Appstore zarada
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Appstore zarada

26.09.2012 | 19:21
neznam jel ima ovakva tema i ako je mimo pravila neka se slobodno obriše.Evo da podijelim neke korisne stranice kako zaradit koji dolar u app storeu
appcasher.com/
mozete se logirat preko mog koda 3482 dobimo i vi i ja 500 poena, ja za sad imam več 60$ u app storeu i stvar funkcionira super nema lazi nema prevare samo treba sa safarijem uč na tu stranicu imam ih još dvije
itunes.apple.com/us/app/freeappdaily/id470044625?mt=8
tu mi je kod 3NS1JD tu dobite 200 poena ta je malo sporija ali se da i na njoj zaradit i treča je
m.freemyapps.com/share/email/d153d689
to isto treba ukucat u safari i dobite i vi i ja 200 poena tu sam digo za sada 20$ i sad sam još parsto poena i opet imam10$
caka je u tome da treba skidat ponuđene igre i programe sa appstorea koji su besplatni i pokrenut ih 30 sec nakon toga Vam se knjize poeni i da caka je da Vam treba us acaunt na appstoreu, naravno ako neko zna sličnu stranicu slobodno neka je stavi tu, sretno sa skupljanjem i ko se registrira preko mene hvala mu unaprijed
26.09.2012 | 19:28
Zanimljimo..bas da cujem druga razmisljanja.
26.09.2012 | 21:14
probaj nemaš šta izgubit za par dana imaš 20$ na appstoreu ili amazonu zavisi za šta ti treba
28.09.2012 | 00:11
Išao sam probat taj prvi i krivi ti je kod
28.09.2012 | 05:48
m.freemyapps.com/share/email/3c473e9c

Evo otvorite ovaj link sa iPhone ili iPad pa probajte. Ja sam jucer na poslu zaradio 10$ u iTunes

Instaliras App, probas, pobrises. Dvije aplikacije cu cak i zadrzati jer su stvarno dobre.

Trebao bi i ja dobiti neke bodove jer sam vam preporucio, tako sustav funckionira valjda.

Mozete naravno kliknuti i na link kolege gore, koji je i pokrenuo temu, ista stvar...

Pa probajmo, legalno je

Hvala svima!
28.09.2012 | 10:05
ako imate iphone i ipad možete na oba uređaja neovisno to raditi pa duplo puniti isti appstore account
28.09.2012 | 12:17
theblack4 kaže:
Išao sam probat taj prvi i krivi ti je kod

ma kod je dobar mozda nisi dobro ukuco, evo ja jučer ugrabio još 10$ samo da potraje jer nekad nema po par dana ni jedne app za skinut onda ih stave par i tak uglavnom mi sad treba oko mjesec dana za 10$ inače novi korisnik ih ima za par dana i ovo gore je točno svaki iphone ili ipad moze zasebe skupljat a na kraju sve stavite na jedan acc
28.09.2012 | 13:30
Pa ne znam baš, krivo nisam kucao to znam jer 4 broja ne možeš promašiti
No registrirao sam se nanovo pa da probam isto, iako mi nema koristi velike kad nisam na US store
28.09.2012 | 13:43
nisam ni ja bio, otvoriš nalog novi samo na US store i tuci ljubane ja sam prvo pokupovo sve glavne igre i spisko 10$ odma onda sam počeo štedjet za navigaciju i kad otvarate us store nalog uzmite montanu drzavu jer se u njoj ne plača porez
19.03.2013 | 15:01
itunes.apple.com/us/app/freeappparty/id487563905?mt=8
Evo još jedne aplikacije preko koje možete zaraditi 15$ iTunes ili Amazon gift card.

Aplikaciju skinite sa AppStora:

Pokrenite je i u desnom gornjem uglu imate opciju settings. Registrirajte nalog.

Prilikom registracije ukoliko želite možete ukucati moj referral ID, tako da ću i ja, a i vi dobiti 50 poena.

Referral ID: grgaa
20.03.2013 | 21:04
ja koristim free my apps vec dosta dugo, u kombinaciji sa 5 iOS uređaja naravno svi prikupljaju na isti apple ID.

do sad sam ziher oko 200$ polozio na itunes acc, sad trenutacno imam 63$
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO