FMradio aplikacija za iPhone - record-share opcija
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

FMradio aplikacija za iPhone - record-share opcija

26.11.2012 | 14:06
Zanima me postoji li radio aplikacija za iPhone koja može snimati i nakon toga dijeliti taj snimljeni file?
Naime, imam par instaliranih aplikacija (Slooshaj, iRadio, HR streams) koje snimaju, ali nakon toga mogu preslušavati snimku samo unutar aplikacije odnosno nema "share" opcije!
Hvala.
26.11.2012 | 14:47
Tunein moze snimati, neznam dali moze sherati.
26.11.2012 | 16:15
Jedino neka aplikacija nakon JB,apple ne dozvoljava djeljenje multimedie
26.11.2012 | 16:16
Ono što Slooshaj snimi možeš preko iTunesa prebacit na računalo i dalje dijelit kako poželiš. Nije baš ono što tražiš, ali možda posluži.

EDIT:

Može se prebacit na računalo, ali ne funkcionira.
26.11.2012 | 17:51
Aplikacija Slooshaj sasvim lijepo radi, ali na Macu.

Dakle, snimljeni materijal prebaciš na računalo preko iTunesa. Spojiš iPhone i klikneš na list "Apps". Pod Flie sharing u listi nađeš Slooshaj aplikaciju i klikneš na nju. Na desnoj strani tada će se pojaviti snimljeni materijal. Klikneš na jednog i onda na dugme Save to... Spremljenu mp3 datoteku može reproducirati QT Player, VLC Player i editirati Fission, naravno na Macu. Na PCu neće spremiti mp3 vjerojatno zbog dvotočke u nazivu, eh ti windowsi.
26.11.2012 | 18:27
Sank, evo sam upravo testirao tvoju teoriju. U iTunesu sam promijenio ime datoteke (maknuo sam dvotočku) i prebacio na računalo. I radi bez problema.

Eh ti Windowsi. Na Macu za sve treba bar jedan klik mišem manje.
27.11.2012 | 11:45
@Sank - Hvala! U samoj aplikaciji nema te opcije, a potpuno sam zaboravio koliko je iTunes moćna aplikacija!
Uglavnom sve što je bilo potrebno je snimljeno i pohranjeno. Sad još trebam naći neki free software ze edit.
27.11.2012 | 18:47
@Sank - da li možda znaš zašto Fission ne želi importirati aac file snimljen s aplikacijom Slooshaj?!
27.11.2012 | 18:59
metalni kaže:
@Sank - Hvala! U samoj aplikaciji nema te opcije, a potpuno sam zaboravio koliko je iTunes moćna aplikacija!
Uglavnom sve što je bilo potrebno je snimljeno i pohranjeno. Sad još trebam naći neki free software ze edit.

Free audio editor http://audacity.sourceforge.net
27.11.2012 | 19:57
@DrAle - niti audacity ne čita AAC,,,
27.11.2012 | 22:58
metalni kaže:
@Sank - da li možda znaš zašto Fission ne želi importirati aac file snimljen s aplikacijom Slooshaj?!

Nisam skužio tvoje pitanje. Format snimljenog materijala sa Slooshaj nisam provjeravao, ali ima nastavak mp3. Meni na Macu Fission uredno otvara materijal snimljen aplikacijom Slooshaj i nije potreban import. Slooshaj mi je verzije 2.2, a Fission 2.1.

@iAnte, vidiš, nije mi palo napamet da se ime snimljene datoteke prije spremanja može promijeniti kroz iTunes. Hvala na toj informaciji. Mac OS sam zamjeni dvotočku u nazivu prije spremanja pa nema zavrzlame.
28.11.2012 | 10:00
@Sank - dakle, Slooshaj (verzija 2.2.) je snimio datoteke u AAC formatu, a Fission (verzija 2.1.) taj format ne želi importirati!
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke (aac, mp3, wma, ogg), ali to je bilo nakon što sam već snimio tako da sada imam AAC datoteku koju izgleda neću moći editirati kroz Fission. Čini se da Fission ima samo export u AAC, ali nje i import AAC. Šteta, čini mi se dobra aplikacija...
Izgleda da ću morati naći neki konverter iz aac u mp3?!
28.11.2012 | 12:35
metalni kaže:
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke

Gdje si to pronašao? Ja ne mogu naći.
28.11.2012 | 14:04
iAnte kaže:
metalni kaže:
Išao sam čačkati po Slooshaj i našao sam opciju gdje se može birati u kojem formatu želiš da ti se snimaju datoteke

Gdje si to pronašao? Ja ne mogu naći.

Znači, u Favorites klikneš na strelicu desno i onda na novom ekranu klikneš na edit!
28.11.2012 | 18:46
Znači svaku posebno moram označit. Ja sam tražio u postavkama neku opciju za sve.
28.11.2012 | 19:08
@metalni, sad shvaćam, ti si sve snimke napravio u AAC. Nisam ga još probao, ali ovaj editor za AAC mi se čini da je ono što tebi treba:

www.macsome.com/index.html

Nije moćan, ali je besplatan.
29.11.2012 | 14:26
@ Sank - nažalost niti taj converter ne može importirati AAC file. Ipak sam na kraju u Macstoreu uspio pronaći besplatno rješenje. Sad je na redu Fission da sve te snimke posloži. U svakom slučaju hvala na pomoći.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 15 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO