Kino
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kino

15.04.2012 | 16:25
Interesira me koliko će dugo trajati da Cinestar ovo zabrani.
Kino (iTunes app)
website
15.04.2012 | 17:32
Sramotno je kko se ovakva aplikacija uopće naplačuje. Najvjerojatnije bud ili ukinuli ili dali besplatno. Mada ima još appova koji se naplačuju a ne bi trebali (koriste promociji).
15.04.2012 | 17:38
Nadam se da neće zabraniti. Aplikacija je napisana kvalitetno i zapravo ne radi ništa više od onog što se inače može vidjeti na web stranicama samog Cinestara. Mogućnost rezervacija karata sa iPhoena u pokretu je samo još dodatni plus.

Ako ova aplikacija nije napravljena u suradnji sa Cinestarom, nadam se da će pronaći neko rješenje. Iskreno, u tom slučaju me čudi da već sam Cinestar nije napravio nešto slično.

EDIT
Ne kužim zašto bi nešto ovako korisno bilo sramotno naplaćivati u iznosu jedne kave u kafiću? Uostalom tko smatra da mu nije potrebna ne mora ju ni platiti ni koristiti.

Mene samo zanima kolika će joj cijena biti nakon isteka akcijske prodaje?
15.04.2012 | 17:59
Problem je što je već nekoliko kvalitetnih aplikacija izašlo, a koje su se brzo ugasile nakon što bi Blitz prijavio developere...

Nažalost.
15.04.2012 | 18:20
Akcijska prodajaj je navlakuša. Sramotno je to kako Cinestar nije dao napraviti App ili ovaj postojeći otkupio. Mislim kako bi takve stvari trebale biti besplatne za korisnika. (Pre)skupo naplačuju karte i bio bi red da App bude gratis. Na to sam mislio.
20.04.2012 | 19:31
Jel se isplati kupit tu app uopće?
Ako se mogu gledat filmovi direktno na uređaju to nije toliko loše, ali jedino što je u cinestaru karta skupa koliko znam
22.04.2012 | 16:28
Cini mi se da cinestar nema na temelju cega zablokirati ovu aplikaciju jer se u njoj cinestar nigdje ne spominje, navedeni su samo trgovacki centri u kojima s ta kina nalaze, i navedeni su filmovi sto nije neko krsenje nicijih prava pretpostavljam.
Ocito je dev pazio na to. Ako je tako, svaka mu cast a cinestaru palac dolje sto sve ove godine nije pokazao zalju da naprave aplikaciju za iOS!

Inace app je dobar i koristan. Ako ih cinestar ne blokira, isplati se kupit ju.
22.04.2012 | 18:03
Cinestar ima po meni katastrofalni website ( preko iPada...posebno prestrasno) i ja se nadam da ce ovaj app opstat...Dev se potrudio i ne kuzim zasto bi trebala biti free aplikacija. Samo da nakon isteka promocije ne bude bas 10$.
22.04.2012 | 18:23
Blitz Cinestar je trebao platiti izradu programa i onda ga ponuditi besplatno.
22.04.2012 | 18:59
@zabac, slazem se!
22.04.2012 | 22:29
kinsif kaže:
Cini mi se da cinestar nema na temelju cega zablokirati ovu aplikaciju jer se u njoj cinestar nigdje ne spominje, navedeni su samo trgovacki centri u kojima s ta kina nalaze, i navedeni su filmovi sto nije neko krsenje nicijih prava pretpostavljam.

Aplikacija se kači na Cinestarove podatke, zbog toga su i drugi prebrzo propali... Mislim da sam već dvije "Kino" aplikacije kupio, sada više ne namjeravam, dok god se ovi ne odluče podržati jednu od opcija.
23.04.2012 | 01:20
Ako je dev mislio stvarno na sve, preskocio je i taj dio.
Brzo cemo vidjeti uglavnom.
07.05.2012 | 13:52
Pozdrav.
Evo, da se predstavim. Ja sam Developer koji radi Kino App.
Vjerujem da svi primjetite poteškoće u radu aplikacije. Naime, razlog tome nije loš kod, već pokušaj ekipe iz Blitza da blokira app.
Naravno, pazio sam na sve da ne blokiraju app tako lako.
Ne znam zašto tako silovito žele blokirati app. Nije mi jasno niti će mi ikad biti. Ali dobre vijesti:
Sljedeća verzija će promjenit način pristupanja svim podacima tako da neće biti problema sa učitavanjem sadržaja.
Svoje savijete, kritike, pohvale ili bilo što drugo slobodno napišite! Ako nekom treba promo, neka javi!
07.05.2012 | 14:06
Kaj vele u Blitz-u? Zašto ne podrže App, zašto ga ne otkupe? Teško da se buš obogatil od programa, a i podrška od strane Blitz-a bi bila puno bolja.
Podržavam tebe kao Developera aplikacija, ali Blitz nije neka-tamo-bezveze-firmica kojima bi par tisuća eura predstavljalo problem financirati projekt.
07.05.2012 | 14:12
zabac kaže:
Kaj vele u Blitz-u? Zašto ne podrže App, zašto ga ne otkupe? Teško da se buš obogatil od programa, a i podrška od strane Blitz-a bi bila puno bolja.
Podržavam tebe kao Developera aplikacija, ali Blitz nije neka-tamo-bezveze-firmica kojima bi par tisuća eura predstavljalo problem financirati projekt.

Prijavili su App Appleu da krši autorska prava. To mi je oduzelo dodatnog vremena dok sam Appleu objašnjavao da to nije istina.
Tko zna, možda ekipa radi bolji App, možda ne vole Apple, možda je to balkanski sindrom da treba zgazit sve oko sebe zbog neke ljubomore jer je netko nešto napravio a ti nisi. Ne znam, stvarno.

Odlučio sam malo promjeniti način na koji će App raditi, tako da više neće biti blokiranja i raznih gluposti od strane njih. Cilj mi nije bio zaraditi milijune do Appa. To mi je sve bio neki izazov.
Napravit ćemo pravi App, kroz 2 tjedna bi verzija 2.5 mogla biti gore. I to sa više kina!
07.05.2012 | 14:40
Ispada kako i svaki internet preglednik krši prava!? Preko iPhone-a i Safari-a se može više-manje sve odraditi, ali je dosta mukotrpno.
Malo OT, njuskalo.hr ima uz internet stranicu i dio prilagođen mobilnim pretraživaćima, a i iPhone aplikaciju.
07.05.2012 | 19:33
Da, tako i ja razmisljam. Google indeksira stranicu i spremi ga u cache. To je onda isto krsenje prava. Mah, gluposti.
07.05.2012 | 20:31
svaka cast na trudu, a blitzu palac dolje jer kroz svo ovo vrijeme nisu pokazali interes da razviju svoju aplikaciju.
11.05.2012 | 21:10
Evo par screenshotova nove verzije koja bi uskoro trebala izac kao update!

Komentare možete pustit i na fejsu: www.facebook.com/media/set/?set=a.327720...999555994&type=1

Kako vam se sviđa?
30.06.2012 | 17:55
Evo službene aplikacije od strane CineStar-a iCineStar. Moram reći da je app sasvim solidan i radi što bi trebao raditi i to uredno brzo.

Naravno puna podrška i Aronu na njegovoj aplikaciji. Konkurencija je uvijek dobra stvar.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 6 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa