iOS 5.1 Untethered jailbreak
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 5.1 Untethered jailbreak

06.04.2012 | 14:47
Pozdrav ljudi! Zna li neko nesto o untethered JB za iPhone 3GS... Trenutno sam updejto novi software i vidim da sam se zeznuo kad vidim da moram imat ovaj tethered... A iPhone bez ikakvog jailbreaka je totalno bezveze..
06.04.2012 | 15:05
ILoxD kaže:
A iPhone bez ikakvog jailbreaka je totalno bezveze..

Sorry al si bubnuo glupost! (barem je meni presmiješno)
btw šta ćeš ako jailbreaka u budućnosti više neće uopće bit? Prestat ćeš koristit iPhone i prijeći na android?
I nije mi jasno zašto si išao dizati software ako prije nisi provjerio dal postoji untethered jailbreak za 5.1...na greškama se uči, najgore je bit brzopletan...
06.04.2012 | 15:12
prati redovno forum,cim izadje postavit cemo vijest
06.04.2012 | 15:52
vanjavzd kaže:
ILoxD kaže:
A iPhone bez ikakvog jailbreaka je totalno bezveze..

Sorry al si bubnuo glupost! (barem je meni presmiješno)
btw šta ćeš ako jailbreaka u budućnosti više neće uopće bit? Prestat ćeš koristit iPhone i prijeći na android?
I nije mi jasno zašto si išao dizati software ako prije nisi provjerio dal postoji untethered jailbreak za 5.1...na greškama se uči, najgore je bit brzopletan...

Pa svako ima svoje misljenje al meni je iPhone bez jailbreaka totalno bezveze... Evo ti i ovo ... Kad vec pitas dal cu prec na android ako u ubudocnosti ne bude jailbreaka, moj odgovor je da cu vjerojatno prec.. Svatko ima svoj ukus jbg ...
Istina da sam bio brzoplet jer sam mislio da ce mi ovaj tethered bit dobar ali sam skuzio da je bzv ako mi se ugasi na putu npr...
07.04.2012 | 06:18
A zasto si uopce upgrade pravio na 5.1?

Ljudi imaju fetish na najnovije verzije programa, bez da prethodno provjere da li ce od te nove verzije imati IKAKVE koristi.

iOS 5.1 ne donosi nista novo vrijedno spomena, i jedina svrha mu je da brzopletim i lakomislenim poput tebe ponisti jailbreak

Sada se naoruzaj strpljenjem i cekaj. I moli bogi da ti se ne ugasi iPhone, a ti nemas comp blizu (nadam se da je vrijedio upgrade)
07.04.2012 | 08:56
ILoxD kaže:
Evo ti i ovo ...

Sve ja to znam, dva puta sam jailbreakao iPhone 4 i znam sve dobre strane jailbreaka, npr BiteSMS i iFile su mi must have Cydia aplikacije! Ima jailbreak svojih prednosti ali meni osobno - nije da nemogu živjeti bez jailbreaka i da mi je iPhone bez njega bzvz!

Sorry za mali offtopic!
07.04.2012 | 13:01
Ma upgrade sam napravio zbog toga jer je pisalo da je na ovom novom rijesen problem s baterijom.. Prije me stalno zezala baterija i curila je puno brze nego sada...
07.04.2012 | 14:24
ILoxD kaže:
Ma upgrade sam napravio zbog toga jer je pisalo da je na ovom novom rijesen problem s baterijom.. Prije me stalno zezala baterija i curila je puno brze nego sada...

Ajd od sveg što pročitah od tebe ovo jedino drži vodu kako treba

Niš, čekaj da izađe, ja sam svoj bio jb-a i svakaki gluposti nabaca i baterija se trošila ko luda.
BTW. sad si updatea, i imaš čisti iOS i baterija dobro drži, kad izađe jb, nabacat ćeš si milijun tweakova itd itd koji stalno rade i troše bateriju i opet će ti curit ko prazna padela, i što si dobio s tim? Isto s* drugo pakovanje doslovno rečeno.

To ti je tek tolko da promisliš o tom malo i vidiš kakve koristi imaš od toga
Il želiš da bat dulje traje il bit faca sa tweakovima

Meni osobno baterija može potrajat 2-3 dana uz korištenje da samo šaljem por i zovem, pokoji put otvorim koju app, a kad igram igrice (ugl dok sam na faxu) baterija 1dan na knap i to je to.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 15 sati
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Riba, ^SuperUnknown^, Anonimci (557)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO