10.07.2012 | 15:17
Hvala na informacijama.
Želja mi je takve fajlove pogledati bez velikih ugađanja i udovoljavanja. Nekako mi izgleda normalno kliknuti na taj fajl i pogledati ga.
Iako je iPad uređaj kojemu je osnovna namjena pregledavanje audio-video-book-... sadržaja.
Ovo na iPadu ispada prava nauka. Ne znam ni jedan drugi uređaj novije generacije na kojem je to tako komplicirano i gotovo nemoguće kao na iPadu. (možda znam malo premalo
)
Video fajlovi su po meni sasvim običan sadržaj na internetu. Pogotovo oni koji su u formatu toliko starom da je iPad totalna bebica prema njima.
Malo mi je 'neugodno' kupovati aplikacije da mogu vidjeti wmv ili mpg fajl. Nije stvar cijene, toliko košta jedna bira u malo boljem hladu.
Više me peče "što" moram platiti nego "koliko" moram platiti.
Druga varijanta da koristim komp na kojemu ću to skinuti, pa preko iTunesa prebaciti, pa onda tek uzeti iPad u ruke i pogledati, to je ponašanje kakvo sebi neću dozvoliti
Očito su me pogodili u žicu, uf
Nema druge nego se staviti u proučavanje raznoraznih aplikacija koje se bave takvim stvarima, valjda naletim na nešto.
Ma naći će se već nešto, valjda nisam jedini koji tako razmišlja.
Mislio sam da ne idem previše u istraživanje, pa sam priupitao ovdije, možda je već netko pronašao kakvu zgodnu varijantu.
Hvala Ante i Sank na savjetima.