kako aktivirati iphone ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako aktivirati iphone ?

14.11.2012 | 00:59
ja sam prije 2 dana slucajno skinuo IOS 6 na iphone 3GS i sada se iphone nece aktivirati.. jel se to moze kojim slucajem kod kuce vratiti na IOS 4, IOS 5 ili moram nosit u servis da oni to naprave ? ako moram nosit u servis koliko bi otprilike kostao popravak toga ??
14.11.2012 | 11:47
Kad upališ iPhone on ti ponudi aktivaciju. Samo ga trebaš spojit na wifi. Vratit na iOS 4 ili 5 ne možeš.
14.11.2012 | 12:47
pa jel mogu oni u servisu to napravit ? jer iphone se upali i odaberem jezik, zemlju podrijekla i wifi i on se "aktivira" i onda mi stalno izbacuje da nije dostupno i pise da ponovim, ja sam ponovio 100000000 puta i nista
14.11.2012 | 14:10
Nisi nam rekao da li je telefon otključan za sve mreže,ili si ga kupio unlock a bio je npr. na vipu a ti imaš t-mobile? Kad se radi up-date na novi iOS onda ti se pobriše jb i unlock.
  • Navigator
  • Posjetitelj
14.11.2012 | 15:56
Imaš SIM karticu u telefonu? Čini mi se da mora kartica biti u aparatu.
14.11.2012 | 16:12
Da, kartica mora biti u aparatu. Ja sam prije godinu dana dao zaztjev u T-Mobile da mi otključaju stari 3G i nedavno sam stavio VIP karticu u njega. Spojio na iTunes i onda kad je skužio novu karticu, samo je potegao s neta postavke i to je to, pozdravna poruka je bila na ekranu i telefon je otključan na sve mreže.
iOS 6 ne treba priključak na iTunec, iOS 4 treba, a za iOS 5 nisam siguran.
14.11.2012 | 16:34
U jednoj drugoj temi je spomenuo da je pokušao s više kartica. Očito nije do toga.
14.11.2012 | 17:22
S više kojih kartica? Pitanje od kud je telefon?
14.11.2012 | 18:27
Telefon je zakljucan ili je HW kvar(problem sa sim konektorom) ako ubacis karticu i pokusas aktivirati a iTunes ili iPhone izbace poruku da stavis validnu karticu onda je zakljucan,ako nista ne izbaci onda je HW kvar.
14.11.2012 | 18:31
meni poruka da sam aktiviran nije dosla vec godinama
14.11.2012 | 18:54
Jedno je kada dodje poruka da je aktiviran,mislim da sam je i ja vidio 2-3 puta,ne vise.Poruka da se ubaci validna kartica izlazi svaku put,probaj.Tako da govorimo o 2 razlicite stvari.
14.11.2012 | 20:23
Riješenje je DFU mode!
14.11.2012 | 21:16
Kakve veze DFU mode ima sa aktivacijom telefona
15.11.2012 | 01:16
probao sam i vip i tmobile i tele2 kartice i niti jedna nece, za svaku karticu pise isto.. sad ja neznam sta da radim, dal se isplati uopce nosit u servis ?
15.11.2012 | 09:48
Gdje si kupio i od koga telefon? Možda je kupljen van RH i zaključan je na neku stranu mrežu. Možda netko zna kako doznati na koju je mrežu zaključan.
15.11.2012 | 12:45
kupio sam ga prije otprilike 2 god u tcomu i prije sam isto skido jace softwere, ali nikad mi se nije ovo dogodilo.. jel zna neko koliko bi otprilike kostao popravak toga ?
15.11.2012 | 14:45
Napravi restore i nemoj vratit backup. Nakon toga ga pokušaj aktivirat s T-Mobile karticom. Prati upute s telefona i s iTunesa. Ako opet ne bude išlo napiši točno koju ti poruku izbaci. Ili još bolje stavi screenshot. Ako želiš da ti netko da procjenu troška popravka, moraš dat što više podataka.

Napravi restore pa ćemo onda znat malo više.
15.11.2012 | 16:46
Aktivacija kod iOS 6 ne traži spajanje na iTunes.
15.11.2012 | 17:04
Ne traži ni na iOS5 ali ti iTunes nakon restora kaže da uneseš pin pa isključiš i uključiš iPhone u računalo (ili nešto slično). Ali sama aktivacija ne traži računalo.
15.11.2012 | 19:46
Meni se je to isto dogodilo i nisam mogao napraviti restore.. Jedino sam uspio kad sam ga stavio u DFU mode!
15.11.2012 | 21:51
reko mi je jedan prijatelj da popravak toga kosta 300 kn i onda cu i ja odnjet u servis i neka to oni sloze, jer ja nemam vise zivacaa za to.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 sati, 37 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO