Kako izbrisati albume u Photos?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako izbrisati albume u Photos?

20.11.2012 | 17:01
Uglavnom nakon pokretanja backup-a od 4s na 5, stvorio mi se pod Photo aplikacijom album Photo library u kojem su slike sa 4s.

E sada kako te fotke prebacit pod camera roll i maknut taj photo library, tj. dali se to uopće može odraditi?

Probao sam prstom slijeva na desno i ništa se ne događa!
Probao sam stisnut edit i ne pojavljuje se opcija za brisanje nego samo za pomicanje!

Nekaj sam očito zbrčako!
20.11.2012 | 18:14
Nisi nista zbrckao, povukao je slike iz backup-a i to mozes brisati preko iTunesa. Spojis, odes pod photo i tamo biras sto hoces syncati na iPhone.
Napravi se jedan folder negdje na kompu i u taj folder stavi slike koje hoces imati na uredaju i onda ga oznaci u Tunesu i sync ! To je to
20.11.2012 | 18:24
Hm, ako ne grijesim mislim da sam radio po tvojim koracima pri prvom sync-u 5-ice. I jos ktome napravio folder "iphone slike" i stavio sve slike s 4s u njega. Pa mi nastali albumi iphone slike i photo library. Morat cu se s time poigrat veceras. Mozda ponovit ponovno i neke varijante provrtit. Isto tako mi nije jasno zasto mi neda u ajfonu obrisat te albume!
20.11.2012 | 21:26
The_Cleric kaže:
Nisi nista zbrckao, povukao je slike iz backup-a i to mozes brisati preko iTunesa. Spojis, odes pod photo i tamo biras sto hoces syncati na iPhone.
Napravi se jedan folder negdje na kompu i u taj folder stavi slike koje hoces imati na uredaju i onda ga oznaci u Tunesu i sync ! To je to

Napravio tako i pod photos mi napravi photo library i iphone slike.

Iphone slike je folder na kompu u kojem se nalaze fotke. Ne kuzim cemu taj album photo library u kijem su ocito preslike iz iphone slike
20.11.2012 | 21:55
Photo library je po default-u u Photos aplikaciji i ne možeš ga obrisati.

U njega idu sve slike koje si stavio u iPhone tijekom sinca a sve slike koje slikaš samim uređajem idu u camera roll.

Ako prilikom sinca ubaciš u iPhone npr. 600 slika, podjeliš ih u 6 albuma po 100 slika, u Photo library-ju će također biti svih 600 slika zajedno.
Albumi su zamišljeni da si po događajima ili nekom drugom redu slike grupiraš pa da ne moraš pojedinu sliku tražiti među njih 600 u Photo library-ju nego ideš direkt u određeni album i pretražuješ između puno manje slika.
21.11.2012 | 00:17
To sam si i mislio.

Obično prebacujem slike na komp koje su starije od recimo pol godine ili koje idu na razvijanje, tako da u pravilu imam cca 300 slika koje su po defaultu posložene po vremenskom redoslijedu okidanja, tako da poprilici znam di se nalazi koja fotka.

Očito ću se morati prilagoditi ovakvom načinu!

Hvala na info!
21.11.2012 | 01:25
The_Cleric kaže:

Gdje staviti slike kad u iTunesu nema toga? vidi na slici
i1117.photobucket.com/albums/k590/cokyca...-11-21at122039AM.png
21.11.2012 | 08:36
Kad spojiš iPhone, klikneš na njega u izborniku s desne strane pa ti se sa lijeve pojavljuju tabovi info, programs, music, pictures itd.
U tabu pictures odabireš koje slike sa koje lokacije na kompu ubacuješ prilikom sinca u iPhone.
21.11.2012 | 15:24
velejaj kaže:
Kad spojiš iPhone, klikneš na njega u izborniku s desne strane pa ti se sa lijeve pojavljuju tabovi info, programs, music, pictures itd.
U tabu pictures odabireš koje slike sa koje lokacije na kompu ubacuješ prilikom sinca u iPhone.

Hvala stari,sjetio sam se i sam toga,ali kad sam tek napisao.Kako tu nema brisanja,treba paziti na svoje gluposti Hvala ti još jednom
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa