iPad 1 generacije s jailbreakom - problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 1 generacije s jailbreakom - problem

02.08.2016 | 08:30
Bok, imam iPad Mini 16 GB 1. generacije s LTE, model A1455 s IOS-om 7.1.2 i jailbreakom.
Uređaj radi s jailbreakom već cca 2 godine i nemam mjesta više na njemu. Appove s Cydie pretjerano i ne koristim, jailbreakao sam ga prvenstveno zbog Kodija, kojeg baš i ne koristim. Koristim ga prvenstveno u autu za youtube, koji put navigaciju i malo interneta, tu i tamo neka igra.
Sad bih htio izbrisati jailbreak i vratiti ga na tvorničke postavke. Pročitao sam hrpu tema, ali nisam naišao na konkretne odgovore, stoga imam par pitanja:
1. Koji IOS staviti na taj uređaj? Pretpostavljam ne najnoviji (9) i pretpostavljam da mogu ostaviti ovaj na kojem trenutno jesam - 7.1.2 i da mi je to najbolja opcija.
2. Kako to napraviti? Da li mi može netko točno objasniti postupak brisanja svega što je sad na tabletu i stavljanja IOS-a 7.1.2?
Našao sam ga na www.omizio.com/jailbreak/verzije-firmware-a-download/ - da li netko zna koji file trebam downloadati, s obzirom da sam napisao koji je točno model iPada?
E da, btw iPad je kupljen u Hong Kongu, ako to nešto znači.

Help, please...
02.08.2016 | 09:25
iOS ide samo zadnji jer Apple ne potpisuje stare,ako budes radio erase all contens and settings na iPad-u upast ce u loop.Spoji iPad sa iTunes,ubaci u DFU mode i onda uradi restore i set as new.To je to.Itunes sam prepozna koji firmware i uradi DL
02.08.2016 | 10:29
Što je "loop"? Što je DFU mode?
hoćeš reći onda da ne mogu staviti IOS 7.1.2, koji je i sad, makar ga nisam upgradeao na noviji?
Tako nešto baš i nisam čitao, čemu onda oni linkovi s firmwareom s Omizio stranice?
02.08.2016 | 18:01
O koristenju ''Trazi '' na forumu suvisno je govoriti
03.08.2016 | 07:32
Hvala. I hvala na uputama za Googlanje.
I dalje nisam dobio odgovor kako staviti IOS 7.1.2, bez obzira što je rečeno da ga apple ne potpisuje.
03.08.2016 | 08:09
Mislim da je odgovor "nikako". Ja imam zadnji iOS na istom iPadu, i upotrebljiv je.
03.08.2016 | 08:44
Pa dobio si odgovor. Ne mozes ostati na starom sistemu.
03.08.2016 | 09:21
Hvala Riba, to je odgovor kakav tražim. Nije mi jasno zbog čega onda ovi na Omiziu drže stare IOS-e na svojim stranicama ako se nikako ne mogu instalirati.
03.08.2016 | 09:36
Nije problem iOS, problem je potpis. Kako Apple potpisuje samo zadnji iOS, tako samo njega mozes nstalirati. Navodno kako se taj potpis moze sacuvati ili tako nekako.
Slican je slucaj sa starim programima za iOS. Ako ih nisi sacuvao, ne mozes ih instalirati na stare telefone.
03.08.2016 | 09:51
To vise nije moguce uraditi,prije si morao imati JB na aparatu i sacuvane SHS blobs da bi mogao instalirati stari iOS.Vec sam ti napisao da nije moguce u postu iznad ali ti ocito ne citas ili ti je mrsko malo potraziti.Na svako tvoje pitanje vec postoji odgovor na forumu. Ako nisi primjetio ovaj forum je uredan i vrlo jednostavan za pretrazivanje,vjeruj uspjevamo ga takvog odrzati bas iz razloga sto se clanovi pridrzavaju osnovnih pravila-prvo potrazi pa onda pitaj.Da si samo malo obratio paznju vidio bi da npr. pod sticky u dijelu iPhone imas kako uci u DFU mode.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 35 minuta
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

cariblanco, jura22, m@xym, Maxxy, Riba, robee, Anonimci (289)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO