Kako zaraditi na AppStoreu preko iPada
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako zaraditi na AppStoreu preko iPada

27.12.2013 | 17:49
E ovako, kupio sam nedavno iPad Air i vecina aplikacija se placa, e sad me zanima kako ja mogu zaraditi neke novce na AppStoreu posto sam prije citao o tome. Zelio bih isprobati Infinity Blade 3.... I zasto mi ne radi iTunes i iTunesRadio (radili su samo 1 dan dok nisam presao na iOS 7.0.4) Hvala
27.12.2013 | 18:53
naucit programirati i napraviti aplikaciju koju svi zele. dati appleu 100$ godisnje da mozes prodavati aplikacije na njihovom storu, pa prodati aplikaciju u nekoliko milijuna primjeraka po simbolicnoj cijeni od .99 $!

itunes radio ne radi sa hr apple accountom. napravi si jedan account za US store, nakon sto se ulogiras u njega, opet ce ti se pojaviti u music appu itunes radio.
isto vrijedi i za itunes store.

zelis znati kako zaraditi na itunes storeu? znam i to!

sala mala
27.12.2013 | 18:57
Citao sam negdje da se mogu sakupljati neki poeni koji se posle mogu u novac pretvorit i onda kupujes applikacije
27.12.2013 | 19:13
Da, ali moraš imate US račun na itunesu, na hrvatskom nemožeš zamjeniti bodove za itunes bonove.

Ja sam skupio preko 200$ i nakupovao sam se stvarno aplikacija, i topla preporuka za ovu uslugu.

Ako želiš možeš se registrirati tako da preko iUređaja ideš na ovaj link m.freemyapps.com/share/email/1c1034a6 - ovo je moj refferal link, i možemo odmah oboje dobiti po 200 bodova,
i instaliraš profil, poslje instaliraš aplikaciju, isporbaš je 30sec, poslje je možeš brisati.

Nakupiš dovoljno bodova, zamjeniš ih za itunes $$.

Ako šta bude nejasno pitaj.
27.12.2013 | 19:17
kvaju kaže:
Da, ali moraš imate US račun na itunesu, na hrvatskom nemožeš zamjeniti bodove za itunes bonove.

Ja sam skupio preko 200$ i nakupovao sam se stvarno aplikacija, i topla preporuka za ovu uslugu.

Ako želiš možeš se registrirati tako da preko iUređaja ideš na ovaj link m.freemyapps.com/share/email/1c1034a6
i instaliraš profil, poslje instaliraš aplikaciju, isporbaš je 30sec, poslje je možeš brisati.

Nakupiš dovoljno bodova, zamjeniš ih za itunes $$.

Ako šta bude nejasno pitaj.

A kako cu napraviti US racun, izvini sto pitam al tek od nedavno koristim iOS uredjaj pa ne znam
31.12.2013 | 00:02
De pojasni kako ide zamjena bodova za $ i sta profil i aplikacija rade na uredjaju?
Vrijedi li i za mac app store?

Inace, us account imas vise nacina.

Najsigurniji je:
1. Tunnelbear, tweetas radi bonusa i spojis se na net kao da si u USA.
2. Nadjes drzavu u USA bez PDVa, mislim da ih je pet pa biraj.
3. Nadjes neku malu poslovnu firmu u malom mjestu, uzmes adresu i telefon zabiljezis.
4. Ucitas itunese izlogiran iz hr accounta.
5. Uzmes neku free app i downloadas, kad te pita za apple id, kreiras novi s podacima adrese od ranije ( tunnelbear radi stalno).
6. Kontaktiras firmu kao trimaran mojshopping.com/ imaju i mobitel, s kojima stosta dogovoris.
7. Postavis unblock us servis ak zelis napredne stvari, ak ne radi i iz hrvatske bez tunnelbeara ili fake DNSa jednom kad se napravi. Poneka aplikacija ne radi, al to kad skuzis ukljucis fejkanje i amen (npr itunes festival video stream i spotovi nisu radili)

Steta da za neiskusne mac apple tv i ipad vlasnike nema neko u hr ko bi im iz usluge sve postavio. Us account itd....
31.12.2013 | 09:49
aplikacija se ne instalira na ipad/iphone već se samo instalira profil koji se može uvijek izbrisati iz Settings-a. On omogućava prepoznavanje uređaja. Aplikacija je obična web stranica koja se posjeti na uređaju i preko profila prepoznaje o kojem se uređaju radi kako bi se pratilo bodovanje. Bodovi se mogu zamijeniti za 'kredite' na itunes/appstore/amazon/hulu itd. servisima. više info na welcome.freemyapps.com/
14.01.2014 | 17:57
Koliko često se pojavljuju sponzorske aplikacije? Isprobao prekjučer i osim početne 4 zadnja dva dana niš novih.
14.01.2014 | 18:00
Christian kaže:
Koliko često se pojavljuju sponzorske aplikacije? Isprobao prekjučer i osim početne 4 zadnja dva dana niš novih.

Evo ja sam na pocetku dobijao prva dva dana appove i vec 20 dana nista nema da se skine
14.01.2014 | 18:24
Guglam sad malo i ima još sličnih stranica koje funkcioniraju po istom principu, npr "Feature points" - moj Refferal link: featu.re/OMFA29

P.S. čovjek kaže da je zaradio 200$...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 dana, 20 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, matijazx, rusty, zedonija, Anonimci (964)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO