Film na iPadu - iTunes NEČE
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Film na iPadu - iTunes NEČE

• iMiha
  • Posjetitelj
29.12.2012 | 13:37
eto, gledam ja na youtubu jer mislim ja sam idiot ne znam staviti vidio na youtube, ali itunes je idiot.. lijepo ja skinem video (moderator) i ok, nije podržan format (.mkv) i lijepo ja preko kastora (kastor free converter) prebacim film za ipad (u opcijama ima) i to u hd-u.. i tako to nekih sat vremena ja gubim.. i lijepo sad ja ko budaletina, vučem VUUUČEM kao kad su oni tamo vukli repu pa nije htijela, e pa tako vučem ja film tj vezu u itunes.. i ništa i ništa i ništa x 100.. na youtubeu to jedan dečko isto radit i zamislite NJEMU HOČE.. ali meni hoće sve, i muzika i podcasti i slike i PM, ali ovo, e filmove mi neče.. ja ne znam kako da ubijem taj itunes, ali prije nego šta ga ubijem i ove koji su ga pisali nanovo (starija verzija je bila bolja), prvo da prebacim taj video (modertor) koji sam skidao jaaako dugo jer imam brzinu 2.2 mpbs, onda convert i sada NEČE.. sve sam probao, sve i slati ga na ipad, ali onda mi dođe prozorčič s Xom i javlja da nisu spojeni, a u itunesu mi javlja da su spojeni savešeno..

Ja ne znam, ja sam lud.. imam tamo par videa i sve prebaci ali ovo ne bi, ne bi..(moderator) - šta ja znam koliko je pametna ta umjetna inteligencija..

hvala unaprijed, isfrustriran sam (kao što vidite)..
LP ..

EDIT - (moderator) - dio nepoželjnog teksta obrisao ili izmjenio moderator. Također su obrisani svi postovi koji nemaju veze s postavljenim pitanjem. Hvala na rzumijevanju.
  • iMiha
  • Posjetitelj
29.12.2012 | 13:57
da stvar mi bude još gora, to utemeljenje zla mi je PAZI SAD pohranilo je film u GENRES, ali kad pored te tipke kliknem na tipku MOVIES, eee, tamo ga nije pogranilo i ne ne (smije mi se sigurno) neću ti ga prebacit na ipad.. kopirao sam film na 15 playlista slao ga na ipad.. pa ne znam, postao sam programer koja sam čudesa radio.. ovo je stvarno bolesno i ne znam ni ja, tako kompliciraju da nisu normalni..
30.12.2012 | 04:37
Jao iMiha, Č i Ć upotrebljavaš slučajnim odabirom pa te je jako teško razumijeti.
30.12.2012 | 15:09
Zaboravi konverziju, skini flexplayer (free app na iTunes Store-u) i gledaj .avi i .mkv filmove na iPad-u bez konverzije. Prebacivanje datoteke se radi u iTunes-u preko USB-a.
30.12.2012 | 16:09
Ja sam isprobao mnoge playere na iPadu 3 generacije i kao najbolji se pokazao AVPlayer HD. Svira on i MKV, a podržava titlove, ali ako je full HD zna trzati, a kako je razlika između 1080p i 720p skoro neprimjetna preporučljivo je koristiti manju rezoluciju. Ako niš drugo iPad se manje grije

E sad, ako je MKV kodiran u h.264, a većina jest, onda u iVI treba uključiti opciju Pass Thru konverziju pa će umjesto sat, dva trajati desetak minuta. Također, preporučam onima koji imaju svoju DVD kolekciju da im je bolje kupiti iVI Pro direktno sa stranica proizvođača jer verzija koja se prodaje na Mac App Storeu nema mogućnost ripanja DVDa, Apple zabranio tu opciju.

Stranice proizvođača iVI Pro: www.southpolesoftware.com
iVI na Mac App Store: itunes.apple.com/hr/app/ivi/id402279089?mt=12

Ima još jedna alternativa koja osigurava brzo rekodiranje u format komaptibilan sa iĐiđama, a ako nije bitno prebaciti video na iPad čak nema potrebe za rekodiranjem, već se može odmah pogledati, a to je Air Video.

Air video na App Store: itunes.apple.com/hr/app/air-video-watch-...eos/id306550020?mt=8
Air Video server: www.inmethod.com/air-video/download.html

Ne moram ni naglašavati da i Air Video podržava titlove.

I o svemu tome sam ja već naširoko pisao, samo treba upotrijebiti tražilicu
30.12.2012 | 22:58
Hvala za link na iVI, to je ono sto mi bas sada treba. Kupio sam appleTV3 i imam namjeru sve crtice prebaciti na komp i tako sacuvati originale i zivce Upravo je kupljen i ovih dana krecem u akciju, konacno cu i ja pogledati one koje nisam.

Pozdrav i sve najbolje jos jednom, r
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 49 minuta
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO