iBooks sync
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iBooks sync

20.02.2013 | 21:41
Station Sam da mi automatski synca sve iz itunesa na ipad.Znaci kad pobrisem iz itunesa nestane mi i iz ibooksa no dal je moguce obrnuto.kad nesto izbrisem na ipadu poslije mi kod syncanja opet vrati nazad
20.02.2013 | 21:47
eagleone kaže:
Station Sam da mi automatski synca sve iz itunesa na ipad.Znaci kad pobrisem iz itunesa nestane mi i iz ibooksa no dal je moguce obrnuto.kad nesto izbrisem na ipadu poslije mi kod syncanja opet vrati nazad

Pa zar to ne radi? Brlja samo s onime što može i preko iClouda sinkati (mail, kontakte, kalendar, podsjetnik, bookmark, notes-e), muziku, filmove knjige i što-ja-znam-što to ne briše fizički s kompa, jedino ako s iPada obrišeš, to se više ne nalazi na iPadu, ali na kompu ostaje.
20.02.2013 | 22:11
ali ja bi htio kada maknem pdf sa ipada da ga on makne i iz itunesa,a to ne radi
21.02.2013 | 00:37
u itunesima ostaje sve. od aplikacija, knjiga, muzike, pa do raznih datoketa.
mozes brisati samo direktno preko itunesa.
21.02.2013 | 08:35
I što bi onda bila tvoja želja da slučajno na iPadu obrišeš knjigu ili nešto drugo pa se predomisliš? Bi li onda vikao kako je iTunes smeće od programa jer ti je obrisao nešto što zapravo nisi htio obrisati?

S obzirom da je pretpostavka da u iTunesima imaš knjige koje si platio i skinuo sa iTunes trgovine naravno da iTunes neće brisati sve dok ti sam ne sjedneš za računalo i stisneš Delete. No postoje i drugi načini kako se knjige mogu prebaciti na iPad i bez iTunesa i naravno brisati po miloj volji, no svejedno će kopija te knjige ostati negdje na tvom računalu ili disku sve dok je sam ne izbrišeš.
21.02.2013 | 09:13
nije identicno pitanje, ali ajmo rec slicno..

backup and restore via iTunes..

negdje ocito grijesim (bar se nadam da je do mene jer ne zelim vjerovat da iTunes moze bit toliko blentav)

dakle, napravim backup iPad-a via iTunes (i preko iCloud, just in case)..

napravim restore u iTunes ima na najnoviju verziju (cisto za slucaj da se odlucim na JB, to je kao neka preporuka)..
i sad, kad radim restore u iTunes, odaberem zadnji backup kliknem restore i on napravi sljedece:

- vrati mi hrpu muzike na iPad, premda je u zadnjem backupu nisam spremao
- aplikacije vraca selektivno, dio aplikacija koje sam maknuo pred 7 mjeseci i dio aplikacija iz zadnjeg backupa

sad sam to sve rijesio, brisanjem nepotrebne muzike i programom iFunbox koji svoj posao s aplikacijama odradi vrhunski i brzo..

ali cisto,pitanje za iskusnije, ako se ponovno budem odlucio na restore radi JB, kako da posao odradim u iTunesima,odnosno vratim pravi backup..
21.02.2013 | 12:26
Samo se odluči gdje ćeš raditi backup, na računalo ili na iCloud, oboje u isto vrijeme ne ide. Ja preporučam na računalo preko iTunesa jer ako ništa drugo uvijek ti je pri ruci, a i siguran si da je napravljen u potpunosti. Pored toga ne troši dodatno bateriju. To s backupom na iCloud mi je totalna bezvezarija, uzima puno prostora, treba više vremena, a može se dogoditi i da ti nije pri ruci baš onda kad ti treba. Naravno govorimo o backupu, a ne o sinkronizaciji na iCloud!

Dakle, iTunes ne može biti blentav, već samo onaj tko ga blentavo koristi
21.02.2013 | 13:30
ok, tako i razmisljam, valjda nije program toliko blentav..
ali recimo , backup je samo na kompu..zasto kada vracam tocno taj backup , iTunes vrati muziku koja nije backupirana TIM backupom i zasto vraca selektivno aplikacije, neke iz starog neke iz novog backupa
21.02.2013 | 20:39
kuzim tnx
22.02.2013 | 08:43
schetz kaže:
ok, tako i razmisljam, valjda nije program toliko blentav..
ali recimo , backup je samo na kompu..zasto kada vracam tocno taj backup , iTunes vrati muziku koja nije backupirana TIM backupom i zasto vraca selektivno aplikacije, neke iz starog neke iz novog backupa

Zato što je točno taj backup upavo takav s listom te muzike i tih aplikacija.

Očito je da si nešto zeznuo s backupom. Dakle, u iTunes odi Edit -> Preferences -> Devices i tu izbriši backup. Prebaci spremanje backupa s iClouda na računali i onda izbriši backup na iCloudu. Sredi svoj iPhone onako kako želiš i onda se odluči di ćeš raditi backup računalo ili iCloud i onda napravi backup.

Već koju godinu backupiram i sinkroniziram dva iPhonea i nekoliko iPada na istom računalu i nikad nisam imao problema, pa čak ni kada je došao iCloud sa svojim mogućnostima. Možda je to zato jer nisam lijen pročitati help kad nisam siguran kako neka mogućnost iTunesa funkcionira umjesto da samo pretpostavljam. Pretpostavljati u većini slučajeva znači krivo misliti
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 8 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dperec, drpongrac23, Riba, robee, temeljnik, Anonimci (733)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.14 Seconds

Provided by iJoomla SEO