Zamjena punjača iPada
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zamjena punjača iPada

05.02.2016 | 09:36
Gdje je moguće zamjeniti punjač iPada u Rijeci u sklopu aktivnog programa zamjene punjača?
Ako nije moguće u Rijeci da li je moguće obaviti u Ljubljani, ako je uređaj kupljen u Rijeci?
Ako je već odogovoreno na ovo pitanje ili sam pogriješio dio foruma u naprijed se ispričavam.
05.02.2016 | 18:17
Ne mijenja se punjač, nego samo onaj utikački adapter. Ako si uređaj kupio u Rijeci, jesi li pitao trgovca kod kojeg si ga kupio?
05.02.2016 | 20:53
Nisam pitao trgovca, kontaktirati ću ga ovih dana. Pitao sam odmah tu jer koliko sam shvatio potrebno je otići u ovlašteni servis a nisam informiran da li ih u Rijeci ima.
Da li sam dobro informiran?
05.02.2016 | 21:22
Da, hm... Ljudi koji su do sad napisali da su ga zamijenili, svi su to učinili u iStyleu. To je trgovina. U sklopu one u City Centru One (zapadnom) je i servis. E, sad... Da li su donijeli u trgovinu ili u servis, pričekat ćemo da netko od njih odgovori.
05.02.2016 | 22:17
To sam vidio googlajući, ja sam svojeg kupio u HGSPOTU. Ako oni ne zamjenjuju onda bi mi bilo puno lakše ako se to naravno može (ako je netko već to radio bio bi zahvalan da mi to potvrdi) zamjeniti ga u EPL-u u Ljubljani nego ići u ZG u iStore. Vidio sam da oni vrše zamjenu.
05.02.2016 | 23:42
smayoo kaže:
Da, hm... Ljudi koji su do sad napisali da su ga zamijenili, svi su to učinili u iStyleu. To je trgovina. U sklopu one u City Centru One (zapadnom) je i servis. E, sad... Da li su donijeli u trgovinu ili u servis, pričekat ćemo da netko od njih odgovori.

Ja danas promijenio za ipad. Došao za pult trgovine, a mlada djelatnica prošetala 4 m do servisa i donijela novi. Koliko sam ja shvatio prodaja i servis je praktički u istom prostoru, samo je servis iza nekih vrata u nekoj buksi od svega par kvadrata
06.02.2016 | 09:48
Ja sam za iPad promijenio u Store-u u Zagrebu, centar cvjetni... Sve je bilo gotovo za par minuta. Došao do pulta, dao svoj adapter, čovjek ga je odnio u prostoriju gdje je servis i vratio se s novim adapterom.
06.02.2016 | 10:48
Također, ista je procedura i u iStyleu na zagrebačkom Jankomiru. U sklopu trgovine je servis, serviseri su bili na pauzi za ručak, no zaprimatelj "primki" je samo uzeo moj nastavak i bez ikakvog pogovora pogledao ima li brojeve umjesto slova, otišao u prostoriju servisa i donio mi novi s "EUR" natpisom na mjestu brojeva upakiran u mali otvoreni najlon. I to je to.
Vjerujem da svaka trgovina koja je ovlaštena od Applea, znači da ispod svog loga ima natpis authorised reseller, ima na lageru određeni broj tih nastavaka - bio to Zagreb, Split, Rijeka, Pula...
Ukoliko nema, nisam siguran u ovo "authorised reseller"...
P.S.
Upravo čitam kako trenutno - iako to na vlastitim stranicama nisu objavili - slično rade i sa late 2013 Mac Pro modelima koji imaju video problema ili im se gasi kompletan OS. Besplatno se servisiraju. Još jedan dokaz kako prvi val proizvoda nikad nije dobro uzimati... Bar pričekati drugu verziju, treću najbolje. Ovo je osobno mišljenje. Link:
www.macrumors.com
09.02.2016 | 19:51
Informirao sam se od strane HGSPOTA ne može se zamjeniti kod njih mora ići u službeni servis, znači iStyle City centar ZG.
Kontaktirao sam iStyle podružnicu u Rijeci ne obavljaju zamjenu da je uređaj kupljen kod njih moglo bi se preko njih poslati u ovalšteni servis, a pošto nije moram sam.
Kontaktirao sam EPL u Ljubljani bez problema mjenaju nastavk punjača i zamjena se može obabviti kod njih, rekli su mi da se uređaj kupljen bilo gdje može odnesti bilo gdje u svijetu u ovlaštenom servis na zamjenu nastavka punjača.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 31 minuta
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?