kako aktivirati iphone ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako aktivirati iphone ?

14.11.2012 | 00:59
ja sam prije 2 dana slucajno skinuo IOS 6 na iphone 3GS i sada se iphone nece aktivirati.. jel se to moze kojim slucajem kod kuce vratiti na IOS 4, IOS 5 ili moram nosit u servis da oni to naprave ? ako moram nosit u servis koliko bi otprilike kostao popravak toga ??
14.11.2012 | 11:47
Kad upališ iPhone on ti ponudi aktivaciju. Samo ga trebaš spojit na wifi. Vratit na iOS 4 ili 5 ne možeš.
14.11.2012 | 12:47
pa jel mogu oni u servisu to napravit ? jer iphone se upali i odaberem jezik, zemlju podrijekla i wifi i on se "aktivira" i onda mi stalno izbacuje da nije dostupno i pise da ponovim, ja sam ponovio 100000000 puta i nista
14.11.2012 | 14:10
Nisi nam rekao da li je telefon otključan za sve mreže,ili si ga kupio unlock a bio je npr. na vipu a ti imaš t-mobile? Kad se radi up-date na novi iOS onda ti se pobriše jb i unlock.
  • Navigator
  • Posjetitelj
14.11.2012 | 15:56
Imaš SIM karticu u telefonu? Čini mi se da mora kartica biti u aparatu.
14.11.2012 | 16:12
Da, kartica mora biti u aparatu. Ja sam prije godinu dana dao zaztjev u T-Mobile da mi otključaju stari 3G i nedavno sam stavio VIP karticu u njega. Spojio na iTunes i onda kad je skužio novu karticu, samo je potegao s neta postavke i to je to, pozdravna poruka je bila na ekranu i telefon je otključan na sve mreže.
iOS 6 ne treba priključak na iTunec, iOS 4 treba, a za iOS 5 nisam siguran.
14.11.2012 | 16:34
U jednoj drugoj temi je spomenuo da je pokušao s više kartica. Očito nije do toga.
14.11.2012 | 17:22
S više kojih kartica? Pitanje od kud je telefon?
14.11.2012 | 18:27
Telefon je zakljucan ili je HW kvar(problem sa sim konektorom) ako ubacis karticu i pokusas aktivirati a iTunes ili iPhone izbace poruku da stavis validnu karticu onda je zakljucan,ako nista ne izbaci onda je HW kvar.
14.11.2012 | 18:31
meni poruka da sam aktiviran nije dosla vec godinama
14.11.2012 | 18:54
Jedno je kada dodje poruka da je aktiviran,mislim da sam je i ja vidio 2-3 puta,ne vise.Poruka da se ubaci validna kartica izlazi svaku put,probaj.Tako da govorimo o 2 razlicite stvari.
14.11.2012 | 20:23
Riješenje je DFU mode!
14.11.2012 | 21:16
Kakve veze DFU mode ima sa aktivacijom telefona
15.11.2012 | 01:16
probao sam i vip i tmobile i tele2 kartice i niti jedna nece, za svaku karticu pise isto.. sad ja neznam sta da radim, dal se isplati uopce nosit u servis ?
15.11.2012 | 09:48
Gdje si kupio i od koga telefon? Možda je kupljen van RH i zaključan je na neku stranu mrežu. Možda netko zna kako doznati na koju je mrežu zaključan.
15.11.2012 | 12:45
kupio sam ga prije otprilike 2 god u tcomu i prije sam isto skido jace softwere, ali nikad mi se nije ovo dogodilo.. jel zna neko koliko bi otprilike kostao popravak toga ?
15.11.2012 | 14:45
Napravi restore i nemoj vratit backup. Nakon toga ga pokušaj aktivirat s T-Mobile karticom. Prati upute s telefona i s iTunesa. Ako opet ne bude išlo napiši točno koju ti poruku izbaci. Ili još bolje stavi screenshot. Ako želiš da ti netko da procjenu troška popravka, moraš dat što više podataka.

Napravi restore pa ćemo onda znat malo više.
15.11.2012 | 16:46
Aktivacija kod iOS 6 ne traži spajanje na iTunes.
15.11.2012 | 17:04
Ne traži ni na iOS5 ali ti iTunes nakon restora kaže da uneseš pin pa isključiš i uključiš iPhone u računalo (ili nešto slično). Ali sama aktivacija ne traži računalo.
15.11.2012 | 19:46
Meni se je to isto dogodilo i nisam mogao napraviti restore.. Jedino sam uspio kad sam ga stavio u DFU mode!
15.11.2012 | 21:51
reko mi je jedan prijatelj da popravak toga kosta 300 kn i onda cu i ja odnjet u servis i neka to oni sloze, jer ja nemam vise zivacaa za to.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO