Classic drum machine TR-909 on iPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Classic drum machine TR-909 on iPad

20.06.2011 | 15:56
Evo htio bih najaviti moj zadnji uradak. Trenutno ceka odobrenje za distribuciju. Kratak info na mom blogu....

mishumitsubishu.com/?p=632

nineOnine_iPad.png

Ako je netko zainteresiran za dodatno testiranje neka mi se javi na PM.
  • User
  • Posjetitelj
20.06.2011 | 18:43
Svaka čast! Izgleda interesantno
21.06.2011 | 11:01
User kaže:
Svaka čast! Izgleda interesantno

+1
21.06.2011 | 11:34
Wow, ovo opako izgleda, javi promo kod pa da vidimo valja li.
21.06.2011 | 13:45
Ja sam mislio da je dizajn losija karika svega ovoga i planiram jos poraditi na tome
Ritam mashinica je za sad jednostavna, ali priprema se dosta dodatnih advanced funkcija.

ammadeus ako ti je jailbreakan iPad odmah ti saljem ili sibni UDID. App je "waiting for review" stanju.
  • User
  • Posjetitelj
21.06.2011 | 15:02
Cijena je isto OK, s obzirom da je Propellerhead izdao ReBirth za iPad za $15.

Dizajn je skroz kul, osim što su knobovi malo flat možda. Al da liči na original - liči itekako

Koliko si radio na tome?
21.06.2011 | 16:17
Negdje od sredine 2. mjeseca polako. Prvo sound engine u Pure Data i kasnije integraciju i interface za iPad.
29.06.2011 | 00:35
Evo app je odobrennadam se da ce vam se svidjeti:

itunes.apple.com/hr/app/nineonine/id445168761?mt=8#

Podijelio bih par promo kodova pa mi se zainteresirani mogu javiti private porukom.
29.06.2011 | 05:53
Ja sam kupio TR-909 da podržim tvoj rad i studij. Svaka čast i još palac gore za trud i odličnu app.
14.03.2012 | 17:34
nineOnine verzija 1.2 je dostupna od danas.

Najnoviji dodatci su real-time recording i Dropbox integracija. Korisnik sada moze sherati praktici sve presete, samplove, loopove i snimke.

Ima se i promo kodova ako netko zazeli...
14.03.2012 | 17:39
Ja sam kupio ovu ali bih volio pogledati kakva je tvoja,siguran sam da nasi ljudi mogu podjednako dobro

itunes.apple.com/us/app/dm1-the-drum-machine/id431573951?mt=8
14.03.2012 | 19:32
DM 1 izgleda vrhunski. Ja nazalost nisam dizajner pa mi je puno teze napraviti nesto tako lijepo

nineOnine je malo zeznut proizvod jer se bazira na TR-909, a ja nisam htio previse odstupati od originala.

Sa vremenom cu postati pametniji i bit ce to sve bolje napravljeno, a nazalost vrijeme je novac. Pa kad bude para bit ce i vremena vise za nineOnine.

Saint, saljem ti kod u PM.
15.03.2012 | 09:39
Stvarno zvuči tj izgleda zanimljivo, da provjerim da li stvarno i zvuči dobro, molio bih promo kod . Ovo je stvarno pohvalno za naše programere!
30.03.2013 | 01:00
Za vrijeme uskrsnjih praznika nineOnine je potpuno BESPLATAN. Pa tko voli nek izvoli

Jos samo da dodam da se sprema nova verzija. Novi dizajn i engine od nule. Malo dulje traje nego inace zbog drugih obaveza...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 28 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds