Da li imate problema s iPad-om
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li imate problema s iPad-om

08.06.2013 | 20:40
Pozzz, zanima me da li vi koji koristite iPad imate nekih problema sa njim tipa da nekad zablokira, izbaci vas iz neke aplikacije, ugasi se sam i drugo...
08.06.2013 | 20:52
Kod iPad-a (ako nije JB ) se to skoro nikada ne dogadja,osim u bas extremnim slucajevima.Ipak ovdje govorimo o iOS-u a ne android platformi.
08.06.2013 | 20:58
Imam iPad negdje oko godinu i tri mjeseca... Zasad nikakvih problema, radi kao i prvog dana... Iz aplikacije me izbacilo dosad sveukupno valjda pet puta... Obično nakon nekog, ne baš uspješnog update-a te aplikacije od strane developera, što se obično brzo ispravi novim update-om...
08.06.2013 | 21:16
Ne sjećam se da me je nekad neka aplikacija izbacila na deskop,koristim iPad oko dvije godine i to je stvarno perfektan tablet.Sve se obavlja s lakoćom,na izuzetno dobrom i preciznom display_u.
08.06.2013 | 22:50
Imao iPad 2, prolupao mu touch.
09.06.2013 | 00:01
Samo iPad prve generacije se jednom, možda dva put ugasio iz nepoznatog razloga, nije bilo do baterije, ali sve ostale generacije nikad ništa osim ako sam sâm nešto zeznuo jailbreakom ili je developer zeznuo kako je naveo Borostef.
09.06.2013 | 00:35
Takve odgovore sam cekao da sve radi kako treba na iPad-u.Jer mi je vazno da bi se odlucio bi li ga kupio.
A zanima me ima li neko link od neke str.koja ce uzivo prenositi WWDC i u koliko ce sati po nasem vremenu biti odrzan.Pozz
09.06.2013 | 01:12
Stream vjerojatno nece biti, ali ce biti na raznim blogovima live text i slike. Pa možeš tamo pratiti ili se strpi dok na apple.com ne osvane video. To ti obicno bude između 22:00-00:00.

A WWDC počinje u 19:00 po našem vremenu.
09.06.2013 | 03:52
Nikakvi problemi, osim laganog ghostinga na dvojci. Ali gotovo neprimjetnog, osim ako picajzlim. A intenzivno ga koristim jer mi treba svakodnevno za literaturu i one chemsketch programe za molekule.
10.06.2013 | 08:12
Pa evo ja imam malo problema. Ipad nije JB ali je prve generacije pa ga je malo vrijeme pregazilo
Evo par problema of the top of my head:
1. Ne mogu otvoriti gmail u safariu. endless loop stalo reloada stranicu
2. Steremood aplikacija ne loada play liste a kad pokusam ih uloadati se srusi
3. Aplikacija za facebook ne povlaci novosti (prije radila mormalno)

Ruku na srce, ovo bi sve vjerojatno rjesio restore, ali kako su mi te stvari trivijalne, neda mi se
10.06.2013 | 09:03
Kao i kod svih uredjaja zna biti problema, ali to spada u sferu "normalnog". Nekoliko puta, a imam iPad mini od 9. mjeseca 2012., mi se znala srusiti poneka aplikacija. No to pripisujem vise tvorcima aplikacije nego iOS-u. Npr. Vimeo aplikacija mi je pomalo nestabilna, a isto tako zna biti i s onim djecjim igricama za klince od 2 do 4. U svakom slucaju iPad je vrlo stabilan uredjaj. Rekao bih da je po tome i bolji od iPhonea (manje se rusi, u prosjeku se manje se grije itd.)
10.06.2013 | 09:34
imam iPad prve i cetvrte generacije, jedinica izađe iz app-a ak joj nabijes ram do kraja (tipa otvoreno 5-6 tabova u safariu i krenes loadat jos jednu "tesku" stranicu, srusit ce se) probajte ucitat mob.hr na iPadu 1, nema boga da se ne srusi

osim toga nijednom mi se nije srusio u nekoj aplikaciji, a cetvorka je monstrum, guta sve kaj mu zadas bez pogovora i štucanja
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 56 minuta
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO