air 2 crna crta na ekranu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

air 2 crna crta na ekranu

07.11.2015 | 10:46
možda je tu primjerenije mjesto da priupitam ima li neko sličnih problema...uređaj je star 2mj,
duž cijelog donjeg dijela ekrana pojavio se crni pravokutnik širine cca 3cm dakle nedostaje taj dio ekrana, ali touch kroz taj dio radi...
07.11.2015 | 10:49
U servis s njime. iPad se ne servisira, pa ce se dobiti zamjenski (refurbished) ali neki deseti. Obicno je elektronika rabljema, a sve ostalo novo.
07.11.2015 | 13:11
nije baš neka utjeha...za uređaj star 2mj dobiti nešto već popravljano
07.11.2015 | 15:32
Ne znam da li imaš pravo na novi novcati jer je nešto otišlo na ovom nakon 2mj.
Možda netko zna što zakom veli i kakva je praksa.
07.11.2015 | 16:08
Vidjet ćemo, poslan je preko sancta domenice iz Ri, u agramservis...
09.11.2015 | 13:06
IZGREBAN,NE PALI SE,NEMOGUČNOST PROVJERE MOGUČEG MEHANIČKOG OŠTEČENJA EKRANA...ovo je info koji čitam na stranicama servisa na radnom nalogu mog uređaja. Tražio sam objašnjenja: za izgreban, kažu da je to vjerovatno od odlaganja uređaja na stol, crtice na kućištu, ne pali se - navodno ispražnjena baterija ???? (poslao sam uz uređaj kabel i punjač a prilikom predaje uređaja u rijeci u dućanu upalili smo uređaj da se vidi problem) a navodno nemogućnost provjere mehaničkog oštećenja proizlazi iz toga što se uređaj ne može upaliti??? Možda mi neko može objasniti ovo i što mogu dalje očekivati?
09.11.2015 | 21:36
Nešto slično sam ja dobio u pisanom obliku nakon što sam predao iP5 na zamjenu "power" tipke koju je pokrivao Apple sa svojim programom.
Koliko sam ja shvatio oni to napišu po primitku kako bi se izbjeglo kasnije reklamiranje korisnika. U mome slučaju to je bilo nešto tipa ovako:

- fizičko oštećenje kućišta
- kameru potrebno zamijeniti
- bateriju potrebno zamijeniti

i još nekih par sitnica koje su opisivale optičko stanje samoga uređaja. U konačnici servis je samo zamijenio "power" tipku kao što je bilo i očekivano.
10.11.2015 | 11:02
Evo nove info iz Agramservisa, uređaj je kod njih zaprimljen jučer, obavljen pretpostavljam pretpregled koji sam opisao par postova prije, danas čitam slijedeće: "Navedeni kvar uočen. Popravak zamjenom uređaja IPAD AIR 2,WIFI,16GB,GRAY NOVI IMEI: u jamstvenom roku. Naručeno od Apple-a Napomena: uređaj je nakon umetanja SIM kartice i unosa PIN-a potrebno SPOJITI NA ITUNES ILI WI-FI MREŽU I NAPRAVITI AKTIVACIJU ! L2" , što god to značilo, nadam se da je to novi uređaj...
i, da pohvaljujem servis na ažurnosti, u stvari cijeli lanac od trgovine Sancta Domenica koja je uređaj preuzela u Rijeci i distribuirala uz sav protokol prema servisu... znam da bi to trebalo biti naj normalnije i ništa neobično, međutim svjedoci smo danas svakojakih loših iskustava i nebrige za kupca nakon što se pokupe novčići...
10.11.2015 | 11:10
Lijepo iskustvo za primjer svima!
18.11.2015 | 06:46
evo, završila priča oko servisa, u subotu bio u Rijeci i podigao valjda novi Ipad, naime vraćena mi je stara ambalaža, punjač i kabel i air2 drugog s/n, zapakiranog u onu pvc zaštitnu foliju, izgleda kao novi. Trebalo je pokrenuti instalaciju i skinuti s icloud-a postavke starog uređaja, sve ok...
18.11.2015 | 14:16
Ipak na žalost priča nije završila...prilikom spajanja iPad-a blue Toyota vezom na audio uređaj u automobilu, lijevi kanal ne radi, ima li neki savjet? Kad na isti uređaj u automobilu spojim mobitel sve je ok, dakle nešto je s iPad-om...
18.11.2015 | 15:34
Sto je blue Toyota veza?
18.11.2015 | 17:18
pa bluetooth-om na toyotin headunit... nebi rekao da je nešto sa ipadom... ja isto imam neke lude gluposti po pitanju aplikacija, pdf mi se na iphonu otvara, na ipadu neće...
ista verzija ios-a? Jesi probao reset network settings?
18.11.2015 | 21:33
zabac kaže:
Sto je blue Toyota veza?

sorry, tipkao na tabletu pa sam umjesto bluetooth otipkao to što jesam...
18.11.2015 | 22:07
havdic kaže:
pa bluetooth-om na toyotin headunit... nebi rekao da je nešto sa ipadom... ja isto imam neke lude gluposti po pitanju aplikacija, pdf mi se na iphonu otvara, na ipadu neće...
ista verzija ios-a? Jesi probao reset network settings?

resetirano, riješen problem...hvala
18.11.2015 | 22:34
Nikad oni neće riješit taj backup... Samo problemi :/
Bitno da si riješio
28.12.2015 | 15:27
Pitanje vezano za prikaz postotka baterije, naime na Ipad-u mi je podatak koji govori o uporabi identičan podatku
koji govori o pripravnim stanju baterije, što mi je pomalo neobično, zar stand by nebi trebao biti znatno veći od uporabe, ispada da kod mene stalno nešto "vrti" u pozadini...neki savjet?
28.12.2015 | 17:42
Pripravno stanje je veće od upotrebe. Naravno, ako prćkaš po mobu, tada ne.
Recimo, skineš mob s punjača i pogledaš za sat vremen, tada se moraju razlikovati. Sad je bolje jer ti pokazuje postotke što to troši bateriju.
28.12.2015 | 17:59
Tako bi trebalo biti...međutim kod mene je trenutno i stanje upotrebe i pripravno stanje isto, na 72h i 2min...??
28.12.2015 | 18:53
Zna se to zblesirati ili nešto ostane vrtiti u pozadini... Probaj hard reset...
28.12.2015 | 22:14
probao, i dalje registrira oba podatka isto...
29.12.2015 | 12:03
221089 kaže:
probao, i dalje registrira oba podatka isto...

A sta ti pise tamo u rubrici baterija, tamo di je napisano koliko je koja aplikacija aktivna i koliko trosi baterije? Mozda tamo nadjes krivca...
Meni je takve probleme znala stvarati Facebook aplikacija, cak sam ju u par navrata morao brisati i ponovno instalirati kako ne bi bila stalno aktivna u pozadini.
29.12.2015 | 13:34
svi podaci koje sam isčitavao u rubrici baterije bili su ok dakle nije bilo nekih nelogičnih događanja samo je podatak stndby bio ujedno i vrijeme korištenja, uglavnom nakon drugog master reset-a stvar je ok...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 10 minuta
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, mruzic, pontmax1, Riba, user, Anonimci (499)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO