Film na iPadu - iTunes NEČE
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Film na iPadu - iTunes NEČE

• iMiha
  • Posjetitelj
29.12.2012 | 13:37
eto, gledam ja na youtubu jer mislim ja sam idiot ne znam staviti vidio na youtube, ali itunes je idiot.. lijepo ja skinem video (moderator) i ok, nije podržan format (.mkv) i lijepo ja preko kastora (kastor free converter) prebacim film za ipad (u opcijama ima) i to u hd-u.. i tako to nekih sat vremena ja gubim.. i lijepo sad ja ko budaletina, vučem VUUUČEM kao kad su oni tamo vukli repu pa nije htijela, e pa tako vučem ja film tj vezu u itunes.. i ništa i ništa i ništa x 100.. na youtubeu to jedan dečko isto radit i zamislite NJEMU HOČE.. ali meni hoće sve, i muzika i podcasti i slike i PM, ali ovo, e filmove mi neče.. ja ne znam kako da ubijem taj itunes, ali prije nego šta ga ubijem i ove koji su ga pisali nanovo (starija verzija je bila bolja), prvo da prebacim taj video (modertor) koji sam skidao jaaako dugo jer imam brzinu 2.2 mpbs, onda convert i sada NEČE.. sve sam probao, sve i slati ga na ipad, ali onda mi dođe prozorčič s Xom i javlja da nisu spojeni, a u itunesu mi javlja da su spojeni savešeno..

Ja ne znam, ja sam lud.. imam tamo par videa i sve prebaci ali ovo ne bi, ne bi..(moderator) - šta ja znam koliko je pametna ta umjetna inteligencija..

hvala unaprijed, isfrustriran sam (kao što vidite)..
LP ..

EDIT - (moderator) - dio nepoželjnog teksta obrisao ili izmjenio moderator. Također su obrisani svi postovi koji nemaju veze s postavljenim pitanjem. Hvala na rzumijevanju.
  • iMiha
  • Posjetitelj
29.12.2012 | 13:57
da stvar mi bude još gora, to utemeljenje zla mi je PAZI SAD pohranilo je film u GENRES, ali kad pored te tipke kliknem na tipku MOVIES, eee, tamo ga nije pogranilo i ne ne (smije mi se sigurno) neću ti ga prebacit na ipad.. kopirao sam film na 15 playlista slao ga na ipad.. pa ne znam, postao sam programer koja sam čudesa radio.. ovo je stvarno bolesno i ne znam ni ja, tako kompliciraju da nisu normalni..
30.12.2012 | 04:37
Jao iMiha, Č i Ć upotrebljavaš slučajnim odabirom pa te je jako teško razumijeti.
30.12.2012 | 15:09
Zaboravi konverziju, skini flexplayer (free app na iTunes Store-u) i gledaj .avi i .mkv filmove na iPad-u bez konverzije. Prebacivanje datoteke se radi u iTunes-u preko USB-a.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
30.12.2012 | 16:09
Ja sam isprobao mnoge playere na iPadu 3 generacije i kao najbolji se pokazao AVPlayer HD. Svira on i MKV, a podržava titlove, ali ako je full HD zna trzati, a kako je razlika između 1080p i 720p skoro neprimjetna preporučljivo je koristiti manju rezoluciju. Ako niš drugo iPad se manje grije

E sad, ako je MKV kodiran u h.264, a većina jest, onda u iVI treba uključiti opciju Pass Thru konverziju pa će umjesto sat, dva trajati desetak minuta. Također, preporučam onima koji imaju svoju DVD kolekciju da im je bolje kupiti iVI Pro direktno sa stranica proizvođača jer verzija koja se prodaje na Mac App Storeu nema mogućnost ripanja DVDa, Apple zabranio tu opciju.

Stranice proizvođača iVI Pro: www.southpolesoftware.com
iVI na Mac App Store: itunes.apple.com/hr/app/ivi/id402279089?mt=12

Ima još jedna alternativa koja osigurava brzo rekodiranje u format komaptibilan sa iĐiđama, a ako nije bitno prebaciti video na iPad čak nema potrebe za rekodiranjem, već se može odmah pogledati, a to je Air Video.

Air video na App Store: itunes.apple.com/hr/app/air-video-watch-...eos/id306550020?mt=8
Air Video server: www.inmethod.com/air-video/download.html

Ne moram ni naglašavati da i Air Video podržava titlove.

I o svemu tome sam ja već naširoko pisao, samo treba upotrijebiti tražilicu
30.12.2012 | 22:58
Hvala za link na iVI, to je ono sto mi bas sada treba. Kupio sam appleTV3 i imam namjeru sve crtice prebaciti na komp i tako sacuvati originale i zivce Upravo je kupljen i ovih dana krecem u akciju, konacno cu i ja pogledati one koje nisam.

Pozdrav i sve najbolje jos jednom, r
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 22 sati
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, m@xym, Riba, robee, tino1, Anonimci (1142)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO