snimi možeš preko iTunesa prebacit na računalo i dalje dijelit kako poželiš. Nije baš ono što tražiš, ali možda posluži.

EDIT:

Može se prebacit na računalo, ali ne funkcionira.
26.11.2012 | 17:51
Aplikacija Slooshaj sasvim lijepo radi, ali na Macu.

Dakle, snimljeni materijal prebaciš na računalo preko iTunesa. Spojiš iPhone i klikneš na list "Apps". Pod Flie sharing u listi nađeš Slooshaj aplikaciju i klikneš na nju. Na desnoj strani tada će se pojaviti snimljeni materijal. Klikneš na jednog i onda na dugme Save to... Spremljenu mp3 datoteku može reproducirati QT Player, VLC Player i editirati Fission, naravno na Macu. Na PCu neće spremiti mp3 vjerojatno zbog dvotočke u nazivu, eh ti windowsi.
26.11.2012 | 18:27
Sank, evo sam upravo testirao tvoju teoriju. U iTunesu sam promijenio ime datoteke (maknuo sam dvotočku) i prebacio na računalo. I radi bez problema.

Eh ti Windowsi. Na Macu za sve treba bar jedan klik mišem manje.
27.11.2012 | 11:45
@Sank - Hvala! U samoj aplikaciji nema te opcije, a potpuno sam zaboravio koliko je iTunes moćna aplikacija!
Uglavnom sve što je bilo potrebno je snimljeno i pohranjeno. Sad još trebam naći neki free software ze edit.
27.11.2012 | 18:47
@Sank - da li možda znaš zašto Fission ne želi importirati aac file snimljen s aplikacijom Slooshaj?!
27.11.2012 | 18:59
metalni kaže:
@Sank - Hvala! U samoj aplikaciji nema te opcije, a potpuno sam zaboravio koliko je iTunes moćna aplikacija!
Uglavnom sve što je bilo potrebno je snimljeno i pohranjeno. Sad još trebam naći neki free software ze edit.

Free audio editor http://audacity.sourceforge.net
27.11.2012 | 19:57
@DrAle - niti audacity ne čita AAC,,,
27.11.2012 | 22:58
metalni kaže:
@Sank - da li možda znaš zašto Fission ne želi importirati aac file snimljen s aplikacijom Slooshaj?!

Nisam skužio tvoje pitanje. Format snimljenog materijala sa Slooshaj nisam provjeravao, ali ima nastavak mp3. Meni na Macu Fission uredno otvara materijal snimljen aplikacijom Slooshaj i nije potreban import. Slooshaj mi je verzije 2.2, a Fission 2.1.

@iAnte, vidiš, nije mi palo napamet da se ime snimljene datoteke prije spremanja može promijeniti kroz iTunes. Hvala na toj informaciji. Mac OS sam zamjeni dvotočku u nazivu prije spremanja pa nema zavrzlame.
28.11.2012 | 10:00
@Sank - dakle, Slooshaj (verzija 2.2.) je snimio datoteke u AAC formatu, a Fission (verzija 2.1.) taj format ne želi importirati!
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke (aac, mp3, wma, ogg), ali to je bilo nakon što sam već snimio tako da sada imam AAC datoteku koju izgleda neću moći editirati kroz Fission. Čini se da Fission ima samo export u AAC, ali nje i import AAC. Šteta, čini mi se dobra aplikacija...
Izgleda da ću morati naći neki konverter iz aac u mp3?!
28.11.2012 | 12:35
metalni kaže:
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke

Gdje si to pronašao? Ja ne mogu naći.
28.11.2012 | 14:04
iAnte kaže:
metalni kaže:
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke

Gdje si to pronašao? Ja ne mogu naći.

Znači, u Favorites klikneš na strelicu desno i onda na novom ekranu klikneš na edit!
28.11.2012 | 18:46
Znači svaku posebno moram označit. Ja sam tražio u postavkama neku opciju za sve.
28.11.2012 | 19:08
@metalni, sad shvaćam, ti si sve snimke napravio u AAC. Nisam ga još probao, ali ovaj editor za AAC mi se čini da je ono što tebi treba:

www.macsome.com/index.html

Nije moćan, ali je besplatan.
29.11.2012 | 14:26
@ Sank - nažalost niti taj converter ne može importirati AAC file. Ipak sam na kraju u Macstoreu uspio pronaći besplatno rješenje. Sad je na redu Fission da sve te snimke posloži. U svakom slučaju hvala na pomoći.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa