Je li sigurno napraviti update na iOS 15?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Je li sigurno napraviti update na iOS 15?

26.01.2022 | 22:53
Moj iPhone je još na zadnjem iOS 14. Vidim da je iOS 15 stigao do 15.2.nešto.

Jesu li porješavali s*anja? Može li se napraviti update uz barem 27% šanse da sve nakon toga radi upotrebljivo?
  • Daddo
  • Posjetitelj
26.01.2022 | 23:09
Kupi rezervni android uređaj i napravi backup na njega prije nadogradnje. Kad god pomisliš da ti na iOS-u nešto ne radi, samo se prebaci na tjedan-dva na Android i zaboravit ćeš da je išta na iOS-u bilo neupotrebljivo.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
26.01.2022 | 23:26
15.3 je danas izasao. Od inicijalnog updatea na iOS 15 nisan naisa na nikakve probleme. Sta dalje inacice idu vise je ispeglanije svakako, osim u slucaju novog Google Pixela.
27.01.2022 | 07:07
Daddo kaže:
zaboravit ćeš da je išta na iOS-u bilo neupotrebljivo.

27.01.2022 | 07:09
overtherainbow kaže:
Od inicijalnog updatea na iOS 15 nisan naisa na nikakve probleme.

Pisali su ljudi ovdje na Jabučnjaku da je najgori update ikad, i to ne bilo tko, nego dugogodišnji korisnici koji su inače dosta relaxed (Dijete, na primjer, njegovih komentara se baš živo sjećam ).
  • Dijete
  • Posjetitelj
27.01.2022 | 08:43
smayoo kaže:

Pisali su ljudi ovdje na Jabučnjaku da je najgori update ikad, i to ne bilo tko, nego dugogodišnji korisnici koji su inače dosta relaxed (Dijete, na primjer, njegovih komentara se baš živo sjećam ).

15.2.1 je ispeglan za ono kaj ja koristim … (nije vise neupotrebljivo smece )
Kad kazem Siri Laku noc ne treba joj vise 2 minute da ugasi svjetla i onda glasno u 2 ujutro kaze Ugasila sam sva svjetla!

Nekak me strah na 15.3
27.01.2022 | 08:52
Hvala!
  • Daddo
  • Posjetitelj
27.01.2022 | 09:29
smayoo kaže:
Daddo kaže:
zaboravit ćeš da je išta na iOS-u bilo neupotrebljivo.

Dakle jučer sam složio update na:

Mac Mini 2014 - Mac OS Monterey na zadnju verziju
Iphone 12 64GB - update na iOS 15.3 - sve radi ko i na 15.2.1
Apple watch 7 - update na watchOS 8.4 - sve radi

Imaš nešto konkretno što bi da ti provjerim, napiši... pa javim.
27.01.2022 | 09:39
A, nemam, jbg. Imam. Radi li Genius Maps na Apple Car Play nakon iOS updatea. Ne možeš mi to provjeriti. I tako još par čudnih aplikacija. Nmvz. Do sad sam uvijek funkcionirao tako da pustim da prođe dovoljno vremena pa će valjda i sada biti ok.
  • Daddo
  • Posjetitelj
27.01.2022 | 10:17
Kad/ako budeš prema Zg vozilom… probamo. Nije frka. Ili hoćeš da ti XR onaj pošaljem za test?
27.01.2022 | 10:26
Ma ne... Previše truda. Život mi je prekratak...
  • Daddo
  • Posjetitelj
27.01.2022 | 10:53
Kako prekratak a cijepio si se?
27.01.2022 | 12:02
Ja ti mogu, za Genius Map, tek u subotu potvrditi kad službeno budem neširitelj klica.
A ono što je kod mene problem, od kada sam prešao na 15, je taj da mi zoom in i out radi katastrofalno na Safari, do te mjere da se počinjem znojiti
27.01.2022 | 12:18
Ja sam s iPhonea obrisao Safari i instalirao Firefox čim je bilo moguće.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 19 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, jura22, Maxxy, Riba, robee, Anonimci (494)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO