DODOcase
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

DODOcase

19.11.2012 | 15:20
Pozdrav svima, novi sam ovdje pa evo i mog prvog posta;
zanima me jel postoji tko na forumu da ga zanima DODOcase sleeve?
vimeo.com/50646353
Na gornjem linku je prezentacija.

Ono što je meni problematično u nabavci ovog čuda je isključivo cijena dostave. Naime, za Hrvatsku je 40-ak dolara, što se onda penje na vrtoglavih 90$ za obični sleeve. E sada, pošto kupujem ip5 za par dana uložiti 350-400kn u kvalitetan sleeve (+novčanik) koji će me služiti nekoliko godina nije mi problem, no dostava je svakako problematična. Inicijativa je ovakva, ako nas se skupi tu nekoliko zainteresiranih. Jedno 4-5, tada i nije tako strašna prosječna cijena (10$ za dostavu plus 49.99$ za novčanik/sleeve). Naravno uvijete i detalje plaćanja ćemo razradit ako se pojavi interes. U startu, pošto sam novi, izjašnjavam se da to treba ići preko nekog člana s određenom reputacijom. Lijepi pozdrav svima,
Stjepan

dodocase.jpg
19.11.2012 | 16:02
@fitonito:

Odakle si ti? Mislim gdje zivis?
19.11.2012 | 16:51
Nemoj me pogresno shvatiti ali ovo moze napraviti bilo koji obucar za 5 eura i to da biras boju i vrstu materijala
19.11.2012 | 17:21
saint kaže:
Nemoj me pogresno shvatiti ali ovo moze napraviti bilo koji obucar za 5 eura i to da biras boju i vrstu materijala

Slazem se Saint, E bay je za te stvari zakon, imas sve od a do z a postarina od free pa do par zelembaca.
Osobno smatram da ne vrijedi ni blizu tih para.
Za puno manje novaca kupis 10 razlicitih pa mijenjas kako te volja. Ponavljam, to je moj stav.
Pozdrav od Clerica
19.11.2012 | 17:23
@drlovric: Ja sam iz Zagreba.

@saint: Čuj, to ti nije uopće loša ideja. Ako znaš nekog dobrog obućara na području Zagreba koji je vješt i zna učiniti sličnu stvar rado ću se zaletiti tamo, pa čak i pomoć s nacrtom, a otvoren sam za bilo kakve prijedloge tu na forumu. Naravno, da nije bitno da je to baš DODOcase. No, ovaj dizajn mi je genijalan, iako bi ja s jedne strane stavio utor za tri kartice, a s druge kao džepić za lovu.

@The_Cleric: Shvati ovo u raspravnom tonu naravno, ima na eBayu čudesa. I sam sam pretraživao. No, niti približno kvalitetom ovome. Ako imaš nešto što je kožno, ovako dvodjelno s džepićima za novce uputi me na taj link. Učinit ćeš mi veliku uslugu.

Ako netko ima prijedlog dobrog kožara, obućara, ili nekoga tko može napraviti 1/1 ovu stvar, vrlo rado. Evo, otvoren sam za prijedloge bilo koje vrste. Cilj je pribavit dobar pouch, pregledao sam 100njak case/sleeve dizajna i za sada je DODOcase sleeve najbliže onome što imam u glavi, a gore sam napisao što imam u glavi. Opet ističem, ako nas ima tu zainteresiranih za ovu vrstu dizajna pa da doradimo ideju pa da netko dovoljno stručan materijalizira istu za manje novce, nitko sretniji od mene.
19.11.2012 | 17:52
Na zalost ja sam u Sarajevu,ovdje bi to mogao zavrsiti za 20 tak minuta ktkvisoko.com/v2/ a svi oni rade privatno. imas i ovakvih opcija

www.ebay.com/itm/WHITE-Leather-Wallet-Ca...;hash=item1c24b19441

www.ebay.com/itm/Apple-Iphone-4-4S-4G-Cr...;hash=item5aeb9db5e5

www.ebay.com/itm/New-Pocket-Drawer-Box-C...;hash=item2321f408a1

www.ebay.com/itm/Premium-Leather-Case-Co...;hash=item3a7a41d0c2

Licno svaka mi je bolja od ove DODOcase,znam da su navedene stvari za 4S ali sacekaj par dana i sve ce ovo biti i za 5.Kinezi su cudo

evo za iPhone 5

www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=iphone+4s+...+wallet&_sacat=0
19.11.2012 | 18:12
@saint Ovo s ebay-a što si predložio su bitno različiti koncepti. Meni je bitno da se uređaj može vadit nesmetano. Dakle, više sleeve (ajd futrola kak bi naši rekli) nego novčanik/wallet. Al uz sleeve ovaj dodo je i pomalo novčanik (s obzirom na te male pretičiće). Ovi što si predložio s ebaya bitno odstupaju od moje ideje u glavi što je najbliža dodocaseu. Nedjeluju tvrdo i kvalitetno. Naravno da se o ukusima ne raspravlja, no eto moj ukus je više nekako na Retro štih s kožom. Bit je da iphone kad je vani ima čistoću, a da je u džepu siguran od ogrebotina, ključeva i sličnih kombinacija. Vidio sam gomilu takvih na ebayu, no niti jedan ovako kvalitetan. Ako netko zna kožara/postolara u Zg da može ovakvo šta od sličnih materijala (koža,pamuk, platno) i to u kombinacijama boja po želji vrlo rado mu dam slične novce. (Mislim, da 200-300kn nije pretjerano dat u Zg za ovakav sleeve/novčanik ako pogledate cijene novčanika sličnih materijala i kvalitete). Evo ovako kaže službena stranica;

- Sage waxed duck canvas exterior
- Orange-poppy cotton interior
- Genuine mahogany leather for secure hand grip
- Two pockets for cards and cash
- Contrast stitching with orange-poppy accent

Naravno, ako izbaciš amazing, magic i slične operi-možak pridjeve ustvari radi se o dosta kvalitetnom i trajnom proizvodu. Nekako ti materijali nisu za sub 30$ kategoriju (uz izradu naravno)
22.12.2012 | 18:50
Evo povoljnije alternative za DODO Case, meni se sviđa:

zana-berlin-2.myshopify.com/collections/...ag/liebeskind-berlin
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 23 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa