Jel mi može tko reči da li ovaj update donosi kakve novosti i nadogradnje kamere i ostatka na 3GS isto ili je to samo za 4S i 4?
I da li mi se isplati update-at na 5.1 i maknuti si jailbrake (iskreno niš mi posebno nije ni s njim, samo više baterije trošim )
Pa ono, ako je to onda mi i nije niš novo xD jer kameru tako ima i sad na dupli klik home tipke, a photo stream ne koristim.
Od ovih ostalih novosti ništa nije dopalo 3GS?
Fora mi je u 5.1 sto kad otvoris safari i ako nemas tabove unutra, vise ne iskace onaj pop-up vec mozes odmah upisivati adresu ili guglati. Ustedi se malo vremena. Radije updejtaj na 5.1 i makni JB i uzivaj u zivahnijem mobitelu
Instalira sam i mogu reč da mi se čini da i baterija drži bolje, i sam uređaj zasad ljepše radi.
A korisniji mi je takav neg sa jb i pun k tweakova i baterija kao da pada niz stepenice :Đ
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala