Beta testeri
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Beta testeri

16.11.2012 | 12:45
Pozdrav!

U cilju dobivanja sto boljeg feedbacka vezano za izradu buducih aplikacija, trazim zainteresirane beta testere. Imam u planu nekoliko aplikacija / igrica pa bih volio dobit sto vise povratnih informacija tako da app bude cjelovitija kad izadje jednom na appstore. Svi beta testeri ce naravno dobiti redeem codove, kada app ugleda svjetlo dana na appstoreu. U slucaju da je tko zainteresiran, bit ce prijavljen na TestFlight tako da je deploy ultra jednostavan (emailom) a jedino sta treba napraviti je besplatan account an Testflightu.
Pa ako je netko zainteresiran neka klikne na slijedeci link: tflig.ht/ZWkRU1
Hvala unaprijed!

Lp
16.11.2012 | 12:54
Ja već imam račun na TestFlightApp, pa se javljam. Imam iPhone4, 4S, nadam se uskoro i 5, te iPad 1, iPad 2 i iPad 3, a možda i iPad mini u skoroj budućnosti pa možeš birat na čemu ću testirat
16.11.2012 | 13:12
Ja također imam TestFlight account pa se javi.
16.11.2012 | 13:59
Samo da napomenem, kad prijavljujete uređaj obavezno to radite sa Safari browserom onda ide bez problema. Probao sam sa iCabom i neće proći. To vjerojatno vrijedi i za ostale browsere.
16.11.2012 | 19:14
Ja se javljam, koristim iPhone 5 a acc cu izraditi sto prije
16.11.2012 | 19:14
Sank da nemas malo previse tih " i " uredaja ? Brate pa ti si ovisnik!
16.11.2012 | 19:30
Ovisnik i to teški i neizlječivi
16.11.2012 | 22:05
I ja sam na Testflightu. Od uredjaja imam iPhone 3G, iPad 1, iPhone 4, Iphone 4S i iPhone5. Sad ce uskoro noviji iPadi pocet dolaziti
16.11.2012 | 22:40
Ha, ha, i onda meni kažu da sam ja ovisnik
16.11.2012 | 22:58
Jedno je biti developer, a drugo ovisnik
16.11.2012 | 23:07
Da i ja imam nekoliko uređaja. Da ne nabrajam sve, ograničio bih se na iPode.

Dakle, kad je 2001. predstavljen prvi iPod, moja reakcija je bila - kome to treba? Zatim sam 2004. kupio iPod mini, pa 2006. iPod video, pa onda 2008. prvi iPod Touch, zatim 2010. drugi iPod Touch i na koncu prije dva mjeseca bijeli iPod Touch 64. Mislim da sam sad na miru neko vrijeme, bar sa iPodima.
17.11.2012 | 01:30
IgorD kaže:
Dakle, kad je 2001. predstavljen prvi iPod, moja reakcija je bila - kome to treba?

Nisi jedini, hrpu ljudi znam kojima je cijena bila jedino što su gledali, ne i brzinu i veličinu, a tek click wheel
17.11.2012 | 05:06
Sank kaže:
Ja već imam račun na TestFlightApp, pa se javljam. Imam iPhone4, 4S, nadam se uskoro i 5, te iPad 1, iPad 2 i iPad 3, a možda i iPad mini u skoroj budućnosti pa možeš birat na čemu ću testirat

Ja kad citam Sankove postove na trenutak pomislim da se u HR stvarno dobro zivi. Lijep trenutak, a onda se osvijestim
17.11.2012 | 12:35
Svi ste vi ovisnici
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 16 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO