kako aktivirati iphone ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako aktivirati iphone ?

14.11.2012 | 00:59
ja sam prije 2 dana slucajno skinuo IOS 6 na iphone 3GS i sada se iphone nece aktivirati.. jel se to moze kojim slucajem kod kuce vratiti na IOS 4, IOS 5 ili moram nosit u servis da oni to naprave ? ako moram nosit u servis koliko bi otprilike kostao popravak toga ??
14.11.2012 | 11:47
Kad upališ iPhone on ti ponudi aktivaciju. Samo ga trebaš spojit na wifi. Vratit na iOS 4 ili 5 ne možeš.
14.11.2012 | 12:47
pa jel mogu oni u servisu to napravit ? jer iphone se upali i odaberem jezik, zemlju podrijekla i wifi i on se "aktivira" i onda mi stalno izbacuje da nije dostupno i pise da ponovim, ja sam ponovio 100000000 puta i nista
14.11.2012 | 14:10
Nisi nam rekao da li je telefon otključan za sve mreže,ili si ga kupio unlock a bio je npr. na vipu a ti imaš t-mobile? Kad se radi up-date na novi iOS onda ti se pobriše jb i unlock.
  • Navigator
  • Posjetitelj
14.11.2012 | 15:56
Imaš SIM karticu u telefonu? Čini mi se da mora kartica biti u aparatu.
14.11.2012 | 16:12
Da, kartica mora biti u aparatu. Ja sam prije godinu dana dao zaztjev u T-Mobile da mi otključaju stari 3G i nedavno sam stavio VIP karticu u njega. Spojio na iTunes i onda kad je skužio novu karticu, samo je potegao s neta postavke i to je to, pozdravna poruka je bila na ekranu i telefon je otključan na sve mreže.
iOS 6 ne treba priključak na iTunec, iOS 4 treba, a za iOS 5 nisam siguran.
14.11.2012 | 16:34
U jednoj drugoj temi je spomenuo da je pokušao s više kartica. Očito nije do toga.
14.11.2012 | 17:22
S više kojih kartica? Pitanje od kud je telefon?
14.11.2012 | 18:27
Telefon je zakljucan ili je HW kvar(problem sa sim konektorom) ako ubacis karticu i pokusas aktivirati a iTunes ili iPhone izbace poruku da stavis validnu karticu onda je zakljucan,ako nista ne izbaci onda je HW kvar.
14.11.2012 | 18:31
meni poruka da sam aktiviran nije dosla vec godinama
14.11.2012 | 18:54
Jedno je kada dodje poruka da je aktiviran,mislim da sam je i ja vidio 2-3 puta,ne vise.Poruka da se ubaci validna kartica izlazi svaku put,probaj.Tako da govorimo o 2 razlicite stvari.
14.11.2012 | 20:23
Riješenje je DFU mode!
14.11.2012 | 21:16
Kakve veze DFU mode ima sa aktivacijom telefona
15.11.2012 | 01:16
probao sam i vip i tmobile i tele2 kartice i niti jedna nece, za svaku karticu pise isto.. sad ja neznam sta da radim, dal se isplati uopce nosit u servis ?
15.11.2012 | 09:48
Gdje si kupio i od koga telefon? Možda je kupljen van RH i zaključan je na neku stranu mrežu. Možda netko zna kako doznati na koju je mrežu zaključan.
15.11.2012 | 12:45
kupio sam ga prije otprilike 2 god u tcomu i prije sam isto skido jace softwere, ali nikad mi se nije ovo dogodilo.. jel zna neko koliko bi otprilike kostao popravak toga ?
15.11.2012 | 14:45
Napravi restore i nemoj vratit backup. Nakon toga ga pokušaj aktivirat s T-Mobile karticom. Prati upute s telefona i s iTunesa. Ako opet ne bude išlo napiši točno koju ti poruku izbaci. Ili još bolje stavi screenshot. Ako želiš da ti netko da procjenu troška popravka, moraš dat što više podataka.

Napravi restore pa ćemo onda znat malo više.
15.11.2012 | 16:46
Aktivacija kod iOS 6 ne traži spajanje na iTunes.
15.11.2012 | 17:04
Ne traži ni na iOS5 ali ti iTunes nakon restora kaže da uneseš pin pa isključiš i uključiš iPhone u računalo (ili nešto slično). Ali sama aktivacija ne traži računalo.
15.11.2012 | 19:46
Meni se je to isto dogodilo i nisam mogao napraviti restore.. Jedino sam uspio kad sam ga stavio u DFU mode!
15.11.2012 | 21:51
reko mi je jedan prijatelj da popravak toga kosta 300 kn i onda cu i ja odnjet u servis i neka to oni sloze, jer ja nemam vise zivacaa za to.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa