iPad Air 2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad Air 2

24.01.2017 | 19:57
Imam iPad Air 2 sa sim karticom. Kada sam stavio karticu od T mobilne koju sam naravno koristio na iPhone 6 i radila je normalno. Ali u iPadu neće. IPad sam kupio preko njuškala tak da nemgu znati dali je za naše tržište ili j Sonja iz Amerike. Dali mi neko može provjeriti dali j e moj model dobar za hr mreže ili ne. Izbaci mi gore T mobilne 3G ali se ne spoji. Čudno mi je što nepiše 4G. Dali moram postavke od APN upisati ili šta?
Model je MGWL2HC/A
24.01.2017 | 20:03
upisi postavke APN.......restart ipad i trebalo bi da radi
24.01.2017 | 21:08
iLeo kaže:
Dali mi neko može provjeriti dali j e moj model dobar za hr mreže ili ne. Izbaci mi gore T mobilne 3G ali se ne spoji. Čudno mi je što nepiše 4G. Dali moram postavke od APN upisati ili šta?
Model je MGWL2HC/A

Model je za naše, evo ti link na nabava net.

www.nabava.net/tableti__1250/apple-ipad-...gwl2hc-a-97__7524721
24.01.2017 | 21:29
Kako se te i odakle da postavke prepišem. Šta ide pod VPN, šta pod USERNAME, a šta za. PASSWORD. Imam t mobile broj
24.01.2017 | 23:21
Uspio sam prema uputama. Treba samo naglasiti da se jedino upisuje "web. htgprs" pod APN kako ta internet postavke tako i za LTE. Hvala svima.
I imam poeta pitanje. Kupio sam ga odpakiranoga ali nisam nikako uspio saznati do kada ima garanciju. Jer prema onoj stranici koja vodi do Apple neke stranice mora se upisati datum kupnje da bi se saznala garancija. A ja datum kupnje naravno neznam jer ga je prijašnji vlasnik dobio na nagradnoj igri.
Evo linka n akojemu se to nemoze provjeriti kao ni za druge Apple proizvode.
Jel ima neko drugi način
25.01.2017 | 00:41
Na ovom linku radi 100%, upišeš samo serijski broj iPada koji se nalazi u Settings->General->About
Check Your Service and Support Coverage
25.01.2017 | 07:00
To i je taj link na kojemu traži da se upiše datum kupnje.
Please validate your product's purchase date.
25.01.2017 | 09:30
To je refurbished ipad
25.01.2017 | 15:54
Meni na tom linku je našao iPhone 4S star bar 4 godine i piše mi Valid Purchase Date, tako da je @saint vjerovatno u pravu.
26.01.2017 | 21:27
Refurbished nevjerujem da je jer ima i kutiju na kojoj je imei i serijski broj jednak kao na samome iPadu.
27.01.2017 | 15:37
Provjerio sam na 014111161 iStyle i ima garanciju još 11 mjeseci i 27 dana. Jer šta se desi? Ako ste tek prvi puta danas aktivirali uređaj onda vam tek kroz par dana prikaže datum do kada važi garancija.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 1 sat
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO