air 2 crna crta na ekranu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

air 2 crna crta na ekranu

07.11.2015 | 10:46
možda je tu primjerenije mjesto da priupitam ima li neko sličnih problema...uređaj je star 2mj,
duž cijelog donjeg dijela ekrana pojavio se crni pravokutnik širine cca 3cm dakle nedostaje taj dio ekrana, ali touch kroz taj dio radi...
07.11.2015 | 10:49
U servis s njime. iPad se ne servisira, pa ce se dobiti zamjenski (refurbished) ali neki deseti. Obicno je elektronika rabljema, a sve ostalo novo.
07.11.2015 | 13:11
nije baš neka utjeha...za uređaj star 2mj dobiti nešto već popravljano
07.11.2015 | 15:32
Ne znam da li imaš pravo na novi novcati jer je nešto otišlo na ovom nakon 2mj.
Možda netko zna što zakom veli i kakva je praksa.
07.11.2015 | 16:08
Vidjet ćemo, poslan je preko sancta domenice iz Ri, u agramservis...
09.11.2015 | 13:06
IZGREBAN,NE PALI SE,NEMOGUČNOST PROVJERE MOGUČEG MEHANIČKOG OŠTEČENJA EKRANA...ovo je info koji čitam na stranicama servisa na radnom nalogu mog uređaja. Tražio sam objašnjenja: za izgreban, kažu da je to vjerovatno od odlaganja uređaja na stol, crtice na kućištu, ne pali se - navodno ispražnjena baterija ???? (poslao sam uz uređaj kabel i punjač a prilikom predaje uređaja u rijeci u dućanu upalili smo uređaj da se vidi problem) a navodno nemogućnost provjere mehaničkog oštećenja proizlazi iz toga što se uređaj ne može upaliti??? Možda mi neko može objasniti ovo i što mogu dalje očekivati?
09.11.2015 | 21:36
Nešto slično sam ja dobio u pisanom obliku nakon što sam predao iP5 na zamjenu "power" tipke koju je pokrivao Apple sa svojim programom.
Koliko sam ja shvatio oni to napišu po primitku kako bi se izbjeglo kasnije reklamiranje korisnika. U mome slučaju to je bilo nešto tipa ovako:

- fizičko oštećenje kućišta
- kameru potrebno zamijeniti
- bateriju potrebno zamijeniti

i još nekih par sitnica koje su opisivale optičko stanje samoga uređaja. U konačnici servis je samo zamijenio "power" tipku kao što je bilo i očekivano.
10.11.2015 | 11:02
Evo nove info iz Agramservisa, uređaj je kod njih zaprimljen jučer, obavljen pretpostavljam pretpregled koji sam opisao par postova prije, danas čitam slijedeće: "Navedeni kvar uočen. Popravak zamjenom uređaja IPAD AIR 2,WIFI,16GB,GRAY NOVI IMEI: u jamstvenom roku. Naručeno od Apple-a Napomena: uređaj je nakon umetanja SIM kartice i unosa PIN-a potrebno SPOJITI NA ITUNES ILI WI-FI MREŽU I NAPRAVITI AKTIVACIJU ! L2" , što god to značilo, nadam se da je to novi uređaj...
i, da pohvaljujem servis na ažurnosti, u stvari cijeli lanac od trgovine Sancta Domenica koja je uređaj preuzela u Rijeci i distribuirala uz sav protokol prema servisu... znam da bi to trebalo biti naj normalnije i ništa neobično, međutim svjedoci smo danas svakojakih loših iskustava i nebrige za kupca nakon što se pokupe novčići...
10.11.2015 | 11:10
Lijepo iskustvo za primjer svima!
18.11.2015 | 06:46
evo, završila priča oko servisa, u subotu bio u Rijeci i podigao valjda novi Ipad, naime vraćena mi je stara ambalaža, punjač i kabel i air2 drugog s/n, zapakiranog u onu pvc zaštitnu foliju, izgleda kao novi. Trebalo je pokrenuti instalaciju i skinuti s icloud-a postavke starog uređaja, sve ok...
18.11.2015 | 14:16
Ipak na žalost priča nije završila...prilikom spajanja iPad-a blue Toyota vezom na audio uređaj u automobilu, lijevi kanal ne radi, ima li neki savjet? Kad na isti uređaj u automobilu spojim mobitel sve je ok, dakle nešto je s iPad-om...
18.11.2015 | 15:34
Sto je blue Toyota veza?
18.11.2015 | 17:18
pa bluetooth-om na toyotin headunit... nebi rekao da je nešto sa ipadom... ja isto imam neke lude gluposti po pitanju aplikacija, pdf mi se na iphonu otvara, na ipadu neće...
ista verzija ios-a? Jesi probao reset network settings?
18.11.2015 | 21:33
zabac kaže:
Sto je blue Toyota veza?

sorry, tipkao na tabletu pa sam umjesto bluetooth otipkao to što jesam...
18.11.2015 | 22:07
havdic kaže:
pa bluetooth-om na toyotin headunit... nebi rekao da je nešto sa ipadom... ja isto imam neke lude gluposti po pitanju aplikacija, pdf mi se na iphonu otvara, na ipadu neće...
ista verzija ios-a? Jesi probao reset network settings?

resetirano, riješen problem...hvala
18.11.2015 | 22:34
Nikad oni neće riješit taj backup... Samo problemi :/
Bitno da si riješio
28.12.2015 | 15:27
Pitanje vezano za prikaz postotka baterije, naime na Ipad-u mi je podatak koji govori o uporabi identičan podatku
koji govori o pripravnim stanju baterije, što mi je pomalo neobično, zar stand by nebi trebao biti znatno veći od uporabe, ispada da kod mene stalno nešto "vrti" u pozadini...neki savjet?
28.12.2015 | 17:42
Pripravno stanje je veće od upotrebe. Naravno, ako prćkaš po mobu, tada ne.
Recimo, skineš mob s punjača i pogledaš za sat vremen, tada se moraju razlikovati. Sad je bolje jer ti pokazuje postotke što to troši bateriju.
28.12.2015 | 17:59
Tako bi trebalo biti...međutim kod mene je trenutno i stanje upotrebe i pripravno stanje isto, na 72h i 2min...??
28.12.2015 | 18:53
Zna se to zblesirati ili nešto ostane vrtiti u pozadini... Probaj hard reset...
28.12.2015 | 22:14
probao, i dalje registrira oba podatka isto...
29.12.2015 | 12:03
221089 kaže:
probao, i dalje registrira oba podatka isto...

A sta ti pise tamo u rubrici baterija, tamo di je napisano koliko je koja aplikacija aktivna i koliko trosi baterije? Mozda tamo nadjes krivca...
Meni je takve probleme znala stvarati Facebook aplikacija, cak sam ju u par navrata morao brisati i ponovno instalirati kako ne bi bila stalno aktivna u pozadini.
29.12.2015 | 13:34
svi podaci koje sam isčitavao u rubrici baterije bili su ok dakle nije bilo nekih nelogičnih događanja samo je podatak stndby bio ujedno i vrijeme korištenja, uglavnom nakon drugog master reset-a stvar je ok...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 minuta
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO