Soft unlock za 4 i 4S Preko SAM Opcije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Soft unlock za 4 i 4S Preko SAM Opcije

22.04.2012 | 14:49
evo, ja probavam…….imam spremljenu aktivaciju preko SAM prefa, ali koliko vidim, u Cydiu nudi update, ali…repo je zgažen

izgleda da svi update-aju

Ništa, ja ću probat, pa javim, samo da uspijem update-ati
22.04.2012 | 14:51
Cekamo
22.04.2012 | 15:14
ISUSE!!!!

RADI!!!!!!!! )))))

HALELUJAH!!!!!!!!!!!!!!!!

VAŽNA OBAVIJEST: da drugi ne gube vrijeme kao ja, znači……u koracima iz iClarifieda, državu, odnosno Carrier, NE UPISATI hrv. providere, već točno na koga je mobitel zaključan….tipa: AT&T i ostalo
22.04.2012 | 15:31
Ispravljam naziv topica,Cestitam miomika
22.04.2012 | 15:35
Naprosto OBOŽAVAM kad me ovakve vijesti dočekaju

e sad…..kad malo stanem na loptu, neka je fora s aktivacijom tu u pitanju. Koliko će ta metoda raditi, sigurno neki exploit na serveru iskorištavaju. Svejedno bi savjetovao svakom da svoj GEVEY sim čuvaju i da ne update-aju baseband, posebno sad, kad iziđe Untether JB za 5.1

OK…..sad idemo malo uživati bez GEVEY-a
22.04.2012 | 15:38
U svakom slucaju ova metoda NE PRAVI trajni unlock tj ako mjenjate karticu(stavljate drugog provajdera) kompletn postupak se mora ponoviti.Cuvaj te BB .
22.04.2012 | 16:03
Hahaha, ćao Gevey. Kako mrzim tvoj tray. RADIIII !
22.04.2012 | 16:10
22.04.2012 | 16:17
UPDATE 1: nakon postupka, potrebno je reaktivirati iMessage!

iBooks konačno radi, kao i Personal HotSpot
22.04.2012 | 18:30
cekaj to je unlock i poslje mogu stavit karticu koju god ocu ili? recimo da otkljucam sad sa t-mobileovom i poslje stavim unutra tele2 oce radit?
22.04.2012 | 18:30
Obavezno pogledati

!
22.04.2012 | 18:31
emjae kaže:
cekaj to je unlock i poslje mogu stavit karticu koju god ocu ili? recimo da otkljucam sad sa t-mobileovom i poslje stavim unutra tele2 oce radit?

Za svaku karticu ponoviti postupak,to sam vec napisao par postova iznad
22.04.2012 | 18:36
zurba mi je pa nisam citao.. znaci postupak se ponavlja svaki put kad se mob iskljuci ili kako?
22.04.2012 | 23:32
Saint, hvala na info i linku! Thumbs Up!

Evo, ja sam u roku od par minuta napravio postupak i sad moj na T-Mobile zakljkučani iPhone4 sa iOS 5.0.1 i BB 4.11.08 veselo radi sa VIPme karticom!

Čak sam ga i ugasio i nakon ponovnog pokretanja sve radi i dalje uredno!
22.04.2012 | 23:57
meni nije jasno samo ovaj backup Lockdown.......neka ja slučajno sutra update-am na 5.1.......kako povratim iz backupa aktivaciju?

i živo me zanima koliko će ova priča trajati, pošto se na iOS 5.x može telefon aktivirati "on the air"........da se nebi dogodilo jedan dan samo "NO SERVICE" ili nedaj bože da mi IMEI bude blacklistan

no da ne sraćkam previše......još nemogu vjerovati....NAKON cca 2 godine!!!!!!!!! i jako mi je drago da dev-team nema prste u tome......
23.04.2012 | 00:13
Pa nakon 2 godine ti ga provider otkljuca ionako...
23.04.2012 | 03:28
miomika kaže:
i jako mi je drago da dev-team nema prste u tome......

ovo je i meni drago. dev team je vjerojatno ionako hrpa potplaćenih š*paka od strane applea.
23.04.2012 | 10:56
Hackerivs kaže:
miomika kaže:
i jako mi je drago da dev-team nema prste u tome......

ovo je i meni drago. dev team je vjerojatno ionako hrpa potplaćenih š*paka od strane applea.

sve više sam u uvjerenju tome, ali i u stvaranju kulta ličnosti Musclenerda itd….i način kako pristupaju ostalima. Kao da su bogomdani.
23.04.2012 | 12:47
eto uspjeh i ja radi na tele 2 moj vip lockan iphone
23.04.2012 | 18:50
Dečki, može malo pojašnjenje. Jednom napravljeni SAM unlock vrijedi za sve sim kartice od jednog operatera ili samo za sim karticu s kojom je napravljen unlock, odnosno da pojasnim pitanje. Ukoliko se sim kartica za koju je napravljen unlock izvadi i stavi druga od istog operatera hoće li unlock i dalje vrijediti?
Hvala na odgovoru.
23.04.2012 | 21:54
E to neznam, sutra cu to uraditi pa probati ali mislim da treba svaku posebni bezobzira sto je isti operater.
Javim sutra
23.04.2012 | 23:14
to i mene zanima.. ajde molim te pa javi, jer sam prebacio vip broj u tele2 pa ako apple pokrpa rupu trebat cu dalje imat ovaj br s kojim sam ga unlockao..
24.04.2012 | 01:06
vezano je isključivo za jednu sim karticu jer unlock ide po ICCID-u sim kartice.
ako ti se sim kartica pokvari, ili mijenjaš broj, pozdravi se s unlockom.
24.04.2012 | 03:39
allright, a znaci ja sam ga sad unlockao za jednu tele2(kartica1) karticu, i danas sam prebacio broj iz vipa u tele2(kartica2) i necu imat mreže 3 dana, dali ja mogu otkljucat i s tom karticom(kartica2) iako nema mreže? i dali ce mi se izbrisat postojeca aktivacija (kartica1)(imam ju backup-anu)
24.04.2012 | 23:10
znaci ja sam probao danas sa dvije rezlicite sim kartice istog operatera i kao sto je Hackerivs rekao ne radi.. i treba za svaku posebno ponoviti postupak za otkjucavanje, s time da se prethodni unlock briše.
25.04.2012 | 15:04
Dali vama radi PUSH nakon ovoga?
Ja ga nikako ne uspjevam osposobiti

Išao sam :
IMPORTANT:
If push notifications stop after this process, you can restore then with the Clear Push utility in SAM, followed by connecting to iTunes.

Al ne ide, iPusher samo loadira, ništa ne javlja da je uspjelo.
30.04.2012 | 13:29
apple je ovaj bug kao blokirao, ali ja sam nekako uspio unlockat danas i za drugu karticu... sve sam napravio po onim koracima, i posljednji korak mi pise u itunesu da kartica nije podrzana, stavio sam svoju od vipa, aktivirao se, i onda nazad od tele2 karticu sa kojom sam radio unlock, i pojavila mi se mreža
30.04.2012 | 21:23
Hackerivs kaže:
vezano je isključivo za jednu sim karticu jer unlock ide po ICCID-u sim kartice.
ako ti se sim kartica pokvari, ili mijenjaš broj, pozdravi se s unlockom.

Mozes li mi molim te pojasniti ovo? Nije li cilj unlocka stavljanje ostalih sim kartica koji imaju drugi broj? Ne mozes li onda napraviti novi unlock s tom drugom karticom? Nema mi bas smisla...
30.04.2012 | 21:44
Ne znam sta tu ima da se objasnjava,ako koristis npr ultrasn0w(telefon je otkljucan na sve kartice) a s obzirom da ne postoji drugi unlock za trenutni BB ova opcija je vise nego dovoljna.Hack servis je objasnio da ova vrsta unlocka se veze ca ICCID sim kartice sto znaci da je unlock vezan iskljucivo za tu kartici.Ako imas novaca uvijek postoji opcija otkljucavanje preko operatera na koju je mobitel lockan ili kupovinom sim free telefona. Ima ljudi koji su do ovog unlocka po par mjeseci drzali telefon u ladici ili ga koristili kao iPod ako su uspjeli da ga aktivirarju
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 7 minuta
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO